květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
10.12.07 10:17

Ahoj Morgi, taky jsem byla na krvi a výsledky budou v pondělí. Tak nám držím palce:-)
No, že to bylo na lačno mě trochu dostalo. Snídani poté jsem pak neudržela. Zajímavý je, že mi bylo hodně zle do 11.týdne. Teď už mi je lépe, i když to není ono, ale teprve od 11.týdne zvracím.
Vítka jsem odvezla k babičce. Dnes mám hodně práce. Musím zas udělat statistiky pr Honzu a pak se hodně učit a zítra mám zkoušku. Nejradši bych jí už dělala dneska. Nebo z toho zblbnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.12.07 10:20

No mě právě ty nevolnosti pořád pokračují! čekala jsem, že už to bude dobrý a pořád se průběžně celý den dávím :-(
Ty výsledky nám dopadnou dobře, musí!!!!!!!!
Tak ty máš zítra zkoušku, no to na tebe budu myslet a držet palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.12.07 10:23

Hele Morgi nech si toho jo! My sme momentálně rády za každý miniaturní náznak bříška :lol: :D :lol: Ale to svoje klidně vyfoť, už se těším.
O svědění mi nemluv, mě hlavně večer a v noci svědí snad celý tělo, hlavně břicho, prsa,ale už třeba i šlapky na nohách :roll: No moje mamka na to v těhu hodně trpěla,takže se asi ještě mám na co těšit. Myslím že je to napínáním kůže a taky hormonama! Tak papa, letím do města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.12.07 10:23

Ahojda těhule, přeju krásné sluníčkové ránko! :)

Amazonko, pupíček je parádní, já chci taky!!! No a pejsek tě kontroluje místo přítele :) Neboj, Vánoce už ťukají na dveře, budete spolu cobydup…Já mám dost strach, že budu muset být poslední 3 měsíce těhu v nemocnici kvůli nízko položené placentě, ach jo, bude to jedna velká depka. No jo, s chlapama je to těžké, ale bez nich ještě těžší, co? :)

Morgi, mě bříško taky svědí jako čert…no ale mě se zatím moc neroztahuje. Nechápu, jak se tam ten můj mimis může vlézt…

Ali, držím pěsti na zítřejší zkoušku! Já budu mít šrumec až v lednu no a na tu knížku pod vánočním stromkem jsem si za poslední léta už docela zvykla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 10:26

Já myslím, že to bude dobrý:-) Doufám v kolektivní spolupráci a stihla jsem vše prečíst a je to test na A,B,C,D.

Ty ale za Vítka už mi teď bylo dobře.

A vyfoť bříško,jo? Já už mám lacláče z Mimibazaru. Ale jsou mi lehhce těsné přes boky. Nohy dobrý, břicho dobrý, ale boky akorát. Tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží:-) Koupím si v únoru něco ve slevách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 10:28

Ahoj Iviku:-) Chlapi to s náma maj asi stejně. Doufám:-)
Morgi- v sobotu bylo opravdu moc krásně. To ste si hory určitě užili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.12.07 10:32

Holky nestíhám číst, jen že samo taky držím pěstčky na ty vaše vyýsledky,ale někde na netu jsem se dočetla, že maminky trpící v těhu nevolnostma mají menší pravděpodobnost výskytu vroz. vad u dětí, takže ty vaše mimča přece MUSÍ být zdravá až na půdu když tak trpíte;) to abyste věděly že je to aspoň k něčemu dobré! píšu to v rychlosti tak pardon za preklepy. už musím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.12.07 10:37

No přesně, mě svědí taky celý tělo! Nejhorší je to večer, to se třeba hodinu drbu v posteli :D :D :D šílený!
Ivíku, tak snad ta placenta vyleze výš, jak se bude roztahovat ta děloha, někde jsem to četla 8O
Já mám zase obavy z toho tlaku, ale říkala jsem si, že klidně budu ležet v nemocnici, to vydržim, hlavně ať jsou mimi v pořádku :)
Chci se ještě zeptat, už jste přibraly nějaký to kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 10:40

To svědění bude hormonama. kamarádka měla dokonce nějaké neklidné nohy. Byla z toho na prášky. No vlastně i něco brala. Svědily jí nohy a nevěděla co s nima. Že prý to bylo hrozné. Toho jsem naštěstí uchráněná a i chlupy mi spíš nerostou než rostou. Takže aspoň něco jsem si nevybrala. Tak já taky jdu nebo se odtud nezvednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 10:41

Držím pěsti i Ivikovi s placentou i Morgi s tlakem.
Já přibrala 3kg. Fakt žeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.12.07 10:43

:D :D :D Já taky hodně žeru! ale minule mi dr. trochu vynadala, tak se držím. Jo a s tím ochlupením, jsem jak opice!!!! ani to nestíhám holit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.12.07 11:33

Ali, děkuju za palečky :)

Morgi, co bysme pro mimísky neudělaly, že… Nemocnice by byla brnkačka, hlavně ať jsou špunti zdraví! No jo, tlak je prevít, já ho mám taky vyšší, ale u mě je to spíš tím, že se vždycky stresuju, když mi ho někdo měří…Tak držím pěstičky, ať se to ustálí!

Já taky dost papám, takže ty 2 kilča, co jsem přibrala, mi připadají nějak podezřelé, čekala bych alespoň deset. Včera jsem celý den proležele v pelechu a jen jsem se ládovala.

No nic, jdu si přečíst denní tisk, co zase ti naši drazí státní představitelé vyvedli a pak hrrrrr na bakalářku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.12.07 11:54

Ahojky berunky,
já vůbec nestíhám, ani nevím, co jste psaly.. Jen jsem zaregistrovala to krásný bříško.. už ani nevím, čí bylo.. :oops:

My hráli dopoledne pro školky.. teď skoro už utíkám na oběd a pak do práce.. Mám fofr.. :?

Včera jsme byli v Ikee, bylo tam plno lidí, ale něco jsme nakoupili.
A dnes mi dorazily těhu džíny, co jsem je objednávala přes mimibazar.. Jsou mi úplně perfektně.. Ale ještě mi do nich musí dorůst bříško. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.12.07 11:54

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 19+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 19+0 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 18+5 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 18+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 17+4 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 17+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 17+0 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 16+5 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 16+2 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 16+1 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 16+0 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 15+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 15+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 13+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 12:08

Jdu dělat oběd, tak to beru z ložnice přes pracovnu a počítač:-)
Eviško- bříško doroste. Super, že ti kalhoty jsou. A vybrali jste něco v Ikee? Třeba do pokojíčku?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí