Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, dnes jsem celý den sama doma.. Robert je v práci a pak má akci - vánoční! ![]()
Tak jsem si zadělala na vánočku - zkušební.. druhou budu péct v neděli.. Doufám, že mi to nakyne.. nevím, jestli jsem nedala moc másla.. je to nějak moc mastný.. ![]()
Amazonko.. my když budeme mít holčičku, tak to bude na 100% Barunka.. moc se mi to líbí! U chlapečka nevíme, já jsem pro Jeníčka.. manža neví!
Pořád čekám na ty pohyby a nic.. asi.. holky, a poznám to jen když budu mít ruku na bříšku nebo to ucítím i tak?
Ahoj holky,
Eviško, nejdřív budeš myslet, že něco cítíš, ale že to určitě není ono. Pak to ucítíš a podle mě to teprve pak ucítíš rukou, když už budou kopanečky dost silné. Třeba dostaneš kopaneček k vánocům:-) No jo a na fotce už nějaké bříško vidět je:-) Krásný a jaká jsi pořád štíhlá.
Mám za sebou 2hodinový vánoční úklid:-) Teď jsem byla ve městě a dokoupila dvě poslední chybějící věci. Hurá.
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 20+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 20+4 tt holčička Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 20+2 tt + Agátka 23 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 20+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 19+1 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 18+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 18+4 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 18+3 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 18+2 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 17+6 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 17+5 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 17+4 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 17+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 17+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 15+3 tt
Alčo.. tak snad to nějak poznám.. už se na to těším, aspoň budu vědět, že je mimísek v pořádku!
Dvouhodinový úklid?
Tyjo.. můj úklid vypadá tak, že něco málo udělám a sednu si k počítači a tak to pokračuje celý den.. ![]()
No po těch hoooodně dnech nedělání:-) Ještě, že návštěvy nevidí do skříní. Ještě bych ráda povlíkla čistě ložnici a vytřela. Nejhorší je, že čloěk tu uklidí a pak přijde Vítek a kde byl úklid.
A co vánočka? Na tu já byh si netroufla.
Ahojda holčinky, abych na to nezapomněla, tak hned v úvodu musím pochválit krásné mimísky Alence a Amazonce na fotečkách v galerce a Evíšce krásné bříško
Já byla včera taky na kontrole a malý Adámek tam pěkně řádil, paní doktorka ho nemohla ani pořádně změřit
Evi, já cítím ty pohyby jako takové žbluňkání a kručení v bříšku, ruku tam mít nemusím, stačí být chvíli v klidu a soustředit se, ale každá to máme asi jinak…já si taky nejsem úplně jistá,že je to ono…ale kdyby ne, tak si nedovedu představit tu motanici střev, kterou bych tam měla ![]()
Já mám dneska děsné fofry, musím se sbalit, nachystat všechny knížky, ve kterých budu o svátcích místo pohádek ležet a frrrrrrrrr na Moravu za rodinou. Vracíme se až 3.ledna, tak jsem zvědavá, jestli nám tu byteček za tu dobu nespadne… Tak já se loučím, přeju všem náááááááádherné Vánoce, ale ony budou, protože si budeme hladit pod stromečkem v bříšku ty nejhezčí dárečky na světě, že?
Tak papa, užívejte volna a já jdu dočítat, co jsem tady zameškala…
Alčo.. s těma skříněma vím o čem mluvíš..
![]()
Já mám povlečeno.. Jak jsme si přivezli ty nové matrace, tak jsem zrovna povlíkla.. Ještě utřít prach a vytřít podlahy.. A končím.. Snad to dnes všechno dopadne! Ještě čekám na kolegu, má mi přivézt pro rodiče kapříka a pro nás pstroužky!
Všem přeju k vánocům hodně dárečků pod větví, okolo sebe lidi, kteří vás mají rádi, spokojené, rostoucí mimísky v bříšku, hodně lásky, zdraví a štěstíčka, slunce v srdíčku a duhu nad hlavou!
Jé, tak ta anonymka jsem já, já popleta se zapomněla přihlásit
A protože už jsem se pročetla od úterka až sem, tak ještě musím dodat velkou gratulaci Alči a Perulce za ty zkoušky, jste šikulky a já se v lednu nesmím nechat zahanbit
Za chvilku mi jede vláček kolejáček, tak ještě jednou přeju krásné Vánoce a pro Evíšku od mimíska pořádný dloubanec do bříška ![]()
Ivi, moooc děkuju! ![]()
Tak mi právě dorazily poslední dárky.. hurááá!
Hele: 
Jee, Eviško, to je dobrý:-)
Dneska mi učitelka hlásila v šatně, že byl Vítek strašně moc hodný:-) Tak mě šokovala. Že by k něčemu byla naše diskuse?
Alčo, tak snad to pomohlo.. asi některé učitelky potřebují promluvit do duše!
ahoj holky,
nějak nestíhám, včera jsme byli na utz, tak mimi rostou a dokonce nám dr. potvrdila, že to jedno bude kluk! To druhý se nechce ukázat a je tam chudinka uplně schoulený! Nemá tam moc místa, protože Matěj se tam roztahuje, jak kdyby byl sám! Tak bych byla moc ráda, kdyby to byla skromná holčička ![]()
Eviško, kde máš bříško?
Mě už se ten můj pupek ani nevejde na fotku
Jo a ty trička jsou super! Odkud to máš? ![]()
http://st.blog.cz/…13539368.jpg /> Budu se snažit ještě nakouknout, ale kdybych to už nestihla, tak vám všem přeji krásné prožití vánočních svátků a bohatého ježíška!!!!
http://st.blog.cz/…13024754.gif
Ahoj maminy. ![]()
No po dlouhé době opět tady a nějak nestíhám dočítat. Snad jen ve zkratce co si pamatuju......
Holky…ke zkouškám Vám moc blahopřeju, jste dobrý a takhle před Vánocema. ![]()
Amazonko a Morgano…Vám gratuluju k potomkům, aspoň
už víte co bude mít, i když Morgana vlastně ví jen pohlaví jednoho mimča. ![]()
Perulce…no jasně že k pohybům, já už mimčo taky konečně cítím a kope pořád, hlavně večer a jsou to pořádné kopance. ![]()
A Eviško…tobě přeju ať už to Vaše mimčo taky pořádně kope. ![]()
Tak jak vidím, všude to už žije vánoční atmosfétou, dárky i stomeček nakoupený, cukroví upečený tak už aby bylo pondělí co???
No já se už moc těším a hlavně proto, že to vlastě budeme slavit ve třech. ![]()
Holky přeji Vám všem krásný Vánoce a s mimčama si to pořádně užijte.