Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny,
teda nechci nijak předbíhat, ani se moc nepozoruju, ale řekla bych, že mě včera u TV mimísek začal bouchat pěstičkou do bříška
Je to srandovní ![]()
Sice jsem přibrala už 4 kg, ale cítím se opravdu fajn! No, uvidíme po Vánocích ![]()
Už se těším na velký UTZ hned po Novém roce a na obrázek. Ještě jsem moje mimi ani neviděla ![]()
Krásný večer.
Hezký večer,
Aladino, Vítek je ďáblík
, až přestoupí, tak snad bude mít i lepší učitelku a spraví se to, neboj!
Holky, já vůbec žádný pohyby necítím
A to jsou tam dvě miminka, ach jo! Snad to přijde. Zítra jdu na utz, tak se těším, že je zase uvidím, no a pak v lednu ten velký
![]()
Chci se zeptat, je vám ještě špatně od žaludku? Mě pořád, už to není tak jako na začátku, ale je to otrava! to budu mít snad celé těhu nebo co?
Tak přeji hezký večer
Ahoj Morgi, to tě teda lituju
Mě bylo blbě od žaludku tak do půlky 3 měs. a to jen když jsem měla hlad. Teď je mi báječně. Víc jím, ale mám o 4 kg víc. A hlad nenechám přijít
Drž se!!! Snad bude líp!!!
Mojí kamarádce bylo špatně skoro až do porodu ![]()
Mě je taky dobře, když se najím, ale nemůžu takhle žrát! Už jsem jak koule, i dr. mi posledně trochu vynadala, teď se bojím stoupnout na váhu, hrůza! ta mi zítra zase dá! ach jo
![]()
Ahoj holky,
Eviško- gratuluju k dobrým výsledkům-
Svape- tobě k pohybům, já je taky jistojistě cítím. A jak se chudák mlel, když jsem honila potomka prvního po bytě. Odnesl to zároveň:-(
Morgi- mě je taky pořád špatně. není to taková hrůza, ale je mi zle celý den. Včera to byl vůbec děs. Už tolik nejím ani jsem za poslední dvě kontroly nepřibrala. To jsem stihla na začátku.
Je normální i u dvojčat cítit pohyby později, řekla bych. Pořád jsou dost malé a mají dost místa v děloze. No a jsi prvorodička. Tak klid. Už to brzo přijde. A že tam jsou víš, když je ti špatně:-) Já vím, to bych si taky odpustila. Za Vítka mii už fakt v tuhle dobu dobře bylo.
Ahojky těhulky,
teď jsem tu měla kamarádku s holčičkou.. tak jsem neměla na vás čas..
Alčo, koukám, že se s Vítkem nenudíš! Ale to víš, je to kluk.. tak to musí být trochu divoch! ![]()
Jinak s těma nevolnostma.. mě bývá už špatně jen občas.. spíš když se nenajím, nebo naopak se přejím..
A včera u doktora jsem čekala asi hodinu, pak k sestřičce.. váha už o 3 kg víc
, tlak 100/70, výsledky všechny úplně v pořádku, doktor do mě strčil prst, prohmátnul mi břícho, řekl, že je vše ok, a zas jsem šla.. ![]()
17. ledna jdu na velký utz, i s manželem, tak se moc těším!
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 20+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 20+3 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 20+1 tt + Agátka 23 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 19+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 19+0 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 18+4 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 18+3 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 18+2 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 18+1 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 17+5 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 17+4 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 17+3 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 17+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 16+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 15+2 tt
Ahoj holky!
Tak se konečně hlásím šťastná jak blecha. Mám všechny tři zkoušky, sice nejsem žádný jedničkář a jednu s odřenýma ušima, ale vzhledem k tomu, že pan docent půlku lidí vyhodil, tak huráááááá!
Teď jsem poctivě dočetla 3 stránky vzkazů, tak snad na nic nezapomenu.
Ali, gratuluju k psychologii a k aktivnímu dítěti
. Ono je to vždycky o přístupu..
Evi a Morgi, jsem ráda, že Vám vyšlo všechno ok. Ta sestřička je fakt exemplář. Já si nejdřív myslela, že mám na takové dobrodruhy ve zdravotnoctví smůlu, ale ono to bude asi celým systémem.
Amazonka se nám už dočkala miláčka…akorát Agathka se už jaksi dlouho neozvala, že?
Holky já mám tak strašnou rýmu, že už to ani není možný. Nic jiného mi není, ale teče mi snad vážně odevšad. Koupila jsem si Vincentku sprej do nosu, ale to mi akorát občas umožní na pár minut dýchat jednou dírkou. Teď jak su dopoledne doma, tak je to mírně lepší, ale před chvilou tu byla pošťačka a za ty dvě minuty venku u brány se mi to zase tak spustilo!! Ach jo
´.
Dneska odpoledne jdem ještě na kontrolu a možná bude i UTZ, tak su zvědavá. Ale mimi kope, tak doufám, že to bude ok a třeba by nám konečně mohli říct, co to je!!! Už su fakt zvědavá. Pořád říkám TEN prcek, ale co když to bude holčička? Ať z toho nemá chudinka následky
!
Jéje, to jsem se zase rozepsala. Tak pardon. Mějte se všechny krásně, já su jdu ohřát obídek, mňam. Mám řízek s bramborovým salátem a knedličkovou polívku. Asi už předvánoční dobrota:-)…
Ahoj holky,
Perulko, jseš fakt dobrá. Gratuluju. Já mám dnes za sebou němčinu, ale musím uznat, že to bylo hodně jednoduché. A teď se musím začit učit matematiku. To zas bude ze mě Honza nervózní. On je totiž můj doučovatel:-)
Dneska jsem si ráno trochu promluvila s učitelkou ve školce a Vítka v poledne vyzvedával Honza. No dnes bylo prý vše v pořádku. Tak jsem zvědavá, jestli už dá úča pokoj.
A zítra dokoupím poslední dva dárky Honzovi a hurá balit. Zdobit nakonec budeme stromeček až zítra, ještě mi nestihly uschnout pomeranče a citrony v sušičce.
Ahojky. Musím se pochlubit. Dnes jsme byli na velkém utz, jsme v pořádku a naše miminko je......
holčičkáááááááááááá ![]()
Takže mé mateřské instinkty naprosto selhaly, já pořád říkala on a byla si jistá že tam je klučina. Máme i DVD, vše bylo krásně vidět. Odpoledne jsme pak dodělali všechny nákupy, už máme i stromeček a teď relaxujem u čokoládky a telky a vymýšlíme jméno.
Morgi jak jsi dopadla na kontrole?
Ali nic si z toho nedělej, dítka jsou někdy aktivnější a učitelky jsou nervozní a některé holt mají jiné názory. Vše je o lidech. Snad bude mít Vítek od ledna nějakou chápavější ![]()
Všem gratulace k dobrým výsledkům!!!Mě se taky hrozně ulevilo, že máme vše tak jak má být.Jen nevím kolik mimi měří celé,ale prý vše podle tabulek a našla jsem asi 25 cm a 500gramů
![]()
Jé a perulko gratulace ke zkouškám
jsi šikulka, jsem to zapomněla dodat
Moc gratuluju ke kontrolám, Amazonce k holčičce - už víš jméno?
Alčo.. určitě je učitelka divná!
Já teď něco už zabalila a jdu dělat večeř!
My už máme po véče a teď pro změnu baštíme gumové medvídky. ![]()
No úplně ještě vybráno nemáme, myslela jsem že už budeme vědět, ale rozhodujeme se mezi 3 jmény a asi ještě nějakou dobu budeme. Máme vybranou Adélku, Barunku a Denisku, u mě vede asi Deniska, u přítele asi Barunka, nevím. Mění se to, ještě v září jsem říkala když holčička tak určitě Adélka a teď…
Amazonko, moc gratuluju k holčiče. Já chci taky:-) Taky asi začnu víc potom přemýšlet o jméně. No docela určitě. Zatím nevymýšlíme. No Honza by chtěl Josefínu, Vítek zbožňuje kamarádku Claudii:-) a mě se taky moc líbí Alélka:-)
NO a jestli to bude kluk, tak fakt nevím. Honza by Pepu, ale to já nedovolím:-) Na velký UTZ jdeme 7.1. Tak to ještě musíme vydržet:-)
No dárky budu balit asi až v neděli. Takhle nezabalené jsou víc nenápadné. A Vítka nedráždí krabice na skříni, ale na mašle by už byl zvědavý. Já už se taaak těším. Zítra zdobíme konečně stromeček. Pomeranče a citrony už uschly:-)
Dobré ranko.My dneska taky budeme zdobit stromecek,dobalovat zbylé dárečky a užívat pohodičky, tak už nemůžu dospat:) Docela je mi líto že máme utz za sebou a čeká nás další až za dlouho, malá si tam škytala, dávala ručky na obličej a kyž doktor víc zatlačil sondou tak dělala kotrmelce jak se jí to nelíbilo, byl to krásný zážitek, moc vám to taky přeju. Bylo vidět jak kope nožkama a já to cítila i to jak se točila, no paráda. A fakt se mi ulevilo že má vše juak má být, je zdravá a pan doktor říkal, že je to spokojené mimiko a nic jí nechybí
Jdu eště chvíli brouzdat po netu a půjdu těm mým ospalcům(přítel a pes) nachystat snídani
Hezké ranko maminky!