květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
12.12.07 09:39

Ahoj Morgano, nejsi nahodou po INV nebo tak nejk? Ja jsem tam chodila, ale moc lidi tam nepsalo.
Ja jsem otehotnela na jare hned po skole prirozenou cestou a hned jsem z toho mela mimodelozni tehotenstvi, kde mi odstranili jeden vejcovod. Podruhe jsem radej otehotnela umele, protoze jsem se bala, abych to nemela zase mimodelozne.
Na karieru tady v Litvinove tak nejak kaslu, protoze se tu moc zadna udelat neda, treba oproti Praze. Proste jsem do toho prastila prace neprace.
Pracovala jsem asi pul roku a pak jsem sla na nemocenskou s mimcem, ktere ted cekam a uz jsem doma asi 3 mesice.
Nyni vim, ze budu rodit cisarem.
Aladina-Zdravim.Ziju v Litvinove asi rok a pul. Presneji v ulici Tylova. Valdstejsnou tedy znam a taky SKN-v jedne myslim bydlis podle diskuze. Myslim si, ze nebude problem se nekde sejit a pokecat. Kamaradku tu zatim zadnou nemam. Pouze jednu ze skoly, kterou jsem videla snad jen jednou, protoze je porad v Praze. Jinak tu ma manzel veskere pribuzenstvo s kterym se stykam.

• Citovat
  • Upravit
7584
12.12.07 09:58

Amazonko- třeba se ti bude spát lépe, když budeš mít přítele doma. No jinak ti nespavost nezávidím a snad je to hormonama a upraví se to. Já mám dost často problémy se spaním. Teda hlavně do Vítka jsem měla. Máme to rodové, Táta je taky noční nepavec. No pravda, že mě to Vítek spíš dnaučil. Protže jsem ráda, když si jdu lehnout:-)

Lucko- Jsem z SKN. Taky půvoně nejsem Litvínovská. Ale Mostecká. A odkud jsi ty? A máš vycházky?

Vítek šel do školky. V noci nekašlal, ale ráno trochu jo. Tak snad bude v pořádku. Teď už mám olítané město. Mamce a babi jsem koupila k vánocům knižky. Romantiku a životopis Heleny Vondrářkové a Karla Svobody. Ony by jinak nic nečetly:-) Stihla jsem sociálku a velký nákup. Odpoledne čekám návštěvu 3 spolužaček s dětmi, tak tady budeme mít pěkné čoromoro:-) Chudáci sousedi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.12.07 10:11

Teda Ali ty jsi akční. No s tím spaním- až přejdou hormony, tak už nebudu moct, drobek mě nenechá. A to mě všichni zaplavují řečma typu vyspi se do zásoby, pak už nebudeš moct :lol: No dnes to byla katastrofa, pořád jsem se budila,ale to je tím že jsem myslela na přítele, v 5 ráno sedal do letadla a teprve v 7 večer z něj bude vystupovat a čekat na další, tak je mi ho chudáka líto a navíc přemýšlím co by se mohlo všecko stát :roll: no magor. Dřív jsem taková nebyla, tak doufám že hormony se vyřádí a bude klid. Já si tu snad pořád jen stěžuju poslední dobou 8O :lol: Tak radši utíkám vyvenčit psa a vrhnu se na kuchtění, mňam mňam, už se těším. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
12.12.07 10:16

Ahoj všichni,

Aladino, to vám moc závidíme, že Vítek už nekašle. To Laura je na tom opačně. Když šla včera spát, tak kašlala tak, že jsem myslela, že se musí každou chvíli poblinkat. Nakonec z ní vylítnul šílený hlen. Muselo se jí asi dost ulevit, protože noc byla docela dobrá. Ale teď už zase kašle. Už opravdu nevím, co s ní mám dělat.

Taky je u vás tak ošklivo? Musím do krámu, ale vůbec se mi nechce. Je takový šero, jen zalehnout :D

Eviško, když jsme kupovali kočárek, tak mi tak nějak bylo jedno, kolik váží. Tenkrát jsem o tom ani nějak nepřemýšlela. Prostě se nám Hoco líbil, tak jsme ho koupili. Zkoušela jsem vézt i kamarádky Tako, a ten se mi teda zdál mnohem těžší a takový neohrabaný. Myslím, že dneska je dost velký výběr, takže určitě pak všechny vybereme pro nás ten nejlepší :D

A co dneska vaříte? Hoďte sem nějakou inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 10:17

ahoj holky,
nejdříve gratuluji Aladine, super, šikulka! http://www.gify.nou.cz/…bory/120.gif /> jj, jsem po IVF, nějakou dobu jsem tam psala, ale pak všechny někam zmizely, tak ani nevím, jak na tom jsou :nevim: Mě to vyšlo hned napoprvé, díky za to!!!! Ale vím, že některé mají velké trápení, protože ne každá má takový štěstí, aby hned první pokus vyšel. Já ho měla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 10:19

tak dneska se u nás nevaří :D :D :D mám tady zeleninovou polívku, tak bude ta a pak chleba s rybičkovou pomazánkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
12.12.07 10:28

Ello-však se trochu bojím, aby mi učitelka neřekla, že kašlal. Ale vy si pěkně užíváte. Ani nepamatuju, kdy byla malá bez kašle:-( A bylas u dr?

Morgi-díky. Matika bude docela určitě horši:-) Rybičková pomazánka. Mňam.

U nás se k obědu nevaří. Mám od minule těstoviny s houbama a česnekem a sýrem. A dětem pak v rychlosti uvařím červenou čočku s brokolicí. Jako hustější polévku.

Ty jo a dneska už asi fakt něco cítím. Jdu to pozorovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
12.12.07 10:29

Jé Morgano, to se máš. Já bohužel něco uklohnit musím. Dnes jen něco jednoduchýho. Asi to vyhrajou brambory a obalovaný sýr nebo rybí prsty :D

Přítel byl v Číně, viď? Teda jestli si to dobře pamatuju. Taková dálka, ta cesta letadlem musí být opravdu šílená. Můj přítel se ze mě taky chystá udělat slaměnou vdovu. Začátkem roku by měl odjet na dva měsíce na montáž do Brazílie. Na jednu stranu mu to přeju, protože ty peníze se budou opravdu hodit, ale na druhou stranu se tady asi sama zblázním :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
12.12.07 10:35

Ali, u doktora jsme byli už dvakrát. Pokaždé dal jiný sirup. Po jednom se osypala a teď máme nějaký, co museli v lékárně umíchat. Budu muset mrknout na net, co radí na odkašlávání. Nám dřív skvěle zabíral Silomat, ale ten bohužel stáhli z prodeje :?
Jinak moc gratuluji k úspěšné zkoušce :D Bylo jasné, že to zvládneš levou zadní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.12.07 10:52

Tak já dneska vařím kuřecí masíčko na marinádě, mám recept z netu, už jsem to jednou vařila a bylo to moc dobré. No a jako mňamku na uvítanou zkusím vytvořit Tiramisu. Tak pak dám vědět, jak pokus dopadl:)

Jo Elli, v Číně :? Taky jsem mu to na jednu stranu přála, kdo se tam kdy dostane a navíc konečně má práci, která ho baví, kterou celý život chtěl dělat a která nás uživí. Ale vůbec jsem si to tu bez něj nedovedla představit a taky mě štve jak mu to pořád prodlužovali a že mu teď nenechají ani den dva dovči a musí zas hned do práce :evil: :evil: No ale vyydrželi jsme to a snad už bude líp. Prý už by to teď mělo být bez přesčasů , to jsem teda zvědavá :wink: Ať se Laurik brzo uzdraví, chudinka, musí to být hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.12.07 15:08

Omlouvam se ze jsem se predtim neprihlasila, mela jsem za to ze jsem.
No SKN - ted vam tam delam parkoviste a kruhac, tak si to tam uzijete. Celkem tam bude stani pro 98 vozidel, tak se vam to tam aspon trochu uvolni nebot policie by mela odklanet dopravu na toto parkoviste a pak jeste na parkoviste co bude u hriste, tam by melo byt snad jeste vice parkovacich mist.
Snad to tam ty delnici udelaji dobre.
Jinak vychazky mam od 2 hodin do 6.
Jinak Morgano jsem rada, ze je tu taky nekdo koho znam i z jineho fora. Nevim zda si me tam odtamtud pamatujes. Ja jsem taky otehotnela hned po prvnim INV a pak jsem tam psala uz jen ja a ted tam mesic uz nikdo nenapsal, tak mi to prislo jako kdybych to zavinila ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 15:43

Tak vím, že to tam spoustě holek nevyšlo, tak myslím, že se odmlčely, aspoň do té doby, než pujdou do dalšího IVF, tak proto je tam tak prázdno! uplně si vzpomínám, jak jsem nejdřív psala do diskuse čeká nás IVF a pak po IVF, to to tak letí, to snad není možný!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
12.12.07 15:58

Ahojky holčičky, vůbec nestíhám.. teprve teď jsem přijela domů.
Ráno jsem byla na krvi.. brali mi tři zkumavky - zjištění skupiny, Rh faktoru, žloutenka, sifilis, HIV a vrozené vady miminka.. Doufám, že bude vše ok..

Pak jsme s maminkou couraly po městě.. nakupovaly ještě dárky a stavily se v cukrárně.

Pak jsem měla sraz s kámoškou, šly jsme na obídek, pak na cvičení a pak domů.. Cvičení bylo fajn, spíš je to jen takové protahování - ve stoje, vkleče, vleže na míči.. a pak byla „přednáška o kojení“ .. přišla tam sestřička z novorozeneckého odd., ale nic moc jsme se nedozvěděly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
12.12.07 16:00

Kutasko, stačí mrknout do seznámku a napsat o sobě info..

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 19+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 19+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 19+0 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 18+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 17+6 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 17+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 17+2 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 17+1 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 17+0 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 16+4 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 16+3 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 16+2 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 15+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 15+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 14+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
12.12.07 17:13

Ahoj holky! Teď jsem tady pár dní nebyla a hnd tolik příspěvků, ani jsem je nestihla přečíst, ale určo se k nim dostanu. jen jsem zaregistrovala jedno hezké bříško a jednu nově příchozí :D . Jo a že Alča je moje spolutrpitelka, já se teď taky pořád učím - teda mezi prací a domácností. Teď jsme měli slavící víkend, hrůza. Můj tata měl 60 a manžel den po něm taky narozky. A oba to slavili nejdřív se známýma, pak s rodinou, manžovi jsem dokonce chystala raut do práce. Už nemůžu chlebíčky, aspiky a cukroví ani vidět (ale jak se znám, tak max na dva dny :lol: ). Teď mě popadla jakási hrozná žravá a přijde mi, že i pupík se o to zvětšil. Takže dobrý! Včera jsem byla na zkoušce a výsledky budou až v pátek, to je hrozný, nesnáším to čekání! To jsem se zas rozepsala, tak už jen popřeju všem hezký středeční večer!
 Peťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital