květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
24.11.07 11:01

Jééé, pizza! Já už včera byla domluvená s neteří, že zajdem, ale když chtěla zamluvit stůl, tak už měli plno na pátek i na sobotu! Prostě mi to není přáno:-(. Tady dělají pizzu jen ve dvou hospůdkách, v jedné vynikající, tam bylo plno a ve druhé průměrnou, ale tam je zase příšerně zahuleno. Tak se to odkládá…
Dneska se chystám poprvé po 3 týdnech na delší vycházku. Mám furt nařízený klid od doktorky, ale to se fakt nedá vydržet. chybí mi vzduch i pohyb.
Co dnes vaříte? Já dostala chuť na pravou česnečku se vším všudy, tak už tu hezky „voní“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.11.07 13:58

My měli hovězí na česneku:-) . Ať žije česnek :D I když já ho pořád moc nemusím.
Jsem nějaká unavená, tatínek si hraje s potomkem, jdu se na chvilku válet.

Perulko- a to majií plno i přes den? Tak tam běžte na oběd. Nebo si jí nech donést - ted Kdyby to byla nepřekonatelná chuť těhotenská :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.11.07 10:56

Hezkou neděli, holky!
Ali, oni mají plno skoro pořád. Taky mě už napadlo, že si ji nechám přinést. Ale já bych i celkem ráda mezi lidi, su většinou zavřená doma, chodím tak akorát k doktorovi nebo na úřady…tak jsem si řekla, že by to bylo fajn. Teď mi odjede na 3 dny manžílek do školy, tak budu úplně sama jen s pejskem.
Právě jsem se dala do přípravy perníčků - teda zatím jen rozehřívám med :D …ale na všechno dojde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.11.07 12:34

Ahoj Perulko, já jsem taky sama doma. Ale jen teď teda. Honza jel na běžky a Vítek je u babičky. Teď se snažím uklizet. Ale je toho taak strašně moc, co bych měla udělat - a to nemluvím o předvánočním úklidu, že fakt nevím, kde začít. A o to víc se mi do toho nechce.
A perníčkové těsto chci taky dneska zadělat. Teda zadělá mi ho pekárna, já to tam jen naházím. Ať má náš potomek v týdnu co dělat, tak se na vykrajování těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.11.07 13:11

AGÁTKO-ANDREJKO, ZÍTRA DRŽÍM MOC PĚSTI, I NA RUKÁCH I NA NOHÁCH. URČITĚ VŠE DOBŘE DOPADNE A TĚŠÍME SE, ŽE SE NÁM CO NEJDŘÍVE OZVEŠ S DOBROU ZPRÁVOU A ZAS BUDEŠ S NÁMI. BUDU NA TEBE CELÝ DEN MYSLET, JO. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.11.07 16:19

Ahoj Andy, taky se připojuju k přání, budu moc držet pěstičky a dej co nejdřív vědět! Musí to dopadnout dobře, MUSÍ!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.11.07 18:56

Ahoj, tak jsem zvládla, co jsem měla v plánu a chytla mě výbavičková mánie, tak okukuju babyobchůdky na netu :D .
Holky kupujete už někdo něco? Já teda ještě nemám nic, dokonce ani vybraný nábytek do pokojíčku, mám jen holou místnost s kobercem. Tak zatím aspoň shromažďuju info, co a kolik toho bude potřeba a musím říct, že jsem občas narazila na moc zajímavé diskuze. Vzpomněla jsem si, že jsem četla jednu o látkových plenkách, kde se psalo, že je velký rozdíl v tloušťce a maminy tam doporučovaly jednu konkrétní značku. Jenže to nemůžu najít. Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.11.07 19:08

Perulko, ty chceš používat látkové pleny? Vítek měl hodně problémy s atopickým ekzemem, takže jsem ho měla v látkových plenách do 13ti měsíců. V těch úplně obyčejných čtvercových a přes ně obyč. plenkové kalhotky. Moožná teď po kamarádce podědíme už vyloženě šité látkové plíny - napodobeniny papírových.
Teď už bych do :,-(y látkovech nešla, ale kdybych čekala první dítě, možná jo. ¨
Pročti pořádně diskusi tady o látkovkách a všechny názvy najdeš. Ekologie mě teda zajímá, ale už bych nepřesvědčila o investici tatínka. Tak počítám, že minimálně přes léto a podzim budu u klasických čtvercových plen. Teda pokud budu zvládat.
Oblečení zatím nenakupuju, ani nenakukuju. Ale nějakou jistotu mám ve věcech po Vítkovi a nějakou v kamarádkách, co mají malé děti. Tak schánět začnu později.
Spíš koukám na mimibazaru na těhotenské oblečení, které teda upřímně ještě nepotřebuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.11.07 08:52

Ahoj Ali!
Já nechci používat látkové plenky na přebalování, ale přecejen jich je třeba tak 15-20 koupit na ublinkávání, na podkládání, atd..ne?
No a četla jsem právě, že je rozdíl v kvalitě, že některé koušou, některé jsou zase ta řídké, že je přes ně vidět. Já bych chtěla takové ty staré, co mívaly naše mamky a babičky. No uvidíme, jestli to někde najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
26.11.07 09:52

Ahoj sluníčka..
jsem se ráno probudila a bílo a sněží a sněží.. sněžilo už včera, ale jen tak decentně.. :D
Včera jsme se byli podívat na vánočních trzích.. jéééé, jak já už se těším na vánoce.. Koupili jsme si pražený mandle a kešu v cukru.. mňam.. :D
Odpol. jedu do práce.. musím se cestou podívat po nějakém základu na adventní věnec.. už se to blíží.. abych to stihla vyrobit.. :D

Perulko.. tak se musíš po plínkách podívat u maminky na půdě .. :lol: :lol: :lol:

Já teda zatím nic nekupuju.. pořád jsem taková opatrná a připadá mi to brzo. Ale už jsme jen tak cvičně byli okouknout kočárky.. a dnes možná okoukneme ještě nějaké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
26.11.07 10:41

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 17+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 17+0 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 16+5 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 16+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 15+4 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 15+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 15+0 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/S) // 24. 9. 14+5 tt 1.12. SVATBA! Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 14+0 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 14+0 tt + Vítek 3 roky
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 14+0 tt
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 13+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 13+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 11+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.11.07 11:48

Ahoj Eviško, já taky ještě neokukuju. Tady taky sněží, ale fouká hodně vítr, tak je to nepříjemné. Vítek ještě není úplně zdravý, tak jsme doma a byli jsme trochu po krámech. Teď ještě musíme zaběhnout do školky a omluvit se. No ve středu mu to zas začne.

Perulko- já myslela, že jsi nadšenec pro bavlněné plínky :) Já mám obyč za 18kč,– a nejsou slabé ani se nesypou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
26.11.07 12:16

Alčo.. teda Vítkovi ty bacily dávají zabrat, co? Doufám, že brzo už bude úplně zdravej!

No nic, jdu se chystat do práce.. tak se mějte krásně.. Nevím, jestli se sem ještě dnes dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.11.07 12:22

Ahoj Eviško, tak krásný den a ještě se stav, když to vyjde :)

No a zítra jedeme do prahy a jdu se zaregistrovat do Motola, oblečky nekupuju, těhotenský oblečení ještě nepotřebuju, ale nejvyšší čas se zaregistrovat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
26.11.07 12:27

Alčo.. tak ať uspěješ.. Já jsem na jednu stranu ráda, že nebydlím v praze a žádná registrace se mě tak snad netýká.. Aspoň jsem o tom u nás neslyšela..
Tak pa pa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital