květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
22.11.07 12:28

Leno, krásný bříško, krásnej pejsek a tobě to teda taky sluší, fakt.
Bříško máš už hezky vidět. Já taky vypadám těhotně, ale už tak na 6tý měsíc. A tam, kde je vrchol, děloha rozhodně není:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.11.07 12:35

Taky mám každou chvilku jiné bříško - podle toho co je k obědu :D
Morgi - jestli chceš vidět jaké jsem měla (spíš neměla) bříško v létě, tak sem vložím fotku od moře :lol:
Tééééééda, jak já bych zase letěla k moři a do tepla. Původně jsem chtěla ( můj cestovatelský pud mě táhne), ale teď…? Nejdříve tak za rok a půl !!! :cry: :cry: :cry:
Teď už se rozhodně nevejdu do svých kalhot. Najednou začalo rychle růst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.11.07 12:40

Holky, vy jste se zbláznili, jaký pak, že mi to sluší, vždyť jsem venku v lese na procházce se psem, no je to děsný.
Já už se tedy docela těším na to až to bříško ještě malinko naroste, aspoň pak už budu vypadat těhotně, protože pod svetrem to ještě tedy není moc vidět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.11.07 12:43

A kdo je na tý fotce s luxferama v pozadí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
22.11.07 12:45

Ahoj Svape,
určitě nějakou fotečku vlož, ať se nám ta fotogalerka trošku zaplní :D

Já se vám taky pokusím zvěčnit, ale jsem strašně nefotogenická, tak raději nic neslibuju. Focení na doklady je moje noční můra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
22.11.07 12:46

Ali, myslím, že je to Svape, ale nejsem si jistá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.11.07 12:49

Jo jo, jsem to já. Jen jsem se s tím vkládáním poprvé trochu prala a nedala jsem to nadpisu své jméno :( Ale když se fotka otevře, tak tam autor napsaný je 8) Příště se polepším - slibuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
22.11.07 13:00

Ahoj děvčátka! Fotečky moc hezký. je to hned jiný, když si člověk za přezdívkou může představit i tvář.
S těma bříškama mě deprimujete, já mám úplně neznatelný a už si začínám připadat divná.
Dneska je mi nějak šoufl, teď jsem to dva dny přehnala s prací a teďka se mi to vrací. Kručí mi v břiše, ale jen čichnu k jídlu, tak musím utýct, ach jo. :(
Pečete už někdo na Vánoce? Já se asi o víkendu vrhnu na perníčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
22.11.07 13:02

Ahoj holky,
moc vám to všem na fotkách sluší! Já mám břicho šílený, ale to bude taky tim, že pořád něco jím. Pořád a pořád! Už jsem i hodně přibrala, tak budu muset trochu přibrzdit, jinak mě nožky neunesou! Už předtím jsem byla dost oplácaná a teď je to už síla :D :D :D
Jinak já dneska vařila bramboračku, mňam! Tak doufám,že něco zbyde i na večer, protože už jsem spapala tři talíře 8O Večer ještě zapeču vepř.masíčko s omáčkou od Vitany, to je taky ňamka! Jednoduchý a rychlý, já teď ty omáčky hodně používám, no už se těším.
pořád se chystám ven a ještě jsem nikde nebyla. chci jet na nějaký nákupy a pak to dopadne tak, že jsem celý den v pyžamu 8O :D :D :D
Na pondělí jsem domluvená s kamarádkou, že vyrazíme na nějaké vánoční dárky, ale nemám ani žádný nápad! Ach jo. Našim už jsem něco vymyslela, ale nemůžu to sem napsat, protože si to občas čte moje mamka :( , ale pro přítele a jeho rodinu vůbec nevím! Snad mě něco v pondělí cvrnkne do nosu. Ježiš, jsem se nejak rozepsala, hotový román :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
22.11.07 13:33

Holčičky, buďte rády, že bříška rostou.. je vidět, že se mimískům daří!

Perulko.. ty koukej sníst aspoň nějakou sušenku nebo suchar.. uvidíš, že se ti pak udělá líp.. jen to překonat!! Nebo zkus banán.. Slyšela jsem, že taky pomáhá studený.. takže zmrzlina (pokud ji zvládneš)..

Morgi.. jakou omáčku od Vitany používáš.. já to nikdy nezkoušela..
Jo a až vymyslíš nějaké dárky.. hoď sem inspiraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.11.07 13:43

Ahoj holky. Koukala jsem do galerky, Leni, kráááásný pejsek, šarpejové se mi moc lbí:) My máme taky zlatého retrívra jako Ella , má děti rád, tak se těším jak bude reagovat na malýho:)
Já jen co najdu nějakou normální fotku, tak se přidám, ať víte jak vypadám.Pupík mám vyfocený, zatím jednou(žádné změny se moc nekonají),ale napravím to a vložím.
Dneska jdu okouknout těhotenské plavčo, tak si musím jít najít a zkusit plavky, jestli se do nich vůbec vejdu. Mamka byla u kartářky a ta jí řekla, že budeme mít kluka. Já teda o mimi pořád nevím proč taky uvažuju jako o chlapečkovi,možná nějaká předtucha, , ale uvidíme jestli nebudeme nakonec překvapení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
22.11.07 14:16

Evi, jsou to takové ty omáčky v pytlíku od Vitany nebo od Maggi, přidáš jen šlehačku a je to. Třeba omáčky na kuřecí, naskládáš do pekáčku, zaleješ tou omáčkou a dáš péct. Super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
22.11.07 14:36

Morgi..tak to budu muset vyzkoušet.. nějak jsem si na to netroufla.. měla jsem strach.. aby to nemělo takovou tu „pytlíkovou“ chuť.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.11.07 14:46

Náš úděl jídlo, už mám zas na něco chuť :D
Vítek šel odpočívat do pokojíčku. Je tam dlouho. Dokonce jsem 20min. spala. No tam to zas bude vypadat. Bojím se tam jít.

Morgi, prosím tě, kde jsi jako na těch fotkách tlustá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
22.11.07 16:17

Teď jsem tlustá! A hodně! mám velkej zadek a pupek! :D :D :D :D
Eviško, ty omáčky jsou super, žádná pytlíková chuť! všechny, co jsem zatím měla neměly chybu! Mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí