Poradna duly
Jana Čurdová
Morgi-asi se na tyhle omáčky začnu specializovat. Ale nevím, jestli je to úplně zdravé. No ale sem tam je to super věc. Já tu rybu dělala poprvé a bylo to dobré a bez práce. Hlavně Vítek nejí moc maso, tak jsem mu to pěkně rozmíchala do kaše a nic nepoznal:-) Jsem bídák.
Mě teď zas příšerně bollí hlava. Tak se trochu najíím a jdu spát. Snad usnu. Jak myslím na miilion věcí, nemůžu většinou zabrat.
Aladino, no, píšou na těch pytlíkách bez přidaného glutamátu a bez konzervačních látek, tak to nebude tak hrozný! já je používám dost často, je to super a velká dobrota! Mě je zase dneska nějak blivno, tak se tady dávím
Už by to mohlo skončit, ne? ![]()
Tak se mějte hezky a přeji dobrou noc
Dobré ránko. Dneska hlásím nespavost od půl třetí, usnula jsem až nad ránem. Na devátou jdu na kontrolu a pak asi do města, tak třeba tam neusnu.. Asi se dnes nic nového nedozvím. Pak dám vědět. Zatím ahojky a hezký den.
Teda Amazonko, ty jsi noční nespavec. Ale to jsou opravdu ty hormony. Jsi takový předvoj. Aspoň víme, co nás čeká:-) Nebo snad radši ne.
Já jdu dnes k zubaři. Jeden zoubek mě sem tam zabolí. Uvidíme.
ahojky maminy,
teda.. taky budu muset vyzkoušet ty vaše omáčky.. když je tak vychvalujete.. ![]()
Amazonko, tobě ať se vydaří kontrola! ![]()
Alčo a tebe ať zubař moc netrápí, já jdu zítra ráno..
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 18+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 18+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 18+0 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 17+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 16+6 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 16+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 16+2 tt + Laurinka 3 roky
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 16+0 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 15+4 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 15+3 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 15+2 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 14+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 14+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 13+1 tt
Tak jsem zpět. Vrtali mi jeden zub. No dlouho jsem tam nebyla a to cpaní v noci poslední dobou zubům taky moc nepřidalo:-(
Ahoj Eviško, tak ať tě zítra taky moc netrápí.
Ahoj holky! Tak já dneska trávím celý den v kuchyni. Manžílek bude mít narozky a zítra to slaví v práci. Vždycky si tam dělají ohromný raut, tak si naporučil aspik a želé dort s ovocem a strůdl na slano.
Včera jsem byla na kontrole a dobrý, akorát mimi se pořád nechce pochlubit, jestli je holička nebo chlapeček. Taky mi brali krev na ten tripletest a prý výsledky budou až za 2 týdny! To je hrůza!. Taky jsem se měla rovnou objednat na genetiku ve II.trimestru, moje doktorka tam posílá všechny. A myslela jsem, že to vyjde do vánoc a bude to až v lednu
. Tak su celkem dost zklamaná, protože jestli ten triple vyjde špatně, tak budu mít celé vánoce pokažené a nervy až do 8.1., ach jo. Tak su z toho docela špatná. no nic, jdu pokračovat…
Perulko.. já si jdu pro výsledky tripple testů 19. 12.. tak se taky modlím, aby vyšly dobře..jinak budou zkažené vánoce.. ![]()
Jeee a holky, co už víte, co budete mít.. chlapečka nebo holčičku, dejte vědět, doplníme do seznámku.. ![]()
Ahojky maminy,
tak jak se všechny máte a co bříška, rostou??? ![]()
Konečně jsem se sem zase po delší době dostala, no pořád teď někde lítáme, ale na vánoce se moc těšíme , tak snad ty nákupy přežijeme.
Mám malého brášku a ještě k tomu dva synovce, tak jim něco vybrat je těžké, všude toho mají tolik, že ani nevíte co dřív koupit.
Taky Vám všem musím pogratulovt k těm krásným adventním věncům, opravdu paráda. ![]()
Jo a jinak jsem včera byla s manželem na 4D ultrazvuku u nás v nemocnici. Naše mimčo se pořád mlelo a dělalo kotrmelce, že se nedalo nic pořádného vyfotit a ještě si pořád dává ruce před obličej, takže jsme měli smůlu a už vůbec se nechce ukázat jestli je to opravdu ta holčička, tak snad za 14 dní, to tam jdeme ještě jednou. ![]()
Holky, no to je romám, tak to snad neva. ![]()
Ták jsem zpátky, byla jsem ve městě a všude možně a teprve se dostala domů- Kontrola nic moc, teda jako vše je v pořádku, velikostně prý mimi odpovídá,ale nic nového nevím. Ultrazvuk nebyl a bude toho 20. velký v Brně, na ten se už těším, vyšlo nám to krásně před Vánocema. Vzal mě o hodinu později, nebylo si kam sednout, tak už se mi začínaly dělt mžitky před očima, nějak to dlouhé stání teď nemůžu.
Tak holky hezkého Mikuláše ![]()
No jo, já málem zapomněla. Taky přeji všem hezkého Mikuláše!
Už bysme pomalu mohly vědět, co vlastně čekáme, že? Já se právě těšila, že bude genetika a ten lepší UTZ před vánocema a budeme to mít jako dáreček a ono nic. su trošku zklamaná. I když nevím, co si namlouvám, když to naše pidišídlo sebou pořád tak hází. Stejně se nám nepochlubí a budeme mít překvápko až u porodu
.
Ještě mám na dnesšek nachystné linecké těsto, ale už jsem unavená a jaksi se mi do toho nechce. To to bude vypadat!
Ahoj holky, také vlastně přeju krásného Mikuláše. Vítek měl ve školce dokonce dva čerty. No žádné trauma nemá. Prý byli hodní a hlavně dávali dárečky:-) Tak jsem ráda, protože jsme ho dnes pomalu do školky ani dát nechtěli.
V úterý mám nečekaně v Praze zkoušku z ekologie. Nevím, nevím. Vítek bude částečně ve školce, částečně u babičky, tatínek taky slíbil pomoct. Snad se to stihnu naučit.
Ale takhle večer už jsem tak hotová.
Dobré ránko. Dneska jsem se po dlouhé době vyspala dobře, mám z toho radost
Ale pro změnu mě už 4 dny pobolívá v krku a mám rýmu nad ránem to teda byla síla. Že já musím mít pořád něco
No snad to nějak zaženu, hlavně že to není nic co by mohlo ublížit prťátku. Tak snad se z toho nic nevyklube.
Ali, jaktože tak narychlo s tou zkouškou, to je teda něco
Tak ať to zvládneš.
Perulko, to s tím utz je škoda, ale na druhou stranu budete mít překvápko, pak na to budeš vzpomínat:)Jenže když jsme všichni tak zvědaví a chcem to vědět, tak to nepotěší že.
Ahoj Amazonko, tak dneska jsem od 3:45 strašila já. Vítek začal brečet a než jsem ho uklidnila, tak jsem se dokonale probrala a už neusnula. Kupodivu nejsem ani unavená. Ale to přijde po obědě.
Ty se koukej pořádně vypotit a vyléčit. Naštěstí už jsi dávno za 12tým týdnem. No co chceš od takového mizerného počasí. Dnes má být 9 stupňů a zas pršet.