Poradna duly
Jana Čurdová
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 17+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 17+1 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 16+6 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 16+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 15+5 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 15+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 15+1 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/S) // 24. 9. 14+6 tt 1.12. SVATBA! Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 14+1 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 14+2 tt + Vítek 3 roky
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 14+3 tt
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 13+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 13+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 12+0 tt
Evi, kočárek je hezkej! Mně se zase vždycky líbily tříkolky, ale teď jsem nějak přesedlala na čtyřkolky:-). Každý týden mám jiného favorita. Teď zrovna se mi líbí Inglesina a Peg Pérego.
Iviku, já jsem ze Zábřeha, ale mám v Novém Jičíně tetu, tak to tam celkem znám. A taky plánuju jet se mrknout na kočárky tam. Zatím jen vybírám na netu. A na školu bych taky kašlala, ale už není čas, já ještě totiž dodělávám doktorát na ekonomce a chybí mi už jen obhájit disertační práci. jenže ji musím odevzdat do konce roku a ještě mi tak asi 50 stran chybí
. ach jo.
Amazonko a co máš ty vybraného? …Jsem sem chtěla dneska taky dát fotečku z ultrazvuku, ale smůla. Paní doktorka se 5 minut pokoušela o zaměření, ale mimi nebylo ani vteřinu v klidu. Normálně válelo sudy a pak i kopalo do ultrazvuku. Tak mě doktorka straší, že budeme mít hyperaktivní dítě
. ALe hlavně že je v pořádku!!!
Ahoj holky, tak si vám sem jdu nešťastně postěžovat. Celý den lítám po Praze, za kamarádkou jsem byla, nákupy jsem teda taky nějaké stihla. No ale nezaregistrovali mě v Motole, že už mají plno. Tak jsem z toho nešťastná. Ještě byla ta sestřička taková protivná. Mohla se aspoň tvářit, že jí to JAKO mrzí.
Eviško, ten kočárek je fakt hezký.
Já zatím nehledám. Není čas. Ale budu hledat podle váhy a rozložitelnosti. Máme na chodbě točité schody a hlavně bych se asi s potomkem druhým zabila při snášení. Takže to vidím na lehký Jané nebo nevím.
Jo a byla jsem v CaA na Smíchově a líbily se mi tam lacláče a kalhoty po pás pro těhotné. No okoukla jsem velikost a zítra pomažu na Mimibazar, ať si spravím náladu.
Navíc jde Vítek zas zítra do školky, tak to si náladu budu muset spravit, protože asi zas nebude chtít.
No to jsem se rozepsala. Krásný večer.
Ahoj holky,
tak už mě to ležení nebaví a říkám si, že vám taky dlužím se ozvat, když jste na mě tak hezky myslely. Moc děkuju za podporu a vážim si jí.
Tak zážitek to byl hnusnej, horší než poprvé, plodovka nějak netekla, nebo tekla pomalu, tak to trvalo dlouho. Desinfekci mi nalili až do rozkroku, což teda taky nebylo příjemný, no prostě, nebudu to radši podrobně moc líčit, abych vás případně nevystrašila. Nikomu to nepřeju a je to fakt nepříjemný.
Nicméně, podle utz to vypadá, že je snad všechno v pořádku. Rychlý výsledek by mi měli volat cca do týdne, ale už jsem celkem klidná, ten utz by prej taky hodně odhalil. Hlavně, že už to mám za sebou.
A ta nejdůležitější zpráva, kterou mi řekli, je, že v bříšku máme KLUKA!!
Takže to bude Tobiášek
.
Řeknu vám, že už bych to těhu měla nejradši za sebou a v náručí bych už Tobíska chtěla držet co nejdříve (ale jasně, že nechci, aby se narodil dřív, to ne).
A taky už celkem jasně cítim sem tam kopnutí, asi to bude fotbalista ![]()
Jdu zas zalehnout
, zas se ozvu, až to půjde. Zatim se mějte krásně, hlaďte bříška a užívejte si zimu. U nás už taky trochu napadlo, ale pomalu to taje, takže nic moc.
Zkusim časem vložit fotečku Tobíčka, ale jestli se mi to povede, to je ve hvězdách. Kdyžtak mi pomůžete, že jo?
Tak pa
Zdraví Andrea
Andrej, no to je super, že budete mít páreček:-) A že to víte jistě. To se jen tak každému nepoštěstí:-) Uvidíš, že to dobře dopadne.
A jsem ráda i kvůli sobě ................. aspoň nahoře zůstane víc holek a jedna pro mě:-)
Ahoj holky,
pozdě, ale přeci
Tak rýma už ustoupila, jsem to poctivě vypotila! A dneska jsme byli na ultrazvuku, mimi jsou v pořádku, jen ten můj tlak!!! vždycky jsem mívala vysoký a teď v těhu taky, tak mě budou hlídat a musím se měřit i doma! Ale snad to bude dobrý.
A taky už víme, že tam máme jednoho kluka, to druhý se nechtělo ukázat, tak doufám, že to bude stydlivá holčička!
![]()
Andrej, jsem ráda, že už to máš za sebou, výsledky dopadnou dobře! Budu držet palečky!
Já jdu 10.12. na krev, tak mi budou dělat tu genetiku.....
Tak se zatím mějte moc hezky, pa pa
Dobré ranko těhulky. Tak včera jsem se už nedostala. Agi, tobě moc gratuluju ke chlapečkovi
a hlavně ať je vše v pořádku, aspoň pode toho utz můžeš být klidnější. A hezky odpočívej.
Morgance taky gratulace k jednomu chlapíkovi, bylo by hezké kdyby to byl páreček.
No k tomu kočárku, koukám, že tu máte všechny vybrané nějaký z těch dražších, my jsme vybrali z levnějších, ale hodně jsem si zjišťovala než jsme se rozhodli a měl by být kvalitní, maminy co ho mají jsou s ním spokojené. Je takový sportovní a hodně do terénu, což jsme chtěli.
Taaak a tu je http://www.kocarek.cz/…007-376.html
Nejvíc se mi líbí v té černozelené a nebo pro holčičku černorůžové. Je to takový kompromis mezi tím co se nám líbilo původně.
No nic, jdu se chystat, mám sraz s kámoškou, tak ze sebe jdu udělat člověka ![]()
Amazonko - já měla první kočárek levný, ale jeho problém je, že je těžký. A to ty levné kočárky většinou jsou. A nevynesu ho ani nesnesu ze schodů. Měla jsem Tako a prosím Vás všechny, Tako nebrat. Kolečka zatáčela, podnožník nedržel. To je to, že když má člověk jedno dítě, už ví, na co má dávat bacha.
Ale co se ceny týče. já fakt ještě kočárek vybraný nemám. Míním koupit dražší - ale z druhé ruky.
Jinak ve školce to dnes byl ale opravdu boj. Tak už brousím po mimibazaru a po kalhotách a spravuju si náladu.
To máš Ali pravdu. Tako je na pohled pěkný, ale ta váha!!! Ten náš není nejlehčí, je to tak asi nějaký střed.Zkoušela jsem to na prodejně a jde to, tak uvidíme. Ale já ho nemusím na štěstí tahat do schodů.
Kamarádka se nedávno stěhovala do nově postavených bytů na klíč a neudělali jim tam kočárkárnu, která byla v plánech, protože prý nějaká starší ženská co to měla na starost řekla, že ona když byla mladá taky musela tahat kočár po schodech!!! A to tam mají 4 patra bez výtahu, tak maminky drncají několikrát denně kočár nahoru a dolů. Bych tu babu asi zabila.
Ještě se mi docela líbí x-landery, ale jen některé typy a nějak to teď nemůžu na netu najít.
To máš Ali pravdu. Tako je na pohled pěkný, ale ta váha!!! Ten náš není nejlehčí, je to tak asi nějaký střed.Zkoušela jsem to na prodejně a jde to, tak uvidíme. Ale já ho nemusím na štěstí tahat do schodů.
Kamarádka se nedávno stěhovala do nově postavených bytů na klíč a neudělali jim tam kočárkárnu, která byla v plánech, protože prý nějaká starší ženská co to měla na starost řekla, že ona když byla mladá taky musela tahat kočár po schodech!!! A to tam mají 4 patra bez výtahu, tak maminky drncají několikrát denně kočár nahoru a dolů. Bych tu babu asi zabila.
Ještě se mi docela líbí x-landery, ale jen některé typy a nějak to teď nemůžu na netu najít.
Snad už si Víteček brzy zvykne a bude se do školky těšit, musí to být hrozné nervy ![]()
Hmm a teď se mi to poslalo dvakrát. Už radši půjdu. Na co dnes šáhnu to padá ![]()
aspoň to tu přibejvá:-)
Ale já třeba taky na nic nešahám, ještě nevařím, měla bych žehlit:-)
Andrejko.. jsem moc ráda, že to máš za sebou.. že jsi to zvládla a teď už bude jen dobře.. Gratuluju moc k Tobiáškovi! ![]()
Morgi, tobě taky gratuluju k bezva kontrole i ke chlapečkovi a doufám, že budete mít páreček! ![]()
Alčo? Tako je na houby? My na něj koukali minule a moc se nám líbil.. Dobře, budu si to pamatovat..
On tenhle kočárek Hoco se mi na internetu moc nelíbil.. ale kdybyste ho viděli ve skutečnosti.. nádhera.. úplně jsem se do něj zamilovala.. no uvidím, jak dlouho mi to vydrží! ![]()
Odpol máme v divadle zkoušku kvůli vánoční hře se ZUŠ a pak mažu do hospůdky (snad tam nebude moc nahuleno) - kollegyňka dala výpověď, tak se loučíme..
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 17+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 17+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 17+0 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 16+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 15+6 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 15+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 15+2 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/S) // 24. 9. 15+0 tt 1.12. SVATBA! Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 14+2 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 14+3 tt + Vítek 3 roky
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 14+4 tt
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 13+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 13+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 12+1 tt
Ahoj holky,
tak teď jsem napsala romám a normálně mi to padlo a všechno se ztratilo. Mě by teda trefilo. ![]()
Morgi, gratulace ke chlapečkovi a snad tam bude i ta stydlivá holčička.
Alčo, taky ti přeju holčičku
, necháte si to říct?
Tak jsem asi Agátce přenesla do očiček opar. Udělal se mi v koutku pusy asi z toho strachu z plodovky. A Agi měla ze začátku očička napuchlý, červený, a kolem očí taky až ke kořenu nosíku. Teď jí to jakoby zaschlo, loupe se to, svědí jí to až naříká a z očí jí teče takový žlutozelený výtok. Co myslíte, může to být ten opar? Asi jo,co? No zítra s ní zajedu k mamce na oční odd. do špitálu. Dělá tam sálovou sestru, tak se zeptá nějakýho doktora.
Tak uvidíme.
Jinak kočárek, my máme X-lander X1 a neměnila bych. Je poměrně lehký, super do terénu i do města, sporťák používáme ještě teď a pro Tobíka koupíme akorát modrou korbičku. Na Agi jsme měli červenou. Máme k tomu i autosedačku, která jde na:,–(it na podvozek. Jsme moc spokojený.
Takže to je moje zkušenost.
Jdu si zas lehnout, tak zatim
Pa Andrea