květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
513
17.12.07 09:57

A co zkusit jen otírat borovou vodou. Jinak bohužel taky nic jiného neznám. S očičkem jsme zatím nemarodily.

Brácha pracuje v Belgii. Jezdí domů tak 3× za rok. Takže už se na něj moc těším. Teď je ještě v Praze, ale během dneška nebo zítřka konečně dorazí k nám na sever :D

Moc držím palečky. Testík určitě dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.12.07 10:07

Ahojky, dobré ránko,
všem, co jdou dnes na kontroly, držím palečky..

Já teď vypila šípkovej čaj.. a je mi nějak blivno.. snad to rozdejchám..

Já poslední dárečky budu kupovat ve středu. Jedu do práce, na kontrolu a možná na cvičení, tak jsem zvědavá, jak to všechno zvládnu..

A něco mi má taky dorazit poštou.. tak doufám, že to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.12.07 10:07

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 20+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 20+0 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 19+5 tt + Agátka 23 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 19+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 18+4 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 18+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 18+0 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 17+6 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 17+5 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 17+2 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 17+1 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 17+0 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 16+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 16+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 14+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.12.07 10:13

Dobré pondělní ranko. Hlásím se po náročném víkendu plném návštěv, který srašně rychle utekl.
No a tak jak jsem se doteď nijak zvlášť těhotně necítila, tak od teď už to asi bude jinak. Užíváme si bříška, které jsem zjistila že už neschovám ani pod svetrem:), no a k tomu patří občasné píchnutí nebo zabolení asi jak se to všechno rozpíná a to hlavně po námaze,no prostě cítím sama, že se musím víc šetřit.Čeho si teda ale neužívám je strašné svědění celého těla navečer, to mám snad od začátku a je to horší a horší, jsem schopná večer hodinu sedět a drát si kartáčem šlapkyna nohách, jinak to nejde.A to mě mamka strašila že ji to přešlo až 3 dny po porodu,tak si asi ještě užiju. No a k tomu mi občas kdekoli na těle vyskočí takový ekzém, který ale nezmizí takže ho mám čím dál víc a aby toho nebylo málo, tak mám od včera plnou pusu oparů-už po třetí za dva týdny. Jo a přibrala jsem asi tak 5 kilo,možná míˇn.ale Váanoce to jistí. Takže tak. Ale nic z toho mě nerozhází, těhu si užívám a známí dokonce říkají, že mi to sluší(když se teda namaluju :) )a miláčkovi se líbím i tak, tak co.Bude hůř :wink:
To jen tak pro představu supis všech potíží.Ale zajímavé je, že když se mě kdokoli zeptá jak mi je, vždycky říkám, že všechno v pohodě, bez potíží:)takže si to asi moc neberu.

Z dárečků nám ještě něco málo chybí, ale v týdnu zajedem naposledy do obchodu a bude to, jsou to jen dodělávky a vím co budem shánět, takže by neměl být problém.Zítra si zajdu k nám do města ještě pro nějakou drobnost pro přítele, ať toho pod stromečkem má víc.
Už se nemůžu dočkat čtvrtka, doufám že se nám na ultrazvuku drobek pěkně ukáže.Když to máme tak hezky před vánocema, přemýšlím,že pohlaví odtajníme nějak šikovně pod stromečkem.Uvidíme.. :D

Holky to je zas román na pokračování, končím, protože mě asi budete proklínat za takový čtení.Tak hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.12.07 11:56

Ahojda berušky!

Amazonko, náhodou, hezký počteníčko :D S tím svěděním to mám úplně stejně, nejlepší je, že to ode mě odkoukal i manža a teď se drbem v duetu :) S těma vánočníma dárečkama jsem o víkendu řádně pokročila, přes internet se nakupovalo jedna báseň, ani fronty na košík nebyly žádné :)

Jinak mně o víkendu nebylo moc dobře, pořád mě tak nějak zvláštně pobolívá bříško, tak se snažím hodně odpočívat. Ale stejně mám strach aby bylo mimi v pořádku. Jsem strašný hypochondr a myslím vždycky na to nejhorší, chjo, jak já to na sobě nemám ráda! Pohyby jsem ve čtvrtek cítila poprvé a od té doby nic, tak nevím. Už aby byl tento čtvrtek a já toho našeho drobka zase viděla prohánět se na UTZ…

No nic, jdu se ponořit do tajů španělských dějin a jiných laskomin, ať má mimis chytrou maminu :)

Perulko, ať se ti daří u zkoušek a vyjdou minimálně 3 :)
A všem maminám na dnešní kontrole jenom samé dobré zprávičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.12.07 14:34

Ahoj holky, tak u nás kontrola dopadla dobře. Mimčo měří 11,5cm k zadečku. Povalovalo se na kolínkách a jen tak zvedalo zadeček. Když si vzpomenu, jak se mrskal Vítek, tak tohle třeba bude klidné dítě:-) Jen mi vyšla nějaká nespecifická bakterie v moči, tak musím ještě jednou s močí, aby se to podle toho přeléčilo a nedělalo neplechu při porodu. Co to bude, vidět nebylo, mezi nožičkama byl pupečník.
Později vložím fotku. Teď jdu pacifikovat domácnost. Už máme stromeček. Jedlička za 700,– Hrůza, jak je to drahé. No ty levnější už byly probrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
17.12.07 17:29

Ahoj holky,
tak jsem dnes byla na gynekologii, abych se dozvěděla, co mi špatného vyšlo z tý krve. No, moc moudrá z toho nejsem, zítra jdu do nějakého genetického centra na konzultaci, tak uvidíme. Na papíře, co mi dala dr., mám napsáno: Vzhledem k vysoké hodnotě hCG doporučuji podrobné USG vyšetření na UZ markery vroz. vad (genetický utz). A teď ta věta, co je podle mě důležitá: Biochem.nález by mohl odpovídat i vícečetnému těhotenství (gemini?)! Tak se mi z toho zdá, že když mi tam sestra posílala tu krev, zapomněla tam připstat, že čekám dvojčátka. Dr. říkala, že mě na tu genet. radši pošle, ale že to na 99% bude v pořádku! V každym případě je to stresující a podle mě uplně zbytečně! 8O
A teď vás musím poctivě dočíst!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.12.07 20:41

Morgi, ale zas na druhou stranu ti udělají podrobné vyšetření a budeš mít spíš jistotu, že je vše v pořádku. Věřím, že z toho máš strach. Ale určo vše dobře dopadne. A třeba ti řeknou i pohlaví druhého potomka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
17.12.07 22:01

hezký večer,
Aladino, no já jsem ráda, že na tu genetiku pujdu, ale spíš jsem myslela, že to bylo hodně stresující, když mi to zavolala ta sestra a nedokázala mi říct víc, tak jsem celých pět dní byla jak trní! Snad to bude v pořádku. Jsem ráda, že to budu mít za sebou už zítra, kdybych měla zase čekat, až do nového roku, tak bych na to myslela pořád. Tak zítra uvidíme, ale věřím, že to dopadne dobře!
Dobrou noc a sladké sny
 http://www.gify.nou.cz/…bory/117.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.12.07 09:53

Ahoj Morgi, neboj se, všechno dobře dopadne a jak říkala Ali, aspoň budeš mít jistotu, že je všechno v naprostém pořádku! No s tím přístupem sestřičky je to děs, je to o to horší, že se zřejmě stresuješ jen kvůli její blbé zapomnětlivosti. Jsem sice laik, ale podle toho, co jsi sem napsala, tak je to jasné. Vysoké hcg je u dvojčátek přece normální :) Naopak kdybys měla nízké hcg, tak by to bylo špatný! Tak držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
18.12.07 10:15

Holky díky, věřím, že to dopadne dobře! Dneska jedu do práce, máme tam besídku a pak do toho genet.centra :roll: Venku svítí sluníčko, ale asi tam bude pěkná kosa. Nejradši bych si zalezla do pelíšku, ale nejde to, mám hodně běhání. Tak zatím pa pa a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
18.12.07 10:20

Ještě k tomu svědění, tak to mám taky! Večer se v posteli drbu třeba dvě hodiny! hrůza! Nedá se to vydržet, neni na těle místo, které by mě nesvědilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.12.07 10:59

Ahoj holky,
venku je tak krásně a já jsem dneska ale úplně šíleně unavená. Spala bych a spala. Vítek je pořád doma, včera večer měl zas vysokou teplotu. A to máme jít dneska od 16h na besídku do školky. Přes den je úplněv pohodě a večer teploty. Tak nevím, z čeho by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
18.12.07 11:00

Ahojky berunky,
Morgi, myslím, že sestra je pěkný kopyto.. Určitě bude vše v pořádku!

Alčo, tobě moc gratuluju k super kontrole!

Budu muset dneska trochu uklízet.. vrhnout se na záchod a na kkoupelnu..vůbec se mi nechce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
18.12.07 11:01

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 20+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 20+1 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 19+6 tt + Agátka 23 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 19+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 18+5 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 18+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 18+1 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 18+0 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 17+6 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 17+3 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 17+2 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 17+1 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 16+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 16+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 15+0 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest