Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
vy se už nějak loučíte, tak pro jistotu taky přeji krásné svátky!
Ahoj holky,
Perulko- taky si říkám, že jak je tu o víkend úplně mrtvo, že už se radši všichni loučí. No já na počítači určitě budu:-)
Morgi- musí tě vyfotit někdo, ty se jen vymlouváš, abys nám nemusela ukazovat bříško:-)
Leno- ahoj, také gratuluju k pohybům.
Ivčo- krásné vánoce s velkou rodinou na Moravě:-)
Amazonko- a přítel už má dovču, užíváš si ho? Mimčo musí být holčička, když už doma dva chlapy máš:-)
Tak jsem byla na zkoušce, protože 25. prosince hrajeme v kostele.. byla tam děsná kosa.. nevím, jak to uděláme, až budeme muset hrát bez bundy! ![]()
Morgi, tady jsem to objednala, mají tam spoustu krásných věcí, i na mimísky! http://www.cesky.bess.sk/
Ahoj při sobotě těhulky. Tady už je opravdu nějak mrtvo, no já asi budu nakukovat každý den, ale těm co už tu moc nebudou přeji raděj předem nádherně prožité svátky podle vašich představ a pod stromečkem nejen dárečky, ale taky kopanečky od mimísků, asi si to schovávají na sváteční chvilky, myslím že se všechny přes svátky dočkáte.
Eviško, koukala jsem že jsme jako první v seznámku i s holčičkou:)
Mezi svátky přidám fotku svého břoušku, slíbila jsem že se nechám fotit, máme nový foťák, tak budu muset ![]()
Ali, jsem ráda, dneska už bych holčičku za chlapečka nevymněnila ani kdyby to šlo
Aspoň budeme mít vyrovnané síly doma:)
My už máme od večera nazdobený stromeček a užíváme pohodičky, je to fajn.Ježíšek už se blíží ![]()
Krásný předvánoční večer,
dlouho jsem se neozvala, nějak jsem neměla čas a ani jsem nepouštěla počítač. Tak mě omluvte.
Přeju všem těhulkám mamkám a jejich rodinám krásné prožití svátků vánočních a hodně všeho dobrého v novém roce.
Ozvu se zas po svátcích.
Mějte se a užijte si to.
Zdraví Andrea, Agátka, Tobiášek a Luky.
Ahoj holky:-)
Tak já člověk neustále sedící u počítače jsem to zapla, abych nakonec taky vůbec stihla popřát. Včera jsme byli celý den u rodičů a dneska se pořád něco děje. No určitě i u Vás. Žádný stres, ale ještě jsem se dneska nezastavila. Ale už jen pár věcí a zítra už je klídek:-)
Eviško- hlavně nenastydni.
Vítek je teď u Honzovo rodičů Ale celý den pobrekává, že nemůže kadit. Nikdy s tím neměl problém, tak nevím, co to poslední dobou je. Už se to párkrát stalo. Ale přičítám to všem sladkostem po Mikuláši a hromadám pečiva, co děti jedly každý den ve školce , co jim zbyla po besídce. Doma už pak za celý den pomalu nic nejí. Tak asi zítra bude mít dietu:-(
Takže všem přeju hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a krásná zdravá miminka.
Hezký večer. Tak jsem tu abych vám popřála krásné a pohodové bříškaté svátky a spokojená miinka i dětičky a vůbec všechny doma.
My dnešek strávili klidně, měli jsme návštěvu a byli na procházce a kukáme na film. Malá se hezky vrtí v bříšku a je nám fajn:)
Takže ještě jednou hezké Vánoce a zdravíčko všem. Papapa
Ahoj holky! Tak jsem se sem nakonec vážně od pátku nedostala. Stres nebyl, ale přípravy a návštěvy a večer už jsem byla vždycky tak unavená, že se mi ani nechtělo zapínat počítač. Tak přeji hezký Boží hod! Já hoduju ostošest
.
Tak jaký byl u vás štědrý den? u nás paráda, pohoda, stromeček se zdobil u pohádek, dárečky krásné a pak jsme se sešli s celou rodinou na Půlnoční mši - která je u nás naštěstí už v 9h
. jinak bych tam už nedošla. No a dneska se mi taaaak strašně nechce nic dělat, že budem na oběd dojídat zbytky. no jo, su ostuda, ale co
. zítra bude svíčková.
Ještě jsem se chtěla pochlubit, že mám o 23.12. další neteřinku. Jmenuje se Lucinka a je zdravá. Ale musím říct, že švagrové trošku závidím, protože celková doba porodu od prvního píchnutí až do konce jen 1.5h!!! To si člověk asi fakt musí zasloužit. Málem nestihli dojet ani do porodnice a švagrovi pak ani neúčtovali poplatek za otce u porodu, protože to prý ani nestálo za to. Dobrý, ne? ![]()
Tak všem ještě opožděně přeji krásný zbytek Vánoc a ať miminka krásně prospívají!
