Poradna duly
Jana Čurdová
No já si teď dala na poslední dva týdny k počítači křeslo, jinak mě tlačilo břicho a taky bolely záda, tak se tu teď rozvaluju, nohy na stole a luxuju stránky na netu, občas i v knížce. Ale budu muset se psem, už na mš nedočkavě čučí.Jak já bych chtěla domek se zahrádkou!
No, to je taky náš sen. Ale zas je na domečku myslím víc práce. A psa taky moc moc chci. Honza ho nedovolí dřív než v domečku. Až spltíme úvěr na byt. Tak začneme po něčem koukat. Ale to bude ještě třeba 5 let trvat:-(
Ahojky berunky,
dobré ránko.. u nás je zas hnusně.. ![]()
Dnes jedeme odpol. popřát kámošce k svátku.. musím vyrazit někam pro kytku.. ale vůbec se mi do toho hnusu nechce.. ![]()
Alčo.. hrajeme se třema loutkama ve vánoční hře společně se ZUŠ.. a musíme mít nějaké kostýmy na sobě, abysme mezi ty děti trochu zapadli..
Jinak já mám taky pořád nějaký divný sny.. třeba dnes.. zdálo se mi, že moje nej kámoška někoho zabila a já spolu s ní jsme utíkaly před detektivama.. fakt úžasnej sen..
![]()
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 18+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 18+1 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 17+6 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 17+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 16+5 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 16+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 16+1 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 15+6 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 15+3 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 15+2 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 15+1 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 14+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 14+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 13+0 tt
Dobré ráno Eviško:-) Teď jsem koukla z okna a leje a leje. Včera jsme jeli v s Vítkem do města na kole a zpět tramvají. Chtěl jet ještě jednu zastávku navíc. Jednu mám hned za domem a jednu o kousek dál. Tak jsme jeli dál a začalo tak lít, že než jsme dojeli domu, tak jsme byli na kost. Je to takové aprýlové počasí.
Já mám sny pořád. A nikdy je nedosním. Vítek teď hůř spí. Asi to bude školkou. Nic jiného nás nenapadá. A tak mě vždy vzbudí v nejlepším.
Ahoj holky! Ty sny budou asi hormonama. Já vždycky večer usnu a pak se kolem druhé ráno vzbudím na záchod a od té doby spím tak napůl a do rána se mi zdají takové divné sny, vůbec nedávají smysl. A ráno se pak taaaaak nechce vstávat!
Na nákupy už se taky moc těším. Všichni mě ještě děsí s pověrčivostí, ale po novém roce začnem. V obhodech nebude tolik lidí a budou slevy. Taky chcem zajet do polska. Do klodzka to odsud máme kousek. Spousta kamarádek si tam nakoupila tak krásné věcičky a o třetinu levněji než tady. je to normálně v kamenných obchodech a nejsou to jen polské věci, třeba i německé a tak, ale levnější než tady. nechápu to. Třeba krásnou betelnou vyřezávanou postýlkou s polohovatelným roštem má za 1300,–. To tady za ty peníze je úplnej základ. Tak uvidíme
.
Dneska jdu na kontrolu a asi na tripletest, trošku se bojím. Doktorka mě varovala, že to u mě asi vyjde blbě, protože syndrom mizejícího dvojčete to často zkresluje. Ale stejně budu hysterčit, pokud to bude špatně
. Ježiš, to je zas román…tak hezký den!
Perulko, zrovna u tebe to vyjde dobře, uvidíš:-) Moc držím pěsti. Výsledky budou asi stejně až za týden, že?
Mě za Vítka něco vyšlo špatně, jak já byla na prášky.
Perulko neboj, určitě to bude v pořádku.. Ale ono see to dobře říká, já budu taky za týden stresovat..
No nic.. došlo na nejhorší, jdu žehlit.. ![]()
Perulka píše:
Ahoj holky! Ty sny budou asi hormonama. Já vždycky večer usnu a pak se kolem druhé ráno vzbudím na záchod a od té doby spím tak napůl a do rána se mi zdají takové divné sny, vůbec nedávají smysl. A ráno se pak taaaaak nechce vstávat!Tak Perulko, to jsme na tom úúúplně ale úplně stejně! Takže jsem klidná, vidím že za to vážně můžou hormony a že v tom nejsem sama
Testíků se neboj, i kdyby vyšly špatně, tak už od doktorky víš, že to nejspíš bude falšně pozitivní…No nezávidím ti to,ale drž se a nestresuj se!!!.Ali na domku je určitě víc práce, ale přítel je na takové práce šikovný a má s tím zkušenosti a já od mala bydlela v domku a teď mi to moc chybí, tak jsme se shodli, že časem až mimo odroste si pořídíme někde v okolí baráček, no budeme to mít složitější, páč hypotéku na byt máme na 30 let, takže prodat a asi na přechodnou dobu než se něco najde jít bydlet k mamce???
a pak kupovat a spravovat a zařizovat, pochybuju že by nám to vyšlo z bytu přímo do baráčku. Ale moc se na to těšíme oba, takže je to najisto ať to bude komplikované jak chce
Aladino - na EKG jsem byla u obvodní. Má tam na to všechny ty přístroje, drátky a přísavky… tak jsem byla ráda, že mě už nikam nepožene. No, i tak jsem jela hodinu, až na druhej konec Prahy na letiště, protože mám obvodní dr. tam
Nechala jsem se tam převést, abych to neměla z práce daleko a teď se tam budu vláčet, když mi něco bude ![]()
Morgi - jestli ti nepovolí dr. cvičení, tak se zeptej na plavání. Jsou to prý spec. čištěný bazeny pro těhu, pod odb.vedením. Ta paní dělá i kurzy. Chodila bych tam asi na všechno. Je to v centru (v Jindřišské ) a zítra se tam pojedu podívat a vše zjistím. Dám sem odkaz.
Jinak vybírala jsem porodnici a zvolila jsem asi na konec Neratovice. V Praze se v létě nebudu moc zdržovat, budu bydlet u našich v domku (už začínáme zařizovat pokoj pro mě a pro mimi) a nejblíž jsou Neratovice a Ml. Boleslav. No, jsem moc ráda, že mi mamka ze začátku pomůže! Už se na své první vnouče s tatou moc těší
tak toho musím trošku využít - ne?
ahoj holky,
Svape, to vypadá super!!!!! Dneska jsem byla na gynekologii s těma výsledkama tlaku, tak dr. tam toho měla hodně, nechala jsem to jen u sestřičky
Ale myslím, že by mi klidně řekli i v tom centru v Jindřišské, jestli můžu na to cvičení. Ty bazény jsou tedy speciálně čištěné pro těhotné? vypadá to, že jo. to by bylo super, protože já pořád bojuji s kvasinkama! Uvidíme.
Jinak tady je dneska taky nějak divně zateženo a fouká vítr. Počasí akorát na postel
![]()
tak zatím se mějte hezky pa pa
Zítra se ještě na všechno vyptám, ale doufám, že čištěný spec. pro těhu je. Taky za ty peníze…
by mohl být alespoň slušný servis ![]()
Holky teď peču k obědu rybu. Je to pangacius, ale určitě to jde na každé filé. Akorát jsem jí zalila zálivkou - smíchané Maggi koření ( jmenuje se to na rybu s bilinkama) Nebo tak nějak a se smetanou. Je to za 30min hotové.
Já už chutnala šťávu a už se nemůžu dočkat. My ryby moc nejíme ale dostala jsem typ od kamarádky a už se mi sbíhají sliny:-)
Aladino, to já přesně dělám taky, omáčky od Maggi nebo od Vitany, jen smícháš se smetanou, zaleješ a šup s tím do trouby, vid? to je mnamka, dělám takhle i kuřecí a vepřový, mají tech omáček spousty! a na to file je taky super. Tak ti přeji dobrou chuť!