Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jak se máte? Závidím vám, že cítíte už pohyby, já vůbec nic
, jen občas propluje nějaká ta rybička, ale to je všechno. Jinak pořád něco papám, tak mylím, že dr. bude mít ze mě radost, až si zase vylezu na váhu
![]()
Včera jsme nakonec jeli do nemocnice, protože prso bylo čím dál tvrdší a dost to bolelo, tak dr. říkal, že to zánět není, ale žlázy, že si na to bohužel musím zvyknout, že prý si ještě užiju, huraaaaa! Takže obklady a kdyby hodně stoupla teplota, tak paralen, ale myslím, že to bude dobrý.
Doufám, že už budete mít dědičky v pořádku! do nového roku přeji hlavně ZDRAVÍ
Ahoj holky,
hurá, hurá, u nás začalo sněžit
Padají ty krásný vločky, co jsou jako peříčka. Nejraději bych na to koukala z okna, ale dávají Mrazíka, tak to si nesmím nechat ujít ![]()
Dneska odpoledne jsem byla na kafíčku s kamarádkou. Konečně jsem zase po dlouhý době někam zašla. Chtěly jsme jít původně do cukrárny, ale ještě štěstí, že měli zavřeno. To by to nakonec asi dopadlo
Nakonec jsme zašly do útulný hospůdky na latté a neodolaly jsme si ještě smažák s hranolkama. Taková jídla jsou teď má oblíbená
Kamarádka je také těhotná, bude mít mimčo v červnu, takže alespoň budu moct s někým vyjíždět na procházky.
Amazonko, moc hezký jméno jste vybrali
Moc závidím, že víš, co to bude. Musím vydržet do pátku. Doufám, že se nám mimi ukáže ![]()
Morgano, taky mi prsa dost ztvrdla, ale nebolí, horečku nemám. Já to přikládám k tomu, že se zvětšují žlázy. Akorát mě štve, že až pak dokojím, tak budu mít opět lentilky. Ach jo ![]()
Jdu na pohádku a opět přemýšlet, co zítra vařit k obědu ![]()
Holky, pa pa
Ahoj Aladino, kde jste byli na konich. Jeste to tu nejak nezam.Diky
Uz se moc tesim na 2.1. Mela bych se dovedet pohlavi ditete. Zkusim se zeptat doktora zda by se na ultrazvuk mohl podivat i manzel. Malej dost kope. Nekdy me probudi i v noci. Aspon vim , ze zije.
Tak hezky Novy rok a mnoho kopancu
Ahoj Lucko, na koních jsme byli v Domaslavicích. je to hned za Osekem. Ale nevím, jak by se to dalo domluvit. Kontakt na zaměstnance nemám. Malá neteř tam chodí každý den, tak jsme se s nima šli podívat a potkali člověka, co se o ty koně stará.
A toho 2.1. jdeš na normálníí nebo na 3D UZ? Ale mluvíš o miminku jako o chlapečkovii:-) Chcete spíš kluka?
Už blbnu z matematiky. Nemůžu usnout a budím se a počítám. Já budu snad počítat i dneska večer. Šokoval mě sen. Psali jsme z botaniky a za úkol bylo napsat sloh o Karlu Havlíčkovi Borovském:-)
Tak se mi povedlo smazat příspěvek::-)
U nás doma se na Silvestra nenudíme. V poledne jsme se vrátili z venku a zjiisttila jsem, že nefunguje plynový kotel a že máme doma docela chladno. Ale že je zábava shánět opraváře na Silvestra. Bavil se s námi až třetí a to než nám odpověděl. Už jsem ppřemýšlela, jak budeme dnes topiit a kam zítra pojedeme:-) Naštěstí to byla jen hloupoost a přes telefon poradil Honzovi, jak kotel restartovat a už máme teplo:-) Uf:-)
Takže hodně štěstí v Novém Roce, zdravá miminka a samou radost a žádná nemilá ppřekkvapení:-)
To jdu na ten velky ultrazvuk na kterym si necham zjistit pohlavi a 28. ledna jdu na 3D ultrazvuk.
No to ze rikam mimcu v muzskem rode zavinil manzel. Zacal tomu rikat tomik a bylo to. Pokud to bude kluk tak nevim jak budu odlisovat velkyho Tomika od malyho. Maj stejna jmena. Velkymu rikam Tomicku, Tomiku, Tomulatko atd..
Vcera jsme hledali jmeno pro kluka a na zednem jsme se neshodli.
Pro holku mame 2 jmena a to Katerina Dvorakova nebo Klara Dvorakova. Ale porad premejslime dal a nejak nam to nejde. No je to zapeklite.
Tak hezkeho Silvestra
Krásný sváteční den ![]()
Do nového roku všem hodně zdraví, štěstí, lásky, peněz, spokojenosti a pohody. A pro nás tady ještě extra bezproblémové těhotenství, hodně kopající a hlavně zdravé a následovně i hodné mimísky
![]()
Ahoj holky!
Také se připojuji s přáním všeho nej do nového roku. My tady si všichni určitě přejem letos jen jedno: zdravé miminko. Tak vám všem přeji, aby se to podařilo a pokud jste byly hodné, tak by se mohlo povést i nejkrásnější, nejhodnější a nejchytřejší děťátko
.
My jsme včera zúžili výběr jmen zase o jedno. Pokud bude kluk, je to jasně Tonda. Ale pro holčičky máme více jmen. Před týdnem jsem psala, že mám čerstvě neteř Lucinku, jenže švagrová si to mezitím rozmyslela a změnila jméno na Elen. Prý to jde změnit, dokud to není na matrice. Nám se s manželem líbila Eliška. No ale aby dva bráchové měli doma Eli, to je hloupý. Už abysme věděli to pohlaví. jdem na genetiku 8.1., už se nemůžu dočkat. Pořád mi někdo krouží nad rukou s prstýnkama…znáte tu pověru, jak se určuje pohlaví, ne?
Věříte na to někdo?
Taky jsem konečně dopsala disertačku. huráááá!!! ještě to obhájit a konec!
Tak se mějte krásně a zatím pa!
Peťa
Ahoj Perulko, GRATULUJU a budu držet palce, ať obblájíš.
A co ten chlebík?
Já bych si s poodobnými jmény hlavu nedělala. steně jim buudete říkat jinak a když budete spolu, tak použijete přezdivku.
My budeme vybírat jména až po UZ, kde snad zjistí pohlaví a to bude v pondělí:-)
Perulko, budu taky moc držet palečky, ať ti to dobře dopadne a zdárně ukončíš školu.
U nás je to se jménama stejně. Budeme vybírat, až budeme vědět, co to bude. Tak snad se tenhle pátek před námi nebude mimi schovávat. I když pro kluka je asi u nás jméno jasný, po tátovi Honza. Už i Laura měla být Honzík ![]()
Perulko, a co ti podle prstýnku vyšlo?
U nás na chatě se zas točí prstýnkem nad hrnkem a kamarádka zas říkala, že nad břichem:-)
No vytočili mi kluka
. Ale jinak si všichni myslí, že to bude holka. Celkově mi vytočili, že máme mít kluka a holku. To by bylo super, jen mám strach, aby se do toho počítaly jen zdravě narozené děti… jestli třeba klouček nebylo to dvojčátko, co nám ve 3.měsíci umřelo a víc než jedno dítě nám bůh nenadělí
…
Tvrdím, jak tomu nevěřím a přitom když to člověk slyší, tak už o tom přemýšlí, jak kdyby to tak bylo. No, za týden se dozvíme…
No a chleba super! Jeden jsme sice pokazili, ale jinak se už povedl celozrnný, slunečnicový i bílý! Ten pokažený byl tím, že jsem dala jiný program a tam je nějaké půlhodinové předehřívání a já nevím, co to je. Prostě to nezamíchalo… budu muset asi znovu projít návod, ach jo..
Díky za podporu vám všem:-)
Dobré ránko. Před koncem roku už jsem to nestihla, takže aspoň teď do toho letošního všem přeju jen to nej, hlavně ať nám nadělí zdravá a krásná miminka aať se vám všem splní co si přejete.
Já pošupajdíím vyvenčit psisko a po oslavách a návštěvách které odjely teprve dnes ráno dát byt do pořádku:)
Všem na kontroly a uzv držím palce!
Ahojky berunky moje,
hlásím se po svátcích a moc se stydím, že jsem se neozvala dřív.. Ale my fakt vůbec nepustili počítač.. Znáte to, pořád nějaký návštěvy, nebo výlet atd..
Celý rok jsem musela být moooc hodná, protože Ježíšek mi přinesl spoustu dárečků (pressovač, multiquick od Braunu, mp3 přehrávač, knížky, oblečky, penízky, a pro mrňouska něco na sebe).. Silvestra jsme strávili u známých na chatě.. a bylo to moc fajn.. jen na nový rok dopol.. mi bylo špatně.. ale s tím jsem počítala, je mi blbě vždycky, když se málo vyspím..
Jinak, co se týká kopanečků.. něco takového asi cítím.. ale nejsem si jistá.. je to občas.. hlavně večer, když jsem v klidu a čučím na telku a jsou to takový „bublinky“.. Tak doufám, že to je ono.. a mrňousek se začne projevovat čím dál víc..
Jsem zvědavá, s čím dnes přijde Lucka.. jestli bude mít holčičku nebo chlapečka!
My jdeme na utz 17. 1. i s manžou.. ale asi si pohlaví říct nenecháme, zřejmě to bude překvápko..
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 22+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 22+2 tt holčička Deniska Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 22+0 tt + Agátka 23 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 21+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 20+6 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 20+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 20+2 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 20+1 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 20+0 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 19+4 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 19+3 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 19+2 tt (dva mimísci) chlapeček+ ? Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 18+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 18+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 17+1 tt