Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Eviško, díky? Já nějak na úklid kašlu. Snad stihnu do pondělka vytřít. Vítek, jak je celý den doma, tak tu máme vybuchlou bombu:-)
No dneska upečeme štrůdl. Buť ho vezmeme do školky na besídku a nebo o sníme sami:-)
Nejradši bych spíš zdobila stromeček. Kdy budete zdobit stromeček? My asi v pátek, ale nevím, jestli to vydržím:-)
Mňam, štrůdlík, taky bych si dala..
My zdobíme stromeček až den před štědrým dnem, takže v neděli večer!
Jo a jak jsi psala o tom stromečku! .. Taky máme jedličku (douglasku) a byli jsme pro ni v jedné vesnici u soukromníka a metr jedle u něj stál 90 Kč.. takže nás vyšla celá jedlička něco přes dvě stovky! ![]()
Necelý metr a půl! A je krásná! A obrovská, strašně široká.. nevím, jak se nám vejde do obýváku! ![]()
Ahoj, tak jsem se vratila z Horic a Hradce. V Hradci jsem byla na kontrole a doktorka mi napsala toho cisare. Taky jsem z tech navstev a svatby dost utahana.
Jinak se mi taky nejak rozjel exzem v tehotenstvi a doktorka mi rekla ze je dobrej na to zinek. Jinak si jdu jeste pro nejaka homeopatika na to tak uvidim.
Ahoj holky. Nejdřív Morgi ať je vše v pořádku,ale já věřím že bude, hlavně se moc nestresuj.
Dnes jsem si byla na gynde jen pro lístek na peníze,tolik lidí jsem tam ještě nezažila,komplet narvaná čekárna!!!
A ve městě o nic lepší,je to jak kdyby lidi čekali konec světa.Radši jsem utekla domů.
Nás ještě čeká před svátkama jeden nákup a taky koupit stromeček, všechno asi v Brně, tak snad přežijem a neušlapou nás. Včera přítel říkal, že si zkusí vzít na čtvrek a pátek dovču, byla bych moc ráda,ale nevěřím že by to vyšlo, tak se radši moc netěším. Jdu zabalit dárečky pro něj když není doma a pak budu lenošit, dneeska si mimčo asi nějak špatně ustlalo a tlačí mě v bříšku dareba.
Lucko- jsem si musela dohledat, cos vlastně psala:-) Jak tu vlastně bydlíš dlouho? Že máš dr ještě tak daleko? A kdy jdeš vlastně na ten 3D UZ? A proč císaře?
Amazonko- ať vám vyjde přítelovo dovča. Že by pak měl volno týden v kuse? To se ti bude báječně spát, že:-)
Ahoj holky,
tak jen v rychlosti, byla jsem dnesk v tom genet.centru a dr. koukala na ty výsledky, prý je to trochu zvýšený, ale ten kdo dělal tu mojí krev, nevěděl, že čekám dvojčátka, sestra to tam prostě nenapsala.
Pro klid mi prý udělají začátkem ledna genetický podrobný ultrazvuk, tak snad to dopadne dobře.
Zítra vás dočtu a písnu víc, zatím pa pa
Tak jsem právě udělala psychologii:-) Mám takovou radost, že už snad ani nejsem ospalá:-)
Morgi- teprve dneska jsem si při vkládání fotky všimla tvé poslední s dvojčátkama. No je úplně super, jak tam jsou oba dva pěkně vidět:-)
Aladino, tak to gratuluji, supeeeeeer! Jsi šikulka!
http://www.beruska8.cz/…jlici/61.gif
Jo a ještě jsem zapomněla, ta fotečka těch dvojčátek, jak tam tak hezky leží nad sebou, bohužel není moje
seznámila jsem se na dvojčatech s holčinou, co má termín stejně jako já a říkala jsem jí, ať přijde za náma na pokec, tak nám sem vložila fotečku a založily jsme si nové téma - těhotenství s dvojčátky
Už je nás tam celkem dost
![]()
Tak přeji dobrou noc
Ahoj:-) Dobré ospalé ráno. Vítek zas vstával strašně brzo. Je ve školce. Dvě holčičky tam příšerně kašlaly, tak jsem zvědavá, co zas donese domů. V sobotu jdeme na pohádku do divadla, už máme lístky, tak snad nic nechytne. Půjdu se chvíli válet.
Morgi, díky. Já jsem si pak říkala, že jste o té fotce mluvili, že není tvoje. No ale je stejně super:-)
Ty jo, tady dnes nikdo není:-( Perulka u zkoušek, Eviška u dr.
Já mám splín. Učitelka ve školce mě zas vítala slovy, že zlobil. On je Vtek fakt divoch, nespavec. Brzo chodil, dobře a brzo mluvil a líp než stejně staré děti, na plavání nás taky dali se staršíma dětma. Ale je to živel. Je švec prťavec. A nevím, jestli je to od velikosti nebo povahy. Ale fakt chce být všde první, všechno mít. Když je sám, tak je hodný. To mi třeba pí učitelka nechtěla věřit. Ale jak je s dětma, strká a pere se o hračky. To se třeba ale teď hodně zlepšilo. Nevydrží sedět u jídla, nevydrží posedět u oblíkání. Děsila jsem se toho, jak ho vezmou učitelky a začínám se trochu bát, že paní učitelka ho nebere jako temperamentní dítě, ale jako zlobidlo. Ani to nemůžu říct Honzovi, to je horká hlava. Vítek říkal, že na něj křičela. Měli mít i nějakou scénu venku, že nechce chodit za ruku. Ve třídě mají dvě učitelky. Když ho vede mladá, říká, že byl dobrej a když ho vede tahle, vždycky je problém. Řekla mi, že si ho mám usměrnit. V lednu jde do jiné třídy. Děti, co přišli poslední