Jo, ještě se musím pochlubit, že ten náš špunt ještě není na světě a už dostal taky dárečky - krosničku a povlečení do postýlky. Vše v modré barvě
. A to ještě nevíme, co to bude
! Ale je pravda, že pokojíček jsme taky vymalovali světle modrou - ale je k tomu oranžový koberec a závěsy a přírodní dřevěný strop a nábytek. To by mohlo být univerzální pro holčičku i klučinu, ne?
Tak pa a ať se všem daří!!!!!!!!
Ahoj holky, my měli vánoce krásný, Vítek byl z dárků nadšen, dalšií měl dnes u jedné babičky a další dostane zítra.
No ale máme obrovský trápení. Vítkovi se rozjel exem nebo co a hned do toho stihnul chytit plíseň nebo infekci nebo obojí. Má opuchýřovaný obličej i zadek a je celý červený. Už nevím, čím bych ho namazala. První noc se zlepšil, tak jsme nikam nejeli, ale zase se moc zhoršil a už se musím držet, abych nad ním nebrečela. V noci brečí bolestí, přes den se drbe a drbě. Má to ii na ušima, na nose a oopar jako hrom. K tomu zas i teploty. Trpí od sobty. První dva dny to doocela šlo a zabíraly léky na ekzém, ale teď už to je děs a zítra pádíme na pohotovost. Jak u mě normálně nechce být, nehne se ode mě.
Takže učení je úplně pasé. No Vítek je důležitější, ale už jsme vyřízený.
Perulko- tak to měla sestřenka rychlý porod. I když neteřinka bude mít narozeniny, svátek i vánoce v jednom měsíci. U nás se taky částečně hlasuje ppro Lucii. Vítek měl být Lucie, kdby byl holka:-)
Tak jsme dostali na pohotovosti antibiotika a mazání. Vítek má impetigo. Dnešní noc byla proti těm posledním docela dobrá. Aby ne, poslední tři už nespal. Hlavně, když víme, co mu je a čím přesně ho mám mazat.
Teď jsme u našich. Vítek lítá s bráchovo dětma. Tak by dnes taky mohl spát líp:-)
A já bych taky moooc chtěla spát:-) Třeba hned teď.
Krásný večer.
Ahoj Ali,
to je mi líto, takové trápení o Vánocích. HLavně že už se to rýsuje k lepšímu. A co že mu to je? Ten název vůbec neznám…
No užili jste si. Já už dnes začínám s učením. Ráno jsem zkoušela náš první domácí chleba a povedl se. Je úplně úžasnej, dá se jíst holý a chutná! Dělala jsem klasický tmavý slunečnicový.
Ale celkově mám ještě pořád takovou vánoční náladu a nechce se mi vůůůůůbec nic dělat!
Ahoj, tak kdy se tu zas začneme scházet? Po Novém roce?
A co vánoční pohyby. Byly?:-)
Perulko, já sama nevím. Před vánocema se mu udělal ekzém- po dlouhé době. Ve školce měli od besídky spoustu pečiva a asi snědl i něco oříškjového. A to nesmí. Příště do školky před vánocema nepůjde. A ekzematici častěji chytají infekce do kůže. Může chytit streptokoka či cokoliv jiného a to mu nadělá hnisavé boláky po těle. Je to hoodně nakažlivé a dítko si to roznese, kam si šáhne. Od včera se to zas zlepšilo. Ale nos a ucho nevím, nevím. Nedá si na to šáhnout.
Včera jsem začala počítat, ale s takovým odporem. Úplně chápu, že se Ti do učení nechhce:-) Dneska musím zas. Kdyby bylo na mě, kašlu na to. Mám spánkový deficit ............. ale ať si tělo zvyká:-) Ale přítel mě hlídá a nedá pokoj:-) Právě se ptal, kdy se do toho dáme:-) Tak jdu.
No já jsem pro změnu skončila. Psala jsem disertační práci. Ještě jedna kapitola, pak celková úprava a hotovo. Však je taky nejvyšší čas! Musím to za týden odevzdat. ALe mám ještě pořád takovou vánoční lenoru!!!
Tak ať ti to jde dobře do hlavy a Víteček ať se toho svědění brzy zbaví. chudák malinkej.
Zítra zase tři návštěvy, ach jo. Já ty lidičky všechny ráda vidím, ale je toho nějak moc v krátkém čase, už jsem si zvykla na ten svůj klid a podle těch kopanců v břiše soudím, že i mimi už je lehce nespokojené ![]()
tak dobrou noc
!
My se jdeme zítra podívat do Makra a Hypernovy. Honza potřebuje kalhoty a bundu a já bych si za korunky k vánocům měla koupit mixér a že by taky nějaké pěkné kalhoty?
Vítek půjde roozptylovat mojí mamku a protáhnout jí od vánočního lenoření:-)
Ještě musíme k naší dětské dr, tak snad to dopoledne stihneme.
Jdu chrapošit. Ale tak nějak jsem roozkoukala film ![]()
Ahojky, jsem jen na skok, abych vás pozdravila.. přes vánoce se k tomu počítači vůbec nedostanu.. Pořád se něco děje.. ![]()
Vánoce byly super a silvestr jistě bude taky.. popovídám vám o tom až později.. Teď musím vařit obídek!