Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holčinky,
tak jsem u zubaře nebyla.. Ráno, když mi zazvonil budík, mi bylo tak blivno, že jsem nebyla schopná vstát..
Teď už je to zase dobrý..
Ale asi to bude tím, že jsem včera večer zbouchla půl pytlíku gumových medvídků.. ![]()
Amazonko.. ty se snaž být v teple a čajíčkuj.. ať jsi v pořádku!
Alčo.. jsi chytrá holka.. určitě zkoušku zvládneš!!! ![]()
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 18+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 18+3 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 18+1 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 17+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 17+0 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 16+4 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 16+3 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 16+1 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 15+5 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 15+4 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 15+3 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 15+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 14+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 13+2 tt
Ahoj Eviško, ty jsi taková dobrá duše:-) No já doufám, že to udělám. Jen už jsem se odnaučila vydržet u učení:-)
Vidíš, nevěřilas mi, že nám bude zle do 16tého týdne a je to tady. Ale od sedmnáctého už to bude OK. Už si to budeme užívat. Fakt:-)
Tak se radši objednej na později, než na ráno.
Alčo.. dobře,budu ti věřit..
![]()
No jo, když já byla objednaná už půl roku dopředu.. Jsem ještě nevěděla, že budu těhu a bude mi blbě.. ![]()
Jsem zvědavá, ja příští středu zvládnu ty tripple testy.. Musím nalačno.. Autobusem 14 km.. ![]()
No toho se taky děsím. Ale už nám bude fakt dobře.
A nemohl by tě někdo hodit autem?
Alčo, takhle ráno nemá kdo.. Manža je v práci a mají to tam tak chytře vymyšlené, že pokud si vezme propustku, tak přijde o tisícovku na výplatě.. Ale mají to samozřejmě postavené obráceně.. Jakože když nepůjde celý měsíc v pracovní době k lékaři, tak dostane příplatek 1000 Kč.
Ahoj holky, ten náš potomek se asi zbláznil a brzy se zblázním já. Už zas vstával v pět. Já nevím, co ho bere, ale umí si to báječně načasovat. Nejradši bych šla rovnou do postele.
ahoj holky,
tak čtu jak vám je po ránu špatně a tak - né, že bych vám to záviděla to opravdu ne
ale zase aspon se ten váš prcek nějak projevuje. Já si zas připadám jak kdybych nebyla vůbec těhotná. Vidět to na mě není, špatně mi není a ani žádné jiné známky mé tělo nejeví - vážně si připadám jak kdybych si celé těhotenství vymyslela ![]()
čau Lenka (15 tt)
Ahoj Kutasko, no ale nám je blbě a jinak taky nic. Nic není vidět, nic necítíme:-) Teda nemluvím úplně za všechny.
Já už začínám pozorovat každé žbluňknutí v podbřišku. Sem tam mám pocit, že už by to mohlo být ono. Ale ono už to za pár dní s jistotou přijde.
Ahojky kočky,
jak se máte.. já se právě vrátila z divadla.. ZUŠ tam měla adventní koncert, a my se tam museli ukázat s loutkama.. Holky, málem jsem se tam při zkoušce sklapla.. asi je nějk nízkej tlak..
Alčo.. mám strach, abych ty první kopanečky poznala.. ![]()
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 18+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 18+4 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 18+2 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 18+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 17+1 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 16+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 16+4 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 16+2 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 15+6 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 15+5 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 15+4 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 15+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 15+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 13+3 tt
Taky už máš sem tam pocit, že by to mohlo být ono? No kdyžtak poznáme ty druhé.
Nízký tlak je mrcha. Taky mám spíš nižší. Ale neomdlívám, spíš je mi z toho špatně.
Jdu pro Vítka a jedeme do Mostu plavat. Ať se utahá:-) Nebo spíš podporovat imunitu a uchovat, co pamatuje z plavání. A pak si u mamky vyzvednu těhotenské kalhoty koupené přes Mimibazar. Tak jsem na ně zvědavá.
Mějte se.
Tak si to užijte, jsem zvědavá, kdo bude víc utahanej.. ![]()
My jdeme s mamkou za chvíli péct vanilkové rohlíčk a linecké.. ![]()
Nene, kopanečky asi zatím necítím žádné.. ještě je brzo, ne?
Ahoj holky! Tak jsem si dneska vzpomněla na Ivíka, jakpak se ale daří vdané paní? Od svatby se ještě neozvala, že? nebo jsem něco přehlídla?
Co se týče pohybů, tak prý bvají až ve 20.tt, někdy v 18.tt. Ale slyšela jsem i o případech dřív. Já jsem teďka v 17.tt a už se mimi občas projeví. začlo to minulý týden jen malýma bouličkama na břiše a teďka už když se nějak vzpříčí, tak hned slznu kopanec. je to jak kdyby takové žblunknutí. Ale je to fakt mimi. Vždycky nejdřív boule na jedné straně, pak kopnutí a pak se začíná dělat boule někde jinde, je to sranda
. Ale teďka mládě dva dny polevilo na aktivitě, tak mi to hnedka chybí
.
Holky nemáte někdo zkušenosti s těhotenským pásem do auta? Začíná mi to při řízení vadit, nehledě na to, že kdybych musela nějak víc brzdit, tak abych neublížila prckovi. Dívala jsem se na netu a stojí kolem tisícovky. Ale v reálu jsem to ještě neviděla a tak nevím, jestli to není nějaká blbost…
Ahoj těhulky. Tak nachlazení jsem skoro vyležela, už je mi líp, ale nějakou dobu to asi ještě potrvá.
Evi neboj, kopanečky poznáš. Já si někdy taky nebyla jistá jestli to byly střeva nebo mimčo,ale to jen párkrát a hlavně zezačátku. Teď už mě kope řádně, to přehlídnout nejde. A je to prostě něco co tam dřív nebylo, úplně jiný pohyb než zažívání, to si nespleteš ![]()
Ali, užijte si plavčo, taky mě zajímá kdo bude utahanější
Aspoň si vyčistíš hlavu na učení. Já bych se i učila, ale nemám co ![]()
Kutaska, jojo, tak jsem si připadala ještě nedávno taky. Břicho nikde, špatně už mi nebylo, mimčo nijak necítíš a pak se nemáš bát jestli tam vůbec je a je v pořádku. To moje se asi slitovalo a začalo mě okopávat pěkně brzo abych doma sama nesmutnila a neměla hloupé myšlenky
![]()
No, tak jsem se vykecala a musím jít uklízet
Hlavně odchlupit koberec od psa, to zas bude fuška. Je to tu jak po výbuchu, tak už si naklidím předem, v úterý se vrací miláček, tak ať to mám hotové.
Hezký den.