květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
30.11.07 18:19

Eviško - No to se ti nedivím, když jsi toho tolik stihla. Mňam a štrůdl bych si taky dala. Já asi taky padnu, až potomek padne. Fakt poslední dobou vstává brzo. Teď se koupe a pak pošupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.12.07 15:53

Ahojky. Koukám, že jste se o víkendu všechny nějak odmlčely. Vůbec se vám nedivím, to jen já tu pořád straším, protože jsem doma sama, jinak bych asi taky užívala víkendu. Hezky si užijte tu 1. adventní neděli. Už se docela těším na Vánoce, mohly by být na sněhu. Ale ještě pořád ta atmosféra není ono když je člověk doma sám , je to jiné. No holt si musím ještě něco málo přes týden vydržet a pak si budem užívat vánoční pohodičky už komplet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.12.07 17:49

Ahoj Amazonko, však já bych tady taky byla pořád. Už jsem koukala, jestli někdo psal a nechtěla jsem zas psát dva příspěvky pod sebe :)
Koukám ,že jdeš na 19tý týden. To snad ani není možné. Co dělá mimčo?

Vítek nám poslední 3 dny dává. Vstává v pět hodin a má poledne a je bez problémů vzhůru do večera do osmi. Teda dneska vůbec nemám energii a už to asi dlouho nevydržíme. Pravda, že dneska v pět už jsem byla hodně přísná, tak snad bude dobře. A to ho fakt honíme, aby se utahal. Včera byl dopoledne s Honzou bobovat a se mnou byl odppoledne a celou dobu šlapal na kole. A stejně je hyperenergetický. Dneska jsme byli plavat, teď tu byla návštěva a celou dobu řádil. Tak už se to snad zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
2.12.07 17:53

Amazonko, já jsem taky doma, ale nějak jsem se k počítači nedostala. Dala jsem se do zdobení domečku a pečení zázvorek a toho těsta bylo nějak moc. No a taky nějaké rodinné návštěvy a den je hned pryč. Dneska jsme poprvé rozsvítili světýlka a za chvilku škrtnem první adventní svíčku. Já mám tady ty tradice strašně ráda. Chápu, že ti je doma samotné smutno. Můj chlap byl pryč jen na tři dny a taky to tu bylo takové depresivní. Tak se drž! O to hezčí to bude, až se ti vrátí a pak si to vynahradíte :D . Jdu se ještě pokusit nazdobit pár perníčků. Tak hezkou první adventní neděli všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.12.07 20:28

Ahoj všem :D
Tak jsem si konečně o víkendu koupila těhu kalhoty (teda mamka mi je koupila). Jsou mi sice ještě trošku větší, ale do svých kalhot jsem se už nevešla :? a myslím, že za pár týdnů padnou dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.12.07 21:36

Ahoj Svape, já už mám domluvené jedny přes mimibazar. Paní bydlí ve městě vedle, tak už se domlouváme, kdy je vyzvednu. No ale ještě je ani nepotřebuju:-)

Jinak peču, ale radši bych šla spát, ale to asi budu stejně chtít vždycky, tak jsem se do toho radši dala. Ale je mi zas taaak špatně, že to snad ani není pravda:-(
Dobrou a ahoj zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.12.07 09:16

Dobré ránko, holky! Dneska jsem si jaksi přispala, ale teď už hurá pracovat. Taky mě ještě občas přepadnou nevolnosti, ale většinou právě u vaření a pečení. Ale vydedukovala jsem, že to bude tou blbou polohou. Já se u všeho hrbím a tlačím si břicho a pak je mi vždycky špatně :D .
Tak hezký den :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.12.07 10:16

Ahoj, tak já už mám vyžehleno. Ale byl to boj a ještě jsem z toho teď otrávená:-) A vůbec bych nejraději spala a spala a spala.
Mě není špatně z vaření. Vlastbě je mi ještě pořád špatně, ale tak nějak pořád trochu, ale včera večera odpoledne a večer to bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.12.07 11:12

Ahojky těhulky,
koukám, že pořád řešííte nevolnosti.. mě už je špatně jen občas.. a spíš dopoledne..

My byli včera ve skanzenu Veselý kopec.. řeknu vám, to tedy byl výlet.. vůbec ke skanzenu nepouštěli auta.. takže jsme parkovali na louce u lesa.. byla tam už kupa aut.. pak jsme šli asi 4 km pěšky k tomu skanzenu.. a kdybyste viděli ty mraky lidí.. hrůza.. :roll: Nejdřív fronta na vstupenky, pak fronta asi 20 min. na záchod.. Robert se tamm mezitím stihl rozhlédnout a sníst klobásu a pak fronta na cokoli, na vstup do jakékoli chaloupky, u každého stánku… na palačinku jsme čekali asi 20 min.. A všude bláto, kaluže a sníh.. Děsný.. a pak zase ty 4 km zpátky k autu.. Byla jsem úplně KO.. a to jsme ještě měli večer domluvenou návštěvu u známých.. no.. když jsme přijeli večer po návštěvě domů, byla jsem úplně mrtvá.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.12.07 11:13

Ahoooj :) Teda já myslela že tu zase nic nenajdu a teď si ani nepamatuju na co všechno mám odpovídat 8O

Ali , teda ten Vítek vám dává zabrat, já teď zvládám tak čtvrtinu toho co před těhotenstvím a nevím nevím jak bych takového ďáblíka krotila. Ale jáá jsem spíš jen hrozně líná teď.Musím se donutit aspoň chodit na nějakou tu jógu nebo tak. Ale hlavně dneska musím uklidit a vyžehlit.Fůůůůj!
Utíká to strašně rychle, když si uvědomím, že za chvilku to bude půlka těhotenství za náma, nechce se mi věřít. Já včera dostala k svátku od mamky takovou pěknou halenku, je delší a hezky obepíná bříško. Hrůza je, že za co bych se dříve styděla a nosila ji nerada, (protože je vážně uplá a je vidět každý špíček),tak teď to hrdě ukazuju, i když mě samotné to moc těhotensky nepřipadá, ale ostatní tvrdí že jo :lol: :lol:
Zrovna včera večer jsem dostala pořádnou pecku od mimča do břicha,cítila sem jak se zavlnila snad celá děloha. Teda hezky se rozjíždí, ještě nedávno jsem se musela na každý mini pohybek soustředit jako blázen :)

Svape , do kalhot dorosteme co by dup, teď už to půjde rychle. A hlavně jsou děsně pohodlný, takže proč se škrtit v normálních.. :wink: Já bych si chtěla pořídit i nějaký hezký těhu tepláčky na doma, ale zatím jsem neviděla.

Perulko kdyby aspoň právě nebyl pryč před Vánocema, taky mám ráda tu pohodu a předvánoční tradice:), ale zase to rychle utíká a aspoň se na sebe budem těšit. Sama tu přece nejsem a strašně pomáhá to vědět.

Všechny vás obdivuju že tak pečete, já peču ráda,ale jsme první rok pryč od našich a mě se do toho nějak samotné nechce když tu nikdo není a navíc máme maličkatou kuchyňku, vymyslela jsem, že asi nakoupím a udělám mamce přepadovku s pečením,bude ráda a zabijem dvě mouchy jednou ranou :D

Jéžiš, omlouvám se za román a blahopřeju tomu, kdo to dočetl až sem. Akorát zabírám místo.Pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.12.07 11:13

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 18+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 18+0 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 17+5 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 17+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 16+4 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 16+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 16+0 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 15+5 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 15+2 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 15+1 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 15+0 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 14+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 14+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 12+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.12.07 11:18

Ahojky, tak jsem to, co jsem zameškala, jen tak prolítla a koukám, že už pečete, nakupujete dárky.....

My už pro Agi dárky máme, manža bral nějaký odměny (už v listopadu), tak jsme to pro jistotu hned koupili, aby pak bylo za co. Agi dostane panenku, první počítač s medvídkem Pů, nějaký dřevěný puzzle, toužila po deštníčku, tak deštníček, knížky a ještě pár drobností. Pak něco od babiček, to ale bude překvapení i pro nás. Jinak manžovi nevím, asi klasika, nějakou voňavku, taky asi flash disk, ten starej musel vrátit do práce (dneska nastupoval do nové práce, tak snad to bude dobrý) a zbytek nevím.

Jinak už je mi celkem dobře, ale teď zas se mi dělá ráno špatně, když se najím, tak je mi na omdlení. Buď vysokej tlak, nebo nízkej, nebo nevim, co by to mohlo bejt. 12.12. jdu na KO, tak to musím dr. říct. A taky mi furt tvrdne břicho, ikdyž piju magnézium (Magnosolv), tak snad mě nepošle do špitálu, to by byly vánoce :( .

Musim končit, jedu se podívat za tátou, je tu jednou v týdnu, jinak bydlí v Táboře.

Zkusim vložit Tobíka: ...........hm, tak jsem analfabet, můžete mi holky poradit, mám fotku velikosti 800×600, ve formátu JPG. Jak jí sem vložím? Překopírovat mi to nejde. Je v tom nějakej háček?
díky za radu.

Pa.
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.12.07 12:00

Agi, tak to dej do galerie. Já teď hledala příspěvek od Morgi a Evišky, radily, mi jak to sem dát, ale nemůžu to najít. Teď musím do školky, ale pak se ještě podívám.

Amazonko- však já špulim břicho kudy chodím. Ale nic. Honza tvrdí, že už něco vidí. Ale nevím, nevím.

Eviško- tak to ses pěkně prošla a vyvětrala. Budeš mít svaly:-)A na té návštěvě jste pak byli? Jsem to u sebe nějak zakřikla s energií, v podstatě jsem toho dnes tolik neudělala , ale jsem úplně hotová. Takže tě chápu, jak jsi se večer asi cítila.

No a právě se mi rozbil holící strojek. Bude to ten Honza mít jednoduchý s dárkem k vánocům:-) Ten bude mít radost, až mu to řeknu:-)
Vítek dnes cestou do školky zas brečel. Ale ve školce mi po schodech utekl a zaběhl rovnou do herny a už jsem ho neviděla. Tak ťuk, ťuk, ťuk. Jdu pro něj, pro raubíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.12.07 12:12

Holčičky, tak já běžím se chystat zase na chvíli do práce, tak se tu mějte..

Jo a tady je ten můj věnec.. tak se taky pochlubte :wink: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.12.07 12:27

Evi, ten se ti povedl, líbí se mi.
Tak já jsem fotky věnců vložila,ale do galerky.Sem to neumím.Letos jsem dělala 3, tak je tam máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí