Poradna duly
Jana Čurdová
No proto jsem to nepsala, fakt. Ale mě to vážně baví a už dlouho jsem to měla vymyšlené.
Bráchovo děti dostanou trampolínu, a že jsem se naběhala, než jsem jí sehnala. U nás se o ní vždycky perou. Honzovo rodičům mimo jiné zaplatíme dvakrát bowling. Začalo je to nějak bavit. Táta dostane super sekeru. A mamce a babi knížky, co si je budou moct vyměnit na čtení:-) Ony přečtou každou slaďárnu nebo životopis známé osobnosti, takže se nemůžu zmýlit. Pro mamku mám 3 pěkné květináče.
Honza dostane nějaké hry, hlavolam, elektrickou botu, aby ho v práci nestudily nohy:-) No a pro Vítka je spíš těžké něco nekoupit. Pro takhle malé dítě toho mají miliardy.
Jinak myslím, že super jsou lístky do divadla, zaplatit kosmetiku. Honzovi by asi nejvíc udělaly radost lístky na nějakej pořádnej punkovej konzert:-) Nejradši by Vysací zámek. Budu muset kouknout na jejich stránky. Kamarádka všem chlapům v rodině koupila inteligentní plastelínu.
Šmarjaaa a kam sem to pupendo teda dala
. No ted užnic, ale zítra na to zkusim mrknout, budu se muset nad sebou zamyslet a napravit to
Ja toho mám dnes už taky plné kecky, dělala jsem mamce adventní věnec, stavila se v práci a pořád někde lítala, tak už se těším ž se natáhnu. Tak holky dobrou noc a Ali tobě hodně sil do školy!
Ahojky,
tak maminka už je doma..
Jo a pokud jde o dárky.. pro manžu mám svetr, triko, nějakou kosmetiku, má vybranej holicí strojek (jen ho zaplatit).. a ještě něco musím vymyslet.. Našim jsme koupili dvd přehrávač, bráchovi budu kupovat flashdisk a zbytek ještě nevím..
Jo a holky, včera jsem se zamilovala:
http://kocarkov.mimishop.cz/…to193530.jpg
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 17+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 17+4 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 17+2 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 17+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 16+1 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 15+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 15+4 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/S) // 24. 9. 15+2 tt 1.12. SVATBA! svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 14+6 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 14+5 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 14+4 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 14+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 14+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 12+3 tt
Ahoj holky! Tak jsem se po 3 dnech konenčně dostala na emimino. Bylo teď dost práce, ale dneska relaxuju. Tak jsem si počtla, co je u vás nového. Gratuluju holkám, co už vědí jakého pohlaví bude jejich lumpik a hlavně Andrejce, že se to dobře rýsuje!
já jsem včera vyvedla pěknou věc a zasloužila bych nakopat. Byla jsem mlsná a pekla si v troubě brambory na 250°C. A jak jsem byla nedočkavá, tak jsem hned po otevření do té trouby strčila ruku, abych do nich píchla, jestli už jsou. A nedošlo mi, krávě pitomé, že brambory pustí vodu, která zůstane v té troubě a tak jsem si vyžrala všechnu tu páru. Myslela jsem, že se zblázním, ja to bolelo. Ještěže jsem si nedávno domů pořídila panthenol. No ale večer mi začlo být blbě a do rána jsem měla horečku jak blázen. Ráno už dobrý, ale teď mám strach, jestli to nemohlo nějak ublížit drobkovi. nemáte s tím někdo zkušenosti? bojim ![]()
Ahojky babulky. Tak jsem dnes dopoledne konečně dostala své fotky do NAŠÍ galerky
a dokonce se mi i povedlo je otočit ![]()
Chtěla jsem se vás zeptat, jestli náhodou nevíte, kde bych mohla sehnat takové závěsné košíčky do kuchyně, např. na ovoce nebo tak, je jich víc pod sebou a jsou z nerezu???nebo něčeho. Normálně v obchodech jsem nikde neviděla, snad jen ratanové a na netu nemůžu najít.
Teda Perulko , to muselo bolet. Je to nejhorší pro tebe, myslím že drobkovi to nijak neublíží, ebezpečná je pro ně teplota nad 38 stupňů,ale takovou horečku jsi snad neměla. A navíc to nebylo dlouhodobě. To máš asi pořádně spálené. Není to na návštěvu dr.?
Hodně pomáhá panthenol, calciová mastička anebo z domácí lékárny třeba tvaroh nebo bílý jogurt, to nám dávala babička na spáleniny jako děckám.
Já vždycky než se dostanu k tomu abych sem napsala,tak zapomenu co jsem napsat chtěla haha.
Evi, ten kočárek je jen hluboký? To asi není trojkombinace že? Ale hezunký ![]()
Perulko.. ty jsi kopýtko, viď? Já myslím, že to mimískovi ublížit nemohlo.. jak vysokou teplotu máš?? Můžeš si vzít paralen.. je to pro miminko lepší než horečka!!!
Amazonko.. je to kombinace.. mrkni sem: http://www.kocarky.cz/…older-4.html
A váží jen 11 kg.. a skvěle se s ním jezdí!
Eviška : Kočárek chvááálííím. Vypadá krásně a podle popisu by se s ním vážně mělo jezdit jedna radost. Sporťáček z něj jde taky udělat nádherný a ten výběr barviček!!! Tuším jsem ho viděla u nás ve městě v jednom obchůdku v té černé s bílýma květama.
Amazonko, já jsem z něj úplně nadšená.. Moc se mi ten béžovej s kytkama líbí.. ale taky se mi zdá dost světlej.. ale líbí se mi i ta oranžová.. Tak uvidíme.. ono se to ještě 10× změní, než ho budeme kupovat.. třeba budou s novým rokem i nové barvičky!
Ahoj holky, jsem zpět ze školy. Paní profesorka to nějak utla. Asi už chtěla domů. No ale hlídání Vítka mám do 4hodin, tak jdu mít okna. Sice mi ještě není dobře, ale už v sobě začínám cítit energii, co jsem měla i za Vítka v těhotenství. Nebo, že by to bylo vánocema? Já je miluju.
Akorát mi náladu lehce kazí potomek,který poslední dobou vstává v 5:20, jak když mu v hlavě zazvoní budík.
Perulko - teda, to sis dala. Ještě, žes měla ten panthenol. Krátkodobě horečka nevadí. A hlavně už jsi víc než 12tý týden. Foukám na dálku.
Eviško - ten kočárek vypadá hezky, váha dost dobrá. Jen mě by úplně kytičky nevyhovovaly. Já nejsem moc na krajky a ozdoby a tak. Hlavně na kluka by mi to asi vadilo. Ale bez těch kytiček se mi líbí. A taky mám moc ráda oranžovou barvu a nebo pak modrou.
Amazonko - po závěsných košíčkách budu koukat. řekla bych, že bývají často v akci. Ale teď už to asi bude větší scháňka, že?
A co Lena z Ústí. Nějak se mi zdá, že se náám dlouho neozvala.
Iviku, držím palce na zítra. sem už asi nenakoukneš, ale kdyby, v kolik máme na tebe hlavně myslet? ![]()
Alčo.. já myslím, že Ivča už na netu nebude.. má fofr, a hlavně něco psala o tom, že odjíždí na Moravu..
Amazonko.. tyhle košíky bys sehnala možná v těch obchodech, co prodávají zboží na kuchyňské linky, jako dvířka, kuch. desky, úchytky a tak.. u nás je tam mají..
Já se stydím, že jsem napsala měkké i.
No ale okna už mám za sebou. Ještě kdyby mi tak někdo přijel vyžehlit. Mám tak velkou hromadu. Už se mi tu kupí ani nenapíšu za kolik praček. a roste to a roste to.A to většinu nežehlím, ale rovnou skládám do skříně.
Morgi - super fotky a jak jsou mimča veliká, víš?
Amazonko - krásné bříško. Já mám asi věší, ale né pod pupíkem, spíš nad pupíkem a né od miminka ![]()
Holky díky za povzbuzení, teplotu jsem měla jen do rána a paralen jsem si vzala. Ale kolik jsem měla teploty, to nevím. Ruka už dobrá, ale červená a bolavá bude ještě dlouho.. No, aspoň si to budu pamatovat¨.
Byla jsem z toho tak rozhozená, že jsem úplně zapomněla, co chci napsat.
Ivče už asi popřát nestihnem, ta už bude ochutnávat svatební koláčky
.
Jo Evi, kočárek..taky jsem na něj koukala a musím říct, že se mi hodně líbil. Já jsem pro změnu na ty kytičky tyka ulítlá, je fakt nádhernej. jediné, co mi na něm vadí, že na něj nejde na:,–(it autosedačka. jsem hodně mobilní typ a tohle mám jako jedno z hlavních kritérií. ale jinak je teda náááádhernej!
Perulko.. já na kytičky právě moc nejsem.. ale tohle se mi líbí..
A na ten kočárek jde nacvaknout autosedačka.. akorát že je děsně drahá!
Alčo.. taky mám hromadu prádla na žehlení.. Ale dneska už to nedopadne.. Pekla jsem štrůdl, dělala guláš a teď adventní věnec.. a už nic dělat nebudu!
![]()