květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
10.12.07 12:17

Koupili jsme zrcadlo, poličku, lampu a nějaký krávoviny..
Do pokojíčku zatím ne.. pořád jsem ještě opatrná.. Začneme až po novém roce… :wink:
Tak se jdu chystat do prace.. tak pa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.12.07 12:59

My dostali od manžova zaměstnavatele poukázku na nákup zboží v Ikee, tak bych Eviško potřebovala nějaký super tip na kup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.12.07 17:24

Ivi, mají tam super plyšovýho krokodýla.. :lol: :lol: :lol:
 http://www.ikea.com/…70878_S3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.12.07 17:29

A já teda pokaždé slintám nad tímhle:
http://www.ikea.com/…07979_S3.jpg

A tahle lampa je úžasná:
http://www.ikea.com/…69128_S3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.12.07 17:42

Teď jsem konečně koukla do galerky.. Nádherný svatební fotečky.. Mooooc ti to slušelo, krásný šaty, krásná kytka, účes.. i ženichovi to seklo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.12.07 17:50

Evíško, díkes za komplimenty 8), nejlepší na té svatbé byli ale svatbčané. Všichni byli úžasní a bezprostřední, užili jsme si tam tolik srandy…

Jo a ten krokodýl je čupr, vážně nad ním uvažuju :D Že by první přírůstek do dětského pokojíčku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 18:11

No jo, jsou tam fotky svatební:-) Jak říkala Eviška, fakt vám to sluší, Ivíku.
A taky je tam Tobíkovo ultrazvuk. Jak se vede Andrej?

My máme z Ikey skoro všechno:-) Naposledy jsme koupili asi před měsícem rozkládací gauč. A máme dobrý přebalovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.12.07 18:18

Alčo.. jakej máte přebalovák.. mě tam žádnej moc nenadchnul.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 18:25

Akorát na Ikeu koukám, protože lidi, co s nima zítra pojedu do Prahy chtěj jet nakupovat na Zličín a když mě tak inspirujete:-) Navíc nic nakupovat nepotřebuju a v Ikee docela určitě vydržím dlouho:-)
A nemůžuu ten přebalovák najít. Je to takové obyč. smrkové dřevo a 3 modré šuplíky a navrch se dá namontovat a odmontovat přebalovací pult.
Honza si pěkně máknul, než to smontoval. Začal podle sebe a né podle návodu a už nebylo cesty zpět. Ještě že začal s předstihem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.12.07 18:28

Tomuhle je podobný asi velikostí. Ale pult je zepředu bez lišty. Montovala se jen z boku a zezadu a není předělený. Ale cenově odpovídal + ten kousek dřeva na pultík za 500,– :-)

http://www.ikea.com/…ts/S19843468

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.12.07 19:37

juj, tak jsem hned zabrousila na stránky Ikea, vypadá to, že tam budeme muset vyrazit! už jen kvůli těm plyšákům, sháníme pořád něco pro neteř a ten krokodýl, to je to pravé ořechové :D :D :D Díky za tip!
jinak já teď snědla plnej kotel zeleninový polívky, mňam!
Jo, abych zase nezapomněla, tak svatební fotečky jsou supeeeeer!!!! Moc vám to tam slušelo! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
11.12.07 10:27

Ahoj holky,
tak jsem sem po delší odmlce zase nakoukla. A měla jsem co dělat, abych ty dva týdny přelouskala :) Opět jsme měli počítač v opravě, takže připojení nebylo. No, teď už to snad bude zase v pohodě. Musím to raději zaťukat.

Koukám, že bříška a mímísci krásně rostou. Jen tak dál, za chvíli už budeme v polovině :D Já už se taky trošku začínám špulit. Dneska ráno jsem se vyfotila, tak pak vložím do galerky fotečku. Další novinka je, že už tak tři dny mimi cítím. Nejsou to žádný ohromný kopance, ale když si dám ruku na bříško, tak ty krásný jemný kopanečky cítím. Z toho mám opravdu velkou radost.

Minulý týden jsem byla na triple testu. Tento čtvrtek jdu na kontrolu, tak mi doktorka řekne i výsledky. U Laury mi to vyšlo dobře, tak doufám, že tomu bude tak i teď. Ale přeci jenom trocha strachu ve mě je. Už aby byl čtvrtek.

Jinak Laura je pořád nemocná. Nějak se toho kašle nemůžeme pořád zbavit. Už jsem s ní byla dvakrát u doktora a pokaždé odcházíme s jiným sirupem. Prožili jsme si i šílenou noc, kdy se mi právě po jednom to sirupu celá osypala. Kopřivka jak blázen. Chudák se mohla udrbat. Brečela, že jí to strašně bolí. Ještě, že jsem doma měla alespoň Fenistil gel. Na obalu je sice uvedeno, že děti se mají mazat jen do velikosti dvou dětských dlaní, ale já jsem jí tím namazala celou. Jinak by chudák asi ani neusla. Ale pomohlo jí to, ráno neměla už ani pupínek. A sirup hned letěl do koše. Teď má nějaký speciálně umíchaný, tak snad už jí to konečně pomůže.

Abych nezapomněla, gratuluji Ivíkovi k svatbě. Přeji mnoho štěstí a lásky. Fotečky jsou nádherný :D

A samozřejmě jsou nádherný i fotečky Tobiáška a dvojčátek :D Už se taky moc těším na ultrazvuk, mohlo by už být vidět, co to tam mám vlastně schovaný :D

Koukám, že už vybíráte kočárky. Eviško, ten s kytičkama je úžasný. Máš vybraný i kočárek Hoco. Taky jsem měla Hoco, teda na půdě ještě stále je. Klasickou čtyřkolku Big Foot. Byla jsem s ním maximálně spokojená. Trošku se vyšisovala boudička, ale jinak super sloužil. Ale na zahradě nám ještě hodně poslouží. Já už mám kočárek vybraný. Patří mezi ty dražší, ale od začátku jsem se do něj zamilovala. Už ho mám i slíbený, takže se po jiných ani neohlížím. Je to Peg Perego GT3. Vložím fotečku.

Tak jsem se nějak rozepsala. No, za chvíli jdu k zubařce, takže už jsem mírně nervozní. Ale snad to bude v pohodě. Až přijdu, dám vědět.

Zatím pa pa

http://www.malli.cz/…ar-tango.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.12.07 10:36

Ahojky,
já ještě nevím, jestli budeme nějaký přebalovák kupovat.. spousta mých známých ho neměli a nechyběl jim, tak nevím..

Elli, kočárek je krásnej.. a k těm kočárkům Hoco.. prý jsou dost těžké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.12.07 10:37

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 19+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 19+1 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 18+6 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 18+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 17+5 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 17+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 17+1 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 16+6 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 16+3 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 16+2 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 16+1 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 15+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 15+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 14+0 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
11.12.07 11:26

ahoj holky,
jen na upřesnění, ta poslední fotečka v galerii není moje! Ty dvojčátka sem vložila Poli, máme stejně termín, tak jsem jí říkala, ať zajde na pokec a ona hned vložila fotečku :D :D :D Tak snad se nám taky rozepíše :D Aspoň tu nebudu s dvojčátkama sama. Tak zatím pa, jdu něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí