květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
7.12.07 13:24

Jeee ahoj Perulko! Gratuluju k pohybům :potlesk: Prý obyč. pás nevadí, pokud ho máš dole úplně pod bříškem a nahoře nad. Ale vím, taky mě to táhne a to ještě pupík nemám. O tom pásu jsem slyšela a četla, nevím jak moc je to pohodlné a bezpečnější než ten normální, každopádně se prodává kolem té tisícovky, ale zkus nějaký bazar třeba na netu, že je použitý nepoznáš a vyjde to levněji. Já ho zatím neplánuju pořizovat, až kdyby mi to přes pupík moc vadilo. Jezdím dost, tak uvidíme.
Ivík se ještě neozvala, třeba jsou na svatební cestě a má jiné starosti;Holky budete si nechávat prcka na utz ve 20. týdnu natáčet na DVD? Já pořád myslela že jo, ale teď nějak nevím Je to prý jen 5 minutek a vím jak penízky investovat líp. Hm uvidím. Tak já už fakt musím.Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.12.07 13:42

Ahojda holčinky! Tak jsem zase u vás, z Moravy jsem se vrátila až včera, nějak se nám tam zalíbilo a potřebovali jsme s manžílkem trochu oddech :) Veselka byla jako z pohádky, ale docela nás to zmohlo. Měli jsme tam totiž perfektní hudbu a tak jsme se protančili skoro až k ránu. Docela jsem se pak bála, že jsem mimíse tím skotačení někde vytřepala. Beztak si říkal, co ta mamina proboha blbne :D No ale naštěstí je pořád u mě v bříšku, dneska jsem byla na UTZ a prý je to na 75 procent klučina! No protože jsme měli zatím vymyšlené jméno jen pro holčičku, tak se ještě u toho vymýšlení docela zapotíme. Svatbu bych si klíďo tento víkend zopákla zase, mělo to fakt velkou atmosféru. Při obřadu v kostele jsem zatlačila slzu no a protože je moje a manžova rodina veselá kopa, pak už jsem brečela v jednom kuse, ale smíchy :D Přihodím vám pár foteček do galerie, ať okouknete nevěstinku a jejího chotě, ju? :)
No a teď jdu dočítat to, co jste tady za ten týden probraly, aby mi něco zá:,–(ního neuniklo. Takže zatím páááááááááááááá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.12.07 14:30

Tak máme upečené dva druhy cukroví, hurá..a za chvíli vyrážíme pro stromeček!!

Už se na ty kopanečky mooooc těším.. :D

Ivi, bezva, že se svatba tak vyvedla a těším se na fotečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.12.07 14:44

Evi, já gratuluju k pohybům, u mě zatím nic, ale je fakt, že sotva na ně večer začnu číhat, tak vytuhnu. :) Ale s těma divnýma snama se přidávám, dneska se mi zdálo, že jsme měli kočičí farmu a jedna kočka měla na pacce exém, tak jsem s ní šla na gyndu a hrozně jsem se divila, že ji tam nechcou ošetřit :D Ten tvůj zamilovaný kytičkový kočárek se mi strašně moc líbí, asi budu mít hippies kluka :)

Ali, jak jsi vůbec dopadla u zkoušky? Já mám všechny radovánky za sebou, takže teď hrrrrrrr na učení, už fakt není zbytí. Budu buflovat i pod vánočním stromkem.

Holčinky, vy jste všechny taaaaaak šikovné! Pečete, adventní věnce děláte, u toho studujete a staráte se o další potomky…A já si připadám jako strašný lempl. Na vánoce si příjdu k hotovému no a teď nestíhám ani pořádně uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.12.07 18:36

Ahoj holky, ahoj mladá paní:-) Taky se těším na fotky. Moc se nerozmýšlej a dej jich tam víc:-)

Eviško- za Vítka jsem pohyby cítila jistojistě v 16tém týdnu. Tak se teď pozoruju. Něco by tam bylo, ale jistá si nejsem:-)

Perulko- o takových pásech jsem ani neslyšela. Pamatuju z autoškoly, že těhotná si pásy, když si zažřádala někde o potvrzení , pásat nemusela. Vím, moc bezpečné to není a možná už to ani neplatí. Mě pásy ani nijak nevadí. Nastavila jsem si je na svou velikost a ani je necítím.

Amazonko, do úterka už ti to uteče a zas budete skoro čtyřčlenná rodina:-)

Já zas myslím, že se nám dlouho neozvala Ella z Vandsdorfu???

Co se utahání týče, poznám, až sednu nad učení. Musím říct, že mi břicho nevadí, protože skoro žádné nekouká. Ale když jsem hrála v dětském bazénu delfína, tak mi to nějak překáželo.
Zkoušku mám až v úterý. Pak přijde hned psychologie a Němčina . No té se jediné nebojím. Takzže já se pod stromečkem budu učit docela určitě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.12.07 18:50

Tak jsem doma z odpoledního pečení cukroví. Uklidit jsem nestihla všechno,ale to vůbec nevadí. Volal mi totiž přítel, že se příjezd odkládá…ach jo. Člověk s tím stejně nic nezmůže Ale první přípravy na Vánoce ve společném bydlení jsem si teda představovala jinak.

Ivíku ahoj, vitej doma!

Chtěla jsem toho napsat víc, ale nějak se mi to vykouřilo z hlavy. Tak se holky mějte, přeju hezký víkend a pardon za výlevy srdíčka. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.12.07 18:52

Jee Amazonko, nesmutni. Máš tam pejska a miminko. On se ti vrátí. Však přípravu na vánoce spolu ještě zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.12.07 08:51

Dobré sobotní ranko. Jak se máme? Mně dnes o ránu jakoby ztvrdlo bříško, tak jsem přehodnotila plány- dnes žádný velký úklid nebude, budu odpočívat:)) Někdo v nějaké diskusi psal, že snad má na špatný spánek vliv i nedostatek magnesia…beru ho od středeční kontroly a musím říct, že spím líp. Tak buď je to náhoda nebo ne:)
Hezký víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
8.12.07 11:00

Ahoj v sobotu!
Ivíku, vítej jako vdaná paní! Jsem ráda, že se vám to tak vydařilo. už jsi tam dávala ty fotečky?
Amazonko, to mě mrzí. A kdypak se ti drahá polovička vrátí? Věřím, že ti je smutno, já bych to tu tak dlouho sama nevydržela. V bytě jako dřív jo, ale domeček je strašně depresivní jenom v jednom. I když je tam pejsek.
Já dnešek věnuju učení. Jídlo je ještě od včera, navíc večer slaví můj taťka 60, takže bude žranice. už se těším! Sjede se celá rodina a známí a bude i taneček. Tak su zvědavá, jak se mláďátku bude to natřásání líbit :D .
Tak hezký den! Tady to po několika dnesch vypadá na vyjasnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.12.07 12:31

Ahoj holky, tady je taky moc krásně. Asi půjdem na chvíli ven.
Vítek je u babičky. Tak se pro změnu učím a Honza pro změnu pracuje. Je to takový můj workoholik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.12.07 09:35

Dobre rano. Uz tu zase strasim. holky nemuzu si to odpustit. Dneska me napadlo si vyfotit brisko vleze a konecne to nejak vypada:) Akorat mi tam teda zaclani pes, se musel jit podivat co delam. Doufam ze se mi to podari vlozit 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.12.07 09:37

Jupííííí, nejsem úplně blbá, povedlo se. No, moje první fotka, která vypadá těhotně. Mám radost :D A ještě jednou pardon za kvalitu(jako to pozadí :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.12.07 10:59

No jo Amazonko, je to tam:-) Honza by řekl malej meloun:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.12.07 19:08

Ali- no jo a spolkla sem ho celej :lol: :D :lol:
Teda tady je dneska mrtvo:) Já dneska malovala nějaký ozdoby na okna barvičkama na sklo a byla na prochazce se psem a te´d se jdu nabaštit a už budu jen lenošit. Zatím pa holky, mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.12.07 10:04

Dobré ránko,
jak je? My byli o víkendu na chaloupce, počasí celkem ušlo, sobota byla super :D Dneska jsem byla na krvi, tak výsledky budou za týden a snad to dopadne dobře.
Holky, mě ty vaše bříška přijdou fakt dost vtipný! Budu se muset taky vyfotit, abyste to viděly!!!!! Mě přijde, že každou chvíli musím prasknout! :D :D :D A taky mě šíleně to břicho svědí, tak poctivě mažu, ale můžu se udrbat!!! Nevíte, čím to je? Asi jak se ta kůže napíná, co? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí