květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
4.12.07 20:24

Morgi-asi se na tyhle omáčky začnu specializovat. Ale nevím, jestli je to úplně zdravé. No ale sem tam je to super věc. Já tu rybu dělala poprvé a bylo to dobré a bez práce. Hlavně Vítek nejí moc maso, tak jsem mu to pěkně rozmíchala do kaše a nic nepoznal:-) Jsem bídák.
Mě teď zas příšerně bollí hlava. Tak se trochu najíím a jdu spát. Snad usnu. Jak myslím na miilion věcí, nemůžu většinou zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
4.12.07 20:50

Aladino, no, píšou na těch pytlíkách bez přidaného glutamátu a bez konzervačních látek, tak to nebude tak hrozný! já je používám dost často, je to super a velká dobrota! Mě je zase dneska nějak blivno, tak se tady dávím :D Už by to mohlo skončit, ne? 8O
Tak se mějte hezky a přeji dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.12.07 07:29

Dobré ránko. Dneska hlásím nespavost od půl třetí, usnula jsem až nad ránem. Na devátou jdu na kontrolu a pak asi do města, tak třeba tam neusnu.. Asi se dnes nic nového nedozvím. Pak dám vědět. Zatím ahojky a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.12.07 08:11

Teda Amazonko, ty jsi noční nespavec. Ale to jsou opravdu ty hormony. Jsi takový předvoj. Aspoň víme, co nás čeká:-) Nebo snad radši ne.
Já jdu dnes k zubaři. Jeden zoubek mě sem tam zabolí. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.12.07 10:07

ahojky maminy,
teda.. taky budu muset vyzkoušet ty vaše omáčky.. když je tak vychvalujete.. :D

Amazonko, tobě ať se vydaří kontrola! :wink:

Alčo a tebe ať zubař moc netrápí, já jdu zítra ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.12.07 10:08

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 18+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 18+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 18+0 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 17+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 16+6 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 16+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 16+2 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 16+0 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 15+4 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 15+3 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 15+2 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 14+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 14+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 13+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.12.07 11:37

Tak jsem zpět. Vrtali mi jeden zub. No dlouho jsem tam nebyla a to cpaní v noci poslední dobou zubům taky moc nepřidalo:-(
Ahoj Eviško, tak ať tě zítra taky moc netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
5.12.07 11:50

Ahoj holky! Tak já dneska trávím celý den v kuchyni. Manžílek bude mít narozky a zítra to slaví v práci. Vždycky si tam dělají ohromný raut, tak si naporučil aspik a želé dort s ovocem a strůdl na slano.
Včera jsem byla na kontrole a dobrý, akorát mimi se pořád nechce pochlubit, jestli je holička nebo chlapeček. Taky mi brali krev na ten tripletest a prý výsledky budou až za 2 týdny! To je hrůza!. Taky jsem se měla rovnou objednat na genetiku ve II.trimestru, moje doktorka tam posílá všechny. A myslela jsem, že to vyjde do vánoc a bude to až v lednu :( . Tak su celkem dost zklamaná, protože jestli ten triple vyjde špatně, tak budu mít celé vánoce pokažené a nervy až do 8.1., ach jo. Tak su z toho docela špatná. no nic, jdu pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.12.07 12:18

Perulko.. já si jdu pro výsledky tripple testů 19. 12.. tak se taky modlím, aby vyšly dobře..jinak budou zkažené vánoce.. :?

Jeee a holky, co už víte, co budete mít.. chlapečka nebo holčičku, dejte vědět, doplníme do seznámku.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.12.07 12:44

Ahojky maminy,

tak jak se všechny máte a co bříška, rostou??? :lol:

Konečně jsem se sem zase po delší době dostala, no pořád teď někde lítáme, ale na vánoce se moc těšíme , tak snad ty nákupy přežijeme.
Mám malého brášku a ještě k tomu dva synovce, tak jim něco vybrat je těžké, všude toho mají tolik, že ani nevíte co dřív koupit.

Taky Vám všem musím pogratulovt k těm krásným adventním věncům, opravdu paráda. :wink:

Jo a jinak jsem včera byla s manželem na 4D ultrazvuku u nás v nemocnici. Naše mimčo se pořád mlelo a dělalo kotrmelce, že se nedalo nic pořádného vyfotit a ještě si pořád dává ruce před obličej, takže jsme měli smůlu a už vůbec se nechce ukázat jestli je to opravdu ta holčička, tak snad za 14 dní, to tam jdeme ještě jednou. :lol:

Holky, no to je romám, tak to snad neva. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.12.07 16:06

Ták jsem zpátky, byla jsem ve městě a všude možně a teprve se dostala domů- Kontrola nic moc, teda jako vše je v pořádku, velikostně prý mimi odpovídá,ale nic nového nevím. Ultrazvuk nebyl a bude toho 20. velký v Brně, na ten se už těším, vyšlo nám to krásně před Vánocema. Vzal mě o hodinu později, nebylo si kam sednout, tak už se mi začínaly dělt mžitky před očima, nějak to dlouhé stání teď nemůžu.
Tak holky hezkého Mikuláše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
5.12.07 16:16

No jo, já málem zapomněla. Taky přeji všem hezkého Mikuláše!
Už bysme pomalu mohly vědět, co vlastně čekáme, že? Já se právě těšila, že bude genetika a ten lepší UTZ před vánocema a budeme to mít jako dáreček a ono nic. su trošku zklamaná. I když nevím, co si namlouvám, když to naše pidišídlo sebou pořád tak hází. Stejně se nám nepochlubí a budeme mít překvápko až u porodu :D .
Ještě mám na dnesšek nachystné linecké těsto, ale už jsem unavená a jaksi se mi do toho nechce. To to bude vypadat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.12.07 19:55

Ahoj holky, také vlastně přeju krásného Mikuláše. Vítek měl ve školce dokonce dva čerty. No žádné trauma nemá. Prý byli hodní a hlavně dávali dárečky:-) Tak jsem ráda, protože jsme ho dnes pomalu do školky ani dát nechtěli.
V úterý mám nečekaně v Praze zkoušku z ekologie. Nevím, nevím. Vítek bude částečně ve školce, částečně u babičky, tatínek taky slíbil pomoct. Snad se to stihnu naučit.
Ale takhle večer už jsem tak hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.12.07 08:00

Dobré ránko. Dneska jsem se po dlouhé době vyspala dobře, mám z toho radost :) Ale pro změnu mě už 4 dny pobolívá v krku a mám rýmu nad ránem to teda byla síla. Že já musím mít pořád něco :roll: No snad to nějak zaženu, hlavně že to není nic co by mohlo ublížit prťátku. Tak snad se z toho nic nevyklube.
Ali, jaktože tak narychlo s tou zkouškou, to je teda něco 8O Tak ať to zvládneš.
Perulko, to s tím utz je škoda, ale na druhou stranu budete mít překvápko, pak na to budeš vzpomínat:)Jenže když jsme všichni tak zvědaví a chcem to vědět, tak to nepotěší že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.12.07 08:48

Ahoj Amazonko, tak dneska jsem od 3:45 strašila já. Vítek začal brečet a než jsem ho uklidnila, tak jsem se dokonale probrala a už neusnula. Kupodivu nejsem ani unavená. Ale to přijde po obědě.
Ty se koukej pořádně vypotit a vyléčit. Naštěstí už jsi dávno za 12tým týdnem. No co chceš od takového mizerného počasí. Dnes má být 9 stupňů a zas pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí