květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
14.12.07 09:12

Teda ja vas obdivuju. Sami cekate mimco a jeste se starate o dalsi dite. Ja si to ani nedokazu predstavit natoz jeste u toho studovat. Mate muj obdiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.12.07 09:14

Zatím nedělal. Pokud se to přes víkend nezklidní, tak s ní k němu v pondělí zase letím. Dneska bohužel neordinuje, tak ten víkend musíme nějak přežít. Mrknu ještě na net a když tak koupím ještě nějaký jiný sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.12.07 09:18

Zatím nedělal. Pokud se to přes víkend nezlepší, tak k němu hned v pondělí letíme. Nejraději bych šla ještě dneska, ale bohužel neordinuje. Zkusím jí dát ten sirup z cibule a uvidíme, jestli alespoň trošku zabere. Jinak ještě mrknu na net a raději ještě nějaký sirup koupím.
Nemáte někdo zkušenost s Robitussinem? Je na suchý kašel, tak bych ho zkusila koupit. Ale mám strach z toho, jestli to není něco podobného jako Stoptussin. Po tom se Laura pořádně osypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.12.07 09:20

Zatím nedělal. Pokud se to přes víkend nezlepší, tak k němu hned v pondělí letíme. Nejraději bych šla ještě dneska, ale bohužel neordinuje. Zkusím jí dát ten sirup z cibule a uvidíme, jestli alespoň trošku zabere. Jinak ještě mrknu na net a raději ještě nějaký sirup koupím.
Nemáte někdo zkušenost s Robitussinem? Je na suchý kašel, tak bych ho zkusila koupit. Ale mám strach z toho, jestli to není něco podobného jako Stoptussin. Po tom se Laura pořádně osypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.12.07 09:22

Moc se omlouvám za tolik stejných příspěvků, ale zase mi to tady nějak blbne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.12.07 09:39

Ello, ty ses nám rozepsala:-)
Lucko, prosím tě:-). Kdybysme nechtěli další dítě a neměli pocit, že to zvládnem, tak máme jen jedno:-)

No a já mám 3 fungující babičky. Jedné se zrovna nemůžu dovolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.12.07 10:04

Ahojky holčinky, jak se máte po ránu?
Já docela fajn.. jen mě čeká žehlení, tak z toho nejsem moc nadšená.. :D

Nemáte některá nějakej bezva recept na nepečený kuličky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.12.07 10:05

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 19+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 19+4 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 19+2 tt + Agátka 23 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 19+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 18+1 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 17+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 17+4 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 17+3 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 17+2 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 16+6 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 16+5 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 16+4 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 16+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 16+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 14+3 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.12.07 10:56

Ahoj Eviško, hodně lidí dělá rafaelo. Je to dobré. Ale recept nevím.
Já skončila rohlíčkama, šlehačkovým, perníčkama a včera jsem s Vítkem mazala a obalovala linecký. Musel se vykoupat , měl marmeládu snad i za slipama. Tím moje aktivita končí. Ty ses nějak rozjela s tím pečením, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.12.07 10:58

Tak jsme začali cibulovou kůru. Měla jsem strach, že to nebude chtít. Ale ona ještě - mňam, mňam, to je skvělý :D Asi jsem tam toho cukru dala hodně. Ale hlavně, že to chce.

Eviško, nepečený kuličky bych taky letos chtěla zkusit. Bohužel osvědčený recept nemám. Ale mrkni na mimibazar na recepty, určitě tam nějaký budou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.12.07 11:24

Dobré ještě dopoledne holčiny.Tak jsem si vás dočetla.Včera jsem se vůbec nedostala, byli jsme hned zčerstva na nákupech a tak všelijak a já byla večer tak utahaná a spokojená, že jsem usnula nevím jak a spala jak mrtvola až do rána-hurá hurá :D
Jen mi večer na chvíli ztvrdlo bříško a chytali mě křeče do lýtek,asi málo hořčíku a moc aktivní den.Dneska se mi to taky už jednou stalo, tak musím chvílema odpočívat.
Receptíky vám sem hodím, na kuřátko dám odkaz, ale je to tam na moc velkou orci,takže to dělám spíš od oka a navíc teda po přečtení receptu mi to jako dobrota moc nepřišlo, musí se to vyzkoušet. Z toho mixu chutí jsem vůbec netušila co z toho vlastně bude 8)
A tiramisu napíšu později, kuchtím teď domácí pizzu a už jsem s stihla pořezat,tak jdu ať to ještě navíc i nespálím.
Ještě Morgi, pevné nervy a moc se nestresuj. Uvidíš, vyjde to v pořádku.Jen to čekání bude stát za houby :?
Ostatní holky gratulace k dobrý výsledkům.
Jestli jsem zapomněla někomu na něco odpovědět nebo tak, tak se omlouvám.Zapomenu teď i pro co jdu do lednice když vařím nebo co jsem řekla před 5 ti minutama, tak se nedivte.Asi už začíná těhu demence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.12.07 11:25

Vždyť to říkám, zapomněla jsem dát ten odkaz na recept 8O :lol:

http://www.recept.cz/recept.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.12.07 11:37

Kuřátko vypadá dobře.. když to najdu.. tak vám sem taky hodím recept na kuřátko.. je tam hrozně moc ingrediencí.. ale jen se to smmíchá a nechá kuřátko naložený.. ale je to nakonec bašta!

Alčo.. my pečeme vždycky s mamkou dohromady, tak to jde.. ale máme toho už zas nějak moc.. linecký, škebličky, střapáče, strojkový (2 druhy), ořechy, pak takový oříškkový, a ještě budeme dělat vosí úly a ty kuličky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
14.12.07 12:50

ahoj holky,
jdu vás jen na chvilku pozdravit a zase zalezu do pelíšku, nějak se dneska necítím dobře. Trochu mě pobolívá v krku, no uvidíme, co se z toho vyvrbí 8O
já dělala loni kuličky z tatranek, ale byly takový hodně měkký, jinak dobrota. Včera jsme s miláčkem upekli vanilkový rohlíčky a ještě mám v lednici linecký, ale do toho se mi vůbec nechce!
O víkendu budeme muset vyrazit ještě na vánoční dárky, mraky nám toho chybí, tak už začínám být trochu nervózní :? Loni touhle dobou jsem to už měla všechno zabalené a letos nemám co balit :cry: Ale to nějak dopadne, něco pokoupíme a vánoce budou!
 http://www.beruska8.cz/…arecky/8.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
14.12.07 12:51

Amazonko, to kuřátko vypadá vážně dobře. A není to moc pálivé?
Evi, kde máme ten recept? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital