květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2241
28.11.07 15:25

Ahoj holky,
Andrej, tak snad to bude dobrý. Dají Agátce nějakou mastičku a bude to fajn. Chudinka malá.
Když už jsme u těch kočárků, tak já se budu snažit si vybrat taky nějaký lehký :D :D :D Mám už něco vybráno, ale ještě je musím vidět! To vy budete mít větší výběr, to je jasný :D :D :D
Jinak dneska jsem zase líná, no hrůza! Měřím si ten tlak, tak uvidíme. Je to sice o hodně lepší, než včera u dr., ale žádná sláva! Já brala už dříve na tlak prášky, tak se to dalo čekat!
Jinak dneska tady svítilo sluníčko celý den, za oknem to vypadalo hezky, ale venku je asi pekelná zima! O víkendu se chystáme na chalupu, ještě si to rozmyslím.....ale zase sedět pěkně u krbíčku, má taky své kouzlo. Jsem vždycky šťastná, že z tý Prahy můžu vypadnout, aspoň na víkend!
Tak se zatím mějte moooooc hezky pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.11.07 19:32

Ahoj holky, tak jsme s Vítkem pekli perníčky. Jen z poloviny dávky, protože víc ho nebavilo a to dodělám já večer. Akorát jsem nějak zapoměla, že se mi rozpadla mašlovačka, tak jsem potírala vajíčkem Vítkovo štětečkem na vodovky. Byl to masakr, hrozně dlouho to trvalo. Ty první potřené jsou lehce dozelena :D :D :D
No ale stejne tahle první půlka bude na stromeček. Na tu druhou půlku si půjčím mašlovačku od sousedky a ty budou i jedlé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.11.07 10:17

Zdravím všechny maminy a bříška! :)

Tak kde začít? Asi tady: Velká gratulace Alči ke klučíkovi a taky Morgance!
Agi, muselo to být otřesné s tou plodovkou, ale alespoň to máš za sebou a teď už budou jen samé dobré zprávičky!

Evíško, tvůj favorit - kočárek se mi moc líbí, Amazončin taky…hmmm budu se muset u některé z vás inspirovat, protože já se v tom vůbec nevyznám. Daleko bližší jsou mi politické strany ve Španělsku :) No ale ono to příjde, však mám na to ještě spooooooooooustu času, stejně ho plánuju kupovat až tak v březnu. Nejdůležitější asi je, aby byl lehký, dobře se ovládal a dalo se v něm mimi pořádně pohoupat, podle toho se budu řídit.

Ali, to s tím Motolem mě mrzí, já tam byla na registraci před čtrnácti dny a taky jsem byla z té sestry dost vykulená. Když mi podávala těhu průkazku, hodila to na mě jako po psovi! Připadá mi, že tam ty maminy berou jako kus zboží. No ale na druhou stranu se jim nedivím, mají tam pořádný nácvak. Hlavně aby bylo dobře postaráno o mimi.

Perulko, v Zábřehu jsem v šesté třídně na základce přednášela na soutěži :) A v Novém Jičíně bydlí moje sestra, no jo, to je za humny. No a s tou školou: Smekám před tebou klobouk, já budu ráda, když nějak dodělám magistra!

A teď info o svatbě: 8O Ježíš, ono už to je tuto sobotu…panejo! Dneska to tu v Berouně balíme a jedem na Moravu, no jo, dobře jsme si to načasovali. Doma už bude všechno hotové, takže jediná práce, co mě tam čeká bude asi ochutnávka cukroví, jestli ho v cukrářství dobře napekli. Mňam, pojedu asi dřívějším rychlíkem :D Takže se loučím, příští týden určo o všem poreferuju, i fotečky budou. Tréma zatím nikde, no o to větší asi bude v kostele. Ještěže tam pro nás mají nachystané mešní víno :D

Tak papa, opatrujte se, těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.11.07 10:30

Ahoj Iviku a ještě jednou :D
Svatba se ti teda blíží kosmickou rychlostí. Hlavně sem pak špupni hoodně fotek s krásnou nevěstou. Asi bude pěkně mrazivo, ale aspoň to bude pořádná bílá :)
Já ti snad budu závidět :) Bych se i vdávala, ale když ten muj mě nepožádá a já mu říkat nebudu :)

Co se Motola týče, v práci mi sehnali kontakt na dr, co by mi mohla registraci zařídit. Ale rozmýšlím se, jestli to udělám. Spíš nakonec ne. Protože mě zaregistrovat můžou a pak stejně nemusí vzít a nerada bych, aby si pamatovali, že to byla nějaká protekce. Ona totiž tato paní dr je takový zvláštní človíček a fakt bych s ní byla nerada spojovaná. Našla jsem porodnici v Litoměřicích. Dokonce se tam dá dát i pupečníková krev. Byl o nich moc hezký pořad v TV a brali v pohodě i rodičky odjinud. Tak se mi ta myšlenka začíná líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.11.07 10:40

Ali,ještě jednou? Nejsi teda troškařka :D Náhodou, se mi to povedlo smazat, ty moje moudra vám bohatě stačí jednou :) Já bych brala menší porodnici hned, ale beru nejbližší variantu. U nás na Moravě ve Valašském Meziříčí je supr porodnice, mají i přehledné internetové stránky, všechno je tam nové a moderní…No ale mám to krapet z ruky :) No a s tou svatbou: My to taky ještě neplánovali, mě se ta myšlenka líbila, ale říkala jsem si: Proč teď, proč ne až dodělám výšku, až otěhotním? No jo, člověk plánuje a nakonec je všechno jinak. Mimis to rozhodl za nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.11.07 10:52

Dobré dopolko maminky čekatelky. Tak se mi podařilo vložit do gaerky dvě pupíkaté fotky,ale nejdou mi otočit :oops: takže je máte vzhůru nohama. Nevím proč,ale aspoň sou tam. Uvidíme jestli se mi ještě podaří si přidat fotku ksichtíku.

Ivíku , máš to už za chviličku, my plánujem svatbu až s mimiškem, ani nevím proč. Chtěli jsme na podzim, a bylo by to narychlo a odbyté a snad na to i do příštího roku našetříme, zatím máme předběžný termín 30.8.2008. Chtěli jsme 1.9. na naše výročí, ale to byla sobota letos a to jsme nestihli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.11.07 10:52

Ahojky..

Ivi.. tobě moc přeju ať se svatba vydaří a ať jste spolu moc šťastní celý život!!

http://sirmi.ic.cz/laska/91.gif

Dneska mi zas bylo blivno.. doufám, že jsou to už poslední záchvěvy.. :D
Maminka jde za chvíli na operaci šedého zákalu.. I když je to prý brknačka.. tak jsem za ni nervózní.. už aby to měla za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.11.07 10:53

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 17+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 17+3 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 17+1 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 16+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 16+0 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 15+4 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 15+3 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/S) // 24. 9. 15+1 tt 1.12. SVATBA! Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 14+3 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 14+4 tt + Vítek 3 roky
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 14+5 tt
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 14+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 13+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 12+2 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.11.07 10:55

A za nás to mimís nerozhodl. Ani jeden. Pravda, že já už na to koukám už né tak romanticky, ale jako že by to bylo lepší z jiných důvodů. Kamarádka je právnička a ta navíc reje a reje :) Akorát že všichni to říkají mě. Já vím, že kdybych u řekla, že bysme se měli vzít, že by to nebyl problém, ale když já tak chci, aby přišel sám :) Zatím teda. No a chtěla jsem se vdávat v létě, pak jsem se nechtěla vdávat těhotná a tak. No. A teď jsem zas těhotná. Pak zas člověk kojí a je unavešnej. Tak třeba v důchodu:-)

Dala jsem fotky do galerky a koukám, že už tam jsi taky a už dva v jednom:-) Ještě šoupnu sem hory, ať se procvičím v ovládání PC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.11.07 11:01

Ať to Eviško mamince dobře dopadne. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.11.07 11:07

A takhle jsme se měli na horách. Ale už dám pokoj, musím jít něco rychle vařit.

""http://img144.imageshack.us/img144/8059/img9000jr2.th.jpg:http://img144.imageshack.us/…00jr2.th.jpg

""http://img227.imageshack.us/img227/1830/img9001qd1.th.jpg:http://img227.imageshack.us/…01qd1.th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.11.07 11:08

Tak teda zkouška.
Evi, neboj, mamča bude v pořádku. Taťka byl taky na operaci s očima a bylo to ok. Ale to se lehko říká, chápu že se bojíš.

No já se taky nechtěla vdávat těhotná, ale bylo by to lepší z jiných důvodů, prostě praktičtější.Takhle se mimčo bude jmenovat jinak než já.Ale toho půl roku to snad vydržím. Já se teda do svatby nikdy nehrnula,ale přece jen je to asi lepší, stejně spolu budem tak jako tak a má to své výhody a samozřejmě taky hezké stránky.Když já tak ale nad tím neumím zatím přemýšlet, vím jen že budu hrozně nervózní a nic z toho nebudu mít.Jsem hrozná 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.11.07 11:15

Hmm tak fotka nikde. Píše mi to,že je moc velká a já se svým talentem ji teda určitě nezmenším.Bude to muset počkat až se vrátí přítel ze služebky, takže ještě pěkně dlouho :wink:
Ali, fíííha, tolik sněhu! U nás je jen tak aby se neřeklo..

No nic, musím už jít něco dělat. Zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
29.11.07 17:29

ahoj holky,
jen nakukuji a dočítám, jste toho dneska napsaly! Já byla nakupovat dárky na vánoce, ale nic nemám, klasika :D :D :D Pak jsem jela na gyndu s výsledkama měření toho tlaku a tam už taky nikdo nebyl. Teď už jsem doma a asi si pujdu na chvíli lehnout, jsem mrvá!
Aladino, tolik sněhu? Teeeeeda, to jste se vyblbli, co?
Amazonko, žádný fotečky v galerii květěn od tebe nejsou! :( :( :( Dala jsem si poslední přidané fotečky, tak tam jsem tvoje bříško našla, ale nevložila si je do naší galerie 8O To neva, tak příště!
A jinak Vítek má doma parádní houpačku, ten se má!!!
Eviško, at mamince dopadne dobře operace!
Mějte se pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.11.07 19:19

Ahoj holky, já byla nějaká aktivní. Navaříno, těsto na rohlíčky hotové a to snad ještě dnes rohlíčky udělám. Vítek vážil mouku. Dělal se mnou ovocé knedlíky. Sám dělal placku a balil ovoce. Já to pak nenápadně opravovala. Byl děsně důležitej. No aspoň mám hotovo na víc dní. K tomu jsem dostala chuť na česnečku. Tak ta se vaří teď.
Zítra a v pátek mám školu. A pak už se opravdu taky začnu učit :D Nebo radši balit dárky a péct? :D

Morgi- aspoň jsi se prošla po městě, kdž už jsi nic nesehnala a rozkoukala ses a příště to bude s nákupama lepší. No nechci zlobit, ale my už máme skoro všechno. Pro Honzu taky. Jen mi chybí nějaký větší dárek nebo fakt super nápad. V nejhorším dostane víc menších. A v lednu u nás zas mají všichni svátky a narozeniny. Tak to už bufu mít nápady na bodu mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí