Poradna duly
Jana Čurdová
No jsem projektant pozemich komunikaci, ale i vseho mozneho dalsiho. Studovala jsem na CVUT fakultu stavebni, ale obor zivotni prostredi. Diplomku jsem delala na katedre dopravni. Diplomku jsem psala o casti Litvinova- naprojektovala jsem tu nektere komunikace, jak by meli vypadat. To zivotni prostredi s tim souvisi asi tak, ze se to dela tak, aby to lahodilo oku a navrhovani zelenych ploch misto betonu. Neco jako delani kompromisu mezi ekologama a tema stavarema co se snazi vsude vsechno zalit betonem.
Na to 3D jsem se objednavala sama. V Usti jsou 2 mista kde to delaji. Da se to najit na netu.
Ted tu balim darky, protoze jedu v sobotu do Horic a v pondeli jdu na kontrolu na gastro do Hradce. Jeste musim sehnat 2 darky.
Morgi, neboj, to bude v pohodě. Plodovka dopadne dobře a alespoň budeš mít jistotu, že jsou mimísci v pořádku. Budeme držet palečky ![]()
No holky, já myslím, že mě pošlou jen na podrobný utz, protože u těch dvojčat to vychází falešně pozitivní skoro vždycky. Je to prý hodně zavádějící, tak uvidíme. No je to nepříjemný, ale zkusím se kvůli tomu moc nestresovat. I když...... znáte to. už aby bylo pondělí! díky a zatím pa pa
Morgi, neboj. Máš úplnou pravdu. já mám v sobě už jen zárodek dvojčátka a taky mi doktorka říkala, že mám počítat s tím, že tripletest vyjde asi pozitivně - takže blbě. A myslím, že není nutné, abys šla hned na odběr plodovky. Mně právě doktorka říkala, že se jde nejdřív na genetiku, kde mají citlivější UTZ, pak případně na odběr choriových klků nebo tak nějak a plodovka je až poslední možnost. Ale uvidíš, že to bude dobrý!!! drž se!
zkusila jsem si ráno zavolat,jestli už nemají náhodou moje výsledky triplestů a měli a je to dobrý!!!! huráááááá! ![]()
Perulko super.
Včera nám přes poledne netekla 3 hodiny voda a teď se tu zas hrabou a jen tak mimochodem, když jsem šla pro Vítka do školky, tak tam přišli oznámit, že jí zas na 3 hodiny vypnou
Dopoledne jsem se učila a teď chci vařit oběd ![]()
Ahoj holčiny, tak jakpak se máte????
Já pořád nějak nestíhám nakukovat do diskuze, pořád s manželem někde lítáme, sháníme dárečky a nebo jsem v kuchyni a pořád dělám nějaké cukroví. Tak se už moc těším na ty vánoce až si sedneme k pohádkám a
budem se ládovat tím cukrovím. ![]()
Jinak jsem volala doktorce na výsledky těch tripple testů a vyšli dobře, hurááááááááá.
Aspoň se nebudu stresovat na vánoce.
Vítám taky mezi námi další těhulky, jen tak dál holky, ať je nás tady víc.
Morgano.....z těch testů si nic nedělej, naše známá čeká taky dvojčátka a taky jí vyšli testy špatně, prý to u dvojčátek skoro vždycky vyjde blbě a co teď vím tak je na tom dobře a v březnu porodí zdravá miminka.
Aladino.....já jsem u nás v nemocnici na tom 3D ultrazvuku byla už 2×, tak klidně přijeď je to paráda a taky teď mají nově 4D ultrazvuk, byla jsem na něm před týdnem a jdu znovu v pondělí a necháme si už to naše mimčo natočit na DVD, ať máme nějakou památku na prcka. ![]()
Taky jem zapomněla Ivče pogratulovat k svatbě, moc hezké fotečky, byla jsi krásná nevěsta, jak to vidím tak bych se klidně vdávala znova.
Tak moc, moc štěstíčka ve společném životě. ![]()
holky díky, taky si myslim, že tyhle testy u dvojčat jsou na prd! vždycky prý vyjdou trochu falešně pozitivně! Ještě, že mám ten internet a můžu si o tom něco přečíst a poradit se. díky za to.
Holky vám všem gratuluji k dobrý výsledkům, určitě to budu mít taky v pořádku
![]()
Morgi - držím palečky ať to dobře dopadne!!!
Sestřička mě už varovala, na ty testy na cukrovku. Prej musím úplně na lačno
a budou mě tam držet 3 hodiny - než se to odebere!!! To umřu hlady!!!
Jinak
KO na neschopenku mám 20.12.
KO s mimi jdu 2.1.
na (druhý) UTZ začátkem ledna 2008 - nechám si dát obrázek! Ještě žádný nemám
Na prvním UTZ v 7 tt. jsem z toho byla tak vykulená, že jsem si o něj neřekla ![]()
Tlak mám 100/64 - můj rekord !!!
A přibrala jsem už 3 kg - strašně se krmím ![]()
Holky a na tom 3D ultrazvuku se vždy s určitostí pozná pohlaví, když to chce člověk vidět? A i něco navíc kontrolujou, nebo je to jen takové podívání na miminko? Já se na to pak taky kouknu.
Ahojda holčiny, tak jsem zase tu, tento týden pořád někde lítám nebo jsem zakrtkovaná v knihovně a šprtám, to abyste mi Ali a Perulko nemusely závidět
Ale dost jsem pohla s bakalářkou, takže už nemám pocit, že jsem takový flákač
Jinak já to mám s dárečkama tyto vánoce jednoduché, protože celá naše rodina je po té veselce tak finančně vypumpovaná, že si dáme navzájem jen nějaké drobnosti. No vždyť vánoce jsou stejně úplně o něčem jiným, tak co
Já je budu mít asi letos hlavně o jídle, protože jsem jak otesánek. 2 a půl kila nahoře a bude hůř. Tlak mám 145/80, doktorce se z toho protáčely panenky…
Amazonka si už doma užívá svého miláčka, tak to je myslím nejlepší lék na tu nespavost. Já taky dneska špatně spala a asi ve 3 v noci jsem cítila v bříšku takové šplouchání a jako by mi tam proletěly bubliny… tak nevím… Bylo to mimi? Na střevní tanec to bylo dost uprostřed…
Jinak triple testy mi taky vyšly dobře, ale vynahradím si to trápením s placentou ![]()
Morgi, moc ti držím palečky!! Neboj, bude dobře. Ale na tu plodovku bych šla jen v krajním případě, moje kamarádka nemá dobrou zkušenost…
Leni, děkuju za pochvalu foteček a přáníčko, já bych si taky dala s tou svatbou klíďo repete ![]()
Eli, ať se Laurinka uzdraví, já měla jako malá něco podobného, nebyla to žádná sranda, když si to pamatuju doteď. Kašel jak blázen skoro 2 měsíce, nic mi nezabíralo no a pak ten prevít najdnou sám vymizel.
Jejda, na koho jsem ještě zapomněla?
Všem, kdo byli na testech z krve držím palečky a už končím nebo mě za ten můj román virtuálně ukamenujete
Tak zatím pa
Dobré ráno:-)
Ta naše příšera ( Vítek:-) ) zas vstávala tak brzo. A to spal se mnou.
Iviku neukamenujeme tě, neboj. Jen piš.
Amazonko, jak se ti spalo:-)
Ahoj holky,
tak dneska jsem jak praštěná koštětem. Totálně nevyspalá a pěkně mě začíná bolet hlava. Laura celou noc kašlala a kašlala, smrkala a smrkala. Nechápu, jak je možný, že se nás to tak drží. Sirupy vůbec nezabírají, takže já jdu do sklepa pro cibuli a udělám jí ten sirup z cibule. To už je naše poslední šance, tak doufám, že zabere.
Malá je teda chudák. No a ty taky. A dělal jí dr výtěry z krku?
Zatím nedělal. Pokud se to přes víkend nezklidní, tak s ní k němu v pondělí zase letím. Dneska bohužel neordinuje, tak ten víkend musíme nějak přežít. Mrknu ještě na net a když tak koupím ještě nějaký jiný sirup.