květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
3.12.07 12:39

Jé, holky, vy jste tak šikovný. Věnce jsou moc pěkný. Já se věncem nepochlubím, neboť žádný dedělám. Ještě, když jsem bydlela s našima, tak jo. Ale Vítek by si s ním asi pěkně pohrál. Tak snad až bude větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.12.07 14:05

Jé, holky, vy jste tak šikovný! Já věnec mám a krásnej, ale dělala mi ho na zakázku paní. Já jsem totiž výtvarně úplně neschopná a strašně mě to štve. Maximum, co zvládnu, je pár ozdobených větviček do vázy :lol: .
Ale včera jsme uzavřeli s manžílkem dohodu, že příští rok ho zkusíme udělat a spolu, abysme pak to naše mládě měli co učit. Ale oba! Já sama bych to nezvládla. Tak už se bojim :D .
No nic, půjdu se asi chvilku natáhnout, dneska dělám od rána na disertační práci…a tak, nepůjdu, je tady neteř a jdem zdobit perníčky. tak zatím pa! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.12.07 18:50

Perulko, věnec určitě zvládneš.. vždyť na tom nic není…

Agathko.. kráááásný věnce.. jsi šikulka! :D

Já jsem doma z práce, po večeři.. sehnali jsme s bráchou i ty kostýmy.. takže úspěšnej den.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
3.12.07 19:07

Ahoj holky,
tak nejdřív bych vám chtěla pochválit ty vaše nádherný věnce!!! Vážně krása! šikulky!
mě je dneska zase pěkně šoufl, ještě jsem si dala těstoviny s houbama a nějak mi to nesedlo! :( Tlak mám pořád vysoký, zítra jedu zase na gyndu s výsledkama měření! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.12.07 19:52

Ahoj,

Morgi- a kolik máš ten tlak? Ale psala jsi, že na to běžně trpíš, že? Asi ti bude špatně často i od toho tlaku, co? Honzovo mamka na to taky celoživotně trpí. A přitom to nechápu. Nekouří, jí přiměřeně, není tlustá, fakt pravidelně sportuje. Tak ať ti kontrola dopadne dobře. Ale jinak nám ty nevolnosti určitě brzo skončí.

Eviško- už si to nějak nepamatuju. Vy půjdete za čerta a Mikuláše? U nás je to teď horké téma. Nevím, jestli mám dát Vítka ve středu do školky. Sice teda povídá, co čertovi a Mikulášovi zazpívá, ale nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.12.07 20:11

Holky moc vám přeju ať vás tynevolnosti už přestanou trápit, už jste si jich snad užily dost ne?
Ali za tlak může i dědičnost nebo stres a tak. Člověk si nevybere a někdy je to fakt přesně naopak, že ten kdo se snaží žít zdravě tak chudák nejvíc nemocí schytá :roll:
Morgi vydrž a hodně odpočívej, snad se to upraví.
Tak všem dobrou noc, dnes jsem vytáhla barvičky na sklo,l tak ještě vyrábím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.12.07 20:51

Já taky zas peču. Něco jsem dělala s Vítkem a zbytek dodělávám v klidu. Protože už tak máme mouku, cukr a těsto asi všude. Prostě jako u Mistra Beana, když se zbavoval krvavého tataráku. Nebo co to bylo. Kam u nás kouknu, tam je těsto. I v nočníku bylo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.12.07 21:07

Ahojky, holky, teda vy jste tak šikovný, pečete, tvoříte.....já na to letos zatím neměla čas, ale chystám se tenhle týden upéct aspoň pár kousků pro ty moje domácí mlsné jazýčky. Ale moc toho dělat nebudu, musím se držet, abych moc nepřibírala a stejně to budu jíst zas jenom já. Manža na to sladký moc není a Agi musím držet na uzdě, aby jí nebylo špatně z přeplácání.

Tu fotku zkusím vložit do galerky zítra, teď jsem na Lukyho počítači a Tobíška mám ve svém. Ještě jsem mu to sem nepřetáhla.

Holky, kdybyste viděly moje břucho. Já se tedy asi změním ve slona. Vyfotim se a jestli se to trochu povede, tak vám to tam do galerky vložim taky, aby byla trochu zábava. Myšák už pěkně kope a začíná mi už i vylézat pupík. Moc nadšená z toho nejsem, skoro se už nemůžu hejbat a to nejhorší mám ještě před sebou. No hrůza.

Tak dobrou, jdu si lehnout, zítra nás čeká s Agi náročný den.
 Pa

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
3.12.07 21:09

Teda holky, vy jste šikovné. Já bych sama asi nepekla - mě to nebaví :( O víkendu jedu zase k našim a budu pomáhat s pečením mamce.
Jinak na dárky se chystám zítra, tak snad nějaké nakoupím.
Dneska jsem byla u doktorky na EKG a potvrzení do těhu průkazky a taky jsem se byla podívat na letišti za kolegyněma z práce a donesla jsem jim hromadu bonbónů 8)
K zubařce jdu až 29.1. brrr, vubec se mi tam nechce!
Na mimibazaru jsem si vybrala ještě džínové těhu lacláče a neodolala jsem a nakoupila už i nějaké miminkovské maličké oblečky :lol:

Morgi - jak to vymyslíme s tím plaváním a cvičením? Chceš poslat nějaký odkaz?
Nechcete ještě někdo chodit taky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.12.07 21:28

Svape, tobě dělala EKG obvodní dr? Nebo jsi se objednávala ještě někde?
Já jdu k zubaři ve středu. Ale naštěstí se nebojím. Leda, že jsem tam fakt dlouho nebyla a asi mi vynadá. Ale to by zas těhotný neměla:-) Jinak chodím pravidelně, ale nějak jsem se na to vykašlala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
3.12.07 21:32

ahoj Svape,
no pošli odkaz, ale obávám se, že mi dr. cvičení nepovolí, kvůli tomu tlaku :roll: Mám ten spodní kolem 90! u dr. jsem měla 150/90, tak mi řekla, že mám hodně odpočívat. Tak ti nevím :?
No ježiš, k zubařce se musím taky objednat, teď jsi mi to připomněla!
já ještě nic miminkám nekoupila, ale po vánocích hned začnu, kdybych náhodou byla pak v nemocnici kvůli tomu tlaku, to by se z toho miláček zbláznil, všechno to nakupovat sám, prát žehlit :D :D :D Snad to nebude tak hrozný, ale dr. mě straší :(
Jo a už jsem zaregistrovaná v porodnici, huraaaaaaa! :D :D :D To to letí, koukám, že už budeme za chvíli v půlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.12.07 07:18

Dobré ranko holky. Nějak dneska nemůžu spát, tak už tu straším. Čím víc se snažím usnout, tím to jde míň.A večer se mi bude chtít spát už od pěti :roll: :lol: Poslední dobou se mi zdají pěkně živé sny a samé blbiny, holt hormonky asi pracují, ale nejhorší je, že pak nad tím v noci musím přemýšlet a neusnu už vůbec. Teda to jsem zvědavá co nás ještě čeká.

Morgi, to ti teda nezávidím ty trable s tlakem a nucené odpočívání,ale hlavně že jje to zatím jakž takž a mimi jsou ok. Tak se šetři ať můžeš aspoň na nákupy a ať pak taťka nedostane osypky z toho lítání po obchodech a shánění věciček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.12.07 08:52

Ahoj Amazonko ranní:-)
Já se musím učit:-( Psychologii. Už i prádlo je hotový, tak už se nemůžu na nic vymlouvat.

Co se oblečků týče. Vlastně je to dobře načasované. Po vánocích budou všude slevy. Tak pak budeme pořádat nálety na krámy s dětskýma věcma:-)

A Morgi hlavně odpočívej a ať je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.12.07 09:13

Jeee Ali to znám, já když jsem se měla učit na nástupku, tak najednou se u nás doma žehlilo a uklízelo i dvakrát týdně aby se bylo na co vymluvit:)
Taky si nechávám obchůdky na později. Třeba trefíme i slevy a hlavně už to bude na mě vidět a nebudu vypadat že kupuju jen dárek pro kámošku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.12.07 09:22

No toho bych se Amazonko nebála. Prodavačkám je to buřt:-) Nemám skripta, učím se u počítače, ale není to ono. Asi mě budou pěkně bolet záda. Budu si to muset u Honzy vystisknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí