květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
11.12.07 13:23

Ahoj, tak ja podle ultrazvuku budu rodit 17.5.. Ani jsem nevedela , ze tu je takove forum, tak si to tu bud muset prostudovat. Zatim se snazim si v hlave rozvrhnout kde co bude az se to mimco narodi, aby se nam to tu veslo, jinak nakupovat asi nic nebudu. Necham to na tchyni, ktera se tesi na to az bude moc utracet. Budu ji vsak muset naznacit, aby kupovala soudne a vybirala spise kvalitu nez kvantitu a barvu radej neutralni dokud to nebude jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.12.07 14:02

ahoj holky,
dnes jsem byla v motolské nemocnici se zaregistrovat. Bohužel už mají květen plný :( prý registrují až od června, takže mám pěkného smolíka.

Lenka (16 tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
11.12.07 14:28

Jeste jsem se zapomnela napsat do seznamu
Lucka (r.82,Litvínov,kozoroh,V)//14.8.,17.tt
Koukala jsem ze tu je taky nekdo z Litvinova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
11.12.07 14:37

ahoj holky,
kutasko, to chtělo registrovat se dřív! A kam se teď zaregistruješ? V Podolí zrovna v květnu malujou :( Já jsem zaregistrovaná U Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.12.07 15:36
Morgana76 píše:
ahoj holky,
kutasko, to chtělo registrovat se dřív! A kam se teď zaregistruješ? V Podolí zrovna v květnu malujou :( Já jsem zaregistrovaná U Apolináře.

Tam už mají taky plno - tam berou až termíny od 2.6.
Zatím nevím - asi zkusím bulovku - tam jsem se už dnes nedovolala - tak tam brnknu ráno. Jinak už mi docházejí nápady. Mám pocit, že jsem volala snad všude. V nejhorším budu muset do Kladna nebo někde mimo Phu.
Jo jo máš pravdu měla začít dřív, když já měla pocit, že je furt strašně brzo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.12.07 15:40

Vítám mezi námi Lucku.. neboj, brzo se chytneš.. v seznámku od zítřka budeš.. Z Litvínova je tady Aladina.. :wink:

A Kutasko.. nechceš taky k nám do seznámku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.12.07 15:45
Eviškaa píše:
Vítám mezi námi Lucku.. neboj, brzo se chytneš.. v seznámku od zítřka budeš.. Z Litvínova je tady Aladina.. :wink:A Kutasko.. nechceš taky k nám do seznámku???

ráda, ale nevím co a jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
11.12.07 15:52

Někde určitě něco seženeš, abys to pak hlavně neměla moc daleko, až tam budeš jezdit na kontroly atd.....
Já teď dělala hubky, má přijít kamarádka na pokec, tak se těším. Jsem pořád doma sama, všichni jsou v práci :( Ještě, že mám tady vás!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.12.07 17:39

Hezký večer. Jdu jen na skok.
Ali jak dopadla zkouška? Doufám že dobře!
Já dneska zjistila, že jsem si udělala ten adventní věnec moc brzo, už ho mám takový opelichaný, do Vánoc nepřežije. Jdu chvilku lenošit, bolí mě záda, Pa holky a dobrou noc. Já se asi zase budu převalovat a ze spánku nic moc nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.12.07 19:17

Ahoj holky,
tak jsem včera začla psát, ale musela jsem to utnout, přijela nám návštěva a už jsem to nedopsala. Jenom jsem vložila tu fotečku Tobíka.

Ali, jak dopadla zkouška?
Eviško, držím palce zítra na krev, ať to dobře dopadne.
Nevím, jestli jsem to už psala, ale podle rychlého testu z té plodovky, kterému říkají Fisch (nebo tak nějak) je vše ok, tak snad i ty písemný výsledky budou dobrý. Ještě mi nic nepřišlo, snad do konce týdne, nebo začátkem příštího.

Jinak jsem se ještě nedohrabala k žádným vánočním přípravám. Na pečení mám všechno nakoupeno, ale nejsem schopna se do toho pustit. Manža dneska odjel do konce týdne na služebku a na nějaký školení, tak tu budem s Agátkou smutnit. Tak asi ze žalu něco upeču, konečně. :wink:

Zítra jdu na KO, tak mi držte, snad je vše ok. Pohyby cítím, nevolnosti jsou taky už snad pryč. Jenom mě dost často pálí žáha. Nemáte někdo nějakej recept na to, aby to přestalo? Piju mlíko, ale to pomáhá na chvíli. A nechci do sebe cpát nějaký prášky nebo sodu.......no zeptám se zítra dr., snad mi poradí.

Jinak musím napsat, byl u nás minulý týden Mikuláš, anděl a čert. To bylo teda něco. Agi to zvládla krásně, a hlavně už nemá dudlíka, který si Mikulda odnesl a vyměnil za dárečky. Myslela jsem, že to bude horor a že ho večer budu muset zas vytáhnout, ale skoro ani nebrečela, chvíli se po něm ptala a pak krásně usnula. A od té doby už si skoro nevzpomněla. Mám z toho radost. A taky už je doma bez plín, nosí spoďárky a má důležitý ukol, nepocíkat. Je to sranda, jak to bere vážně. Tak to jsem se musel jenom taky někomu svěřit.

Holky mějte se zatim fajn, zas se ozvem. Zkusim vyfotit pupík, ale moc se mi do toho nechce, všechny jste takový žížaly hubený, no jo, snad to překonám.

Pa, Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
11.12.07 19:27

ahoj Andrej, tak to jsme na tom s tim pečením stejně! Taky mám nakoupeno, ale upečeno nic! Snad dneska udělám nějaký to těsto.
Tak Agi dala dudlíka mikulášovi? To je hezký, dopadlo to dobře!
Jo a bříško vyfoť, já se na to taky chystám a žádný hubeňour vážně nejsem! Jsem jak hroch! Tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
11.12.07 19:45

Tak holky, dnešní návštěva zubaře byla teda docela hrůza. Objednaná jsem byla na půl dvanáctou. Jen jsem otevřela dveře čekárny, tak jsem myslela, že snad omdlím. Sedělo tam pět lidí. Začala ordinovat od půl dvanáctý, a tak jsem si alespoň myslela, že začne podle toho, jak kdo je objednaný. Ale ono houby, začala tak, jak kdo přišel. Tak jsem si tam hodinu hezky poseděla. Zub ale stále nemám v pořádku. Vytáhla mi nerv, vyčistila nějaký kanálky a objednala mě znova na 8.1. Do tý doby se mám rozhodnout, čím ty kanálky chci uzavřít. A ta lepší verze stojí 500,– za kanálek, a já tam mám čtyři. Takže opravdu hezký dárek.
Ale dnešní čekání u zubařky už jsem měla krásně zpestřeno. Mimísek na mě několikrát krásně zabouchal :D Myslím, že ty ostatní lidi si o mě asi museli něco myslet, když jsem se tam tak připitoměle usmívala.

Odpoledne jsme se byli podívat v Německu, jak je to tam s cenama. Myslela jsem, že když je kurz eura tak nízko, tak že se tam už něco vyplatí. Ale můžu říct, že zatím pořád je u nás jídlo levnější. Jen co tam pravidelně kupuji jsou čaje Hipp pro Lauru. Vyjdou levněji i některá jejich másla, tak jsme na zkoušku koupili. Tak doufám, že to nebude nějaký blivajz.

A jak jste na tom s dárkama? Já už něco mám nakoupeno, ale stále mi toho dost chybí. Budu muset sebou hodit, dneska jsem si nějak uvědomila, že Vánoce jsou už za dva týdny. A to jsem ani nezačala péct cukroví. Mám zatím jen perníky, a to ještě k tomu nenazdobený. Nějak se mi vůbec nechce nic dělat. Tak nějak jsem strašně často unavená. Ale když mě ten náš ďáblík nenechá ani na chvilku schrupnout.

Už zase ukazovali ve zprávách další závadné věci pro miminka. To je hrůza. Aby se člověk pomalu bál něco koupit.

Aladino, jak dopadla zkouška? Určitě skvěle, viď? A jak se má Vítek? Co školka? Nějak jsem tě zahltila otázkama :D

Musím jít dát spát toho našeho ďáblíka.

Zítra pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.12.07 20:31

Ahoj holky, tak jsem konečně doma a pořádně zmožená. Zkouška byla překvapivě těžká. Věděla jsem všechno, ale zdálo se mi občas víc odpovědí správně:-) No ale mám za 1:-)
Akorát lidi, co jsem s nima jela, tak chtěli do Ikey a do Metropole, tak jsme procourali spoustu času a vlastně ani nic zajímavého neobjevili.

Vítek je pro změnu pěkně nastydlý, tak asi nepůjde do školky a to se potřebuju zas něco naučit do pátku a do úterka. Jsem zvědavá na noc. Přes den je dobrý, ale v noci nic moc.

Ello, už jsem si říkala, kde se touláš:-) Gratuluju k pohybům a držím palce se zubama.
Lucko- super, já jsem z Litvínova. Že bych měla s kým vozit?
A vůbec zdravímk nové tváře a doufám, že budete psát:-)
Amazonko- a už víš, kdy se ti vrátí přítel?

Jinak já nejsem zrovna štíhlice. Fotku bříška nedávám, protože by na ní ještě nebylo nic vidět. A né, že bych se styděla za postavu. Tak to tam klíďo dejte, jo? :-)

Určitě jsem chtěla na něco reagovat, ale jsem úplně vygumovaná. Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.12.07 20:37

To Kutaska - já jsem zaregistrovaná v Neratovicích. Dost lidí si to chválí a z Prahy to taky není moc daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.12.07 22:33

Aladina :srdce: gratuluju, supeeeeer. Ale nesetrej te teda s tim ucenim…Zitra me ceka posledni den samoty a pro pritele jedu zitra v noci, no teda vlastne az ve ctvrtek nad ranem, o pul 4 rano ma prijet do Brna. Takze uz jen jeden den 8)

No ja zase dneska nejak nemuzu usnout, tak mounam po byte, divam se na telku a nevim co bych.

Jo a vitam nove tehulky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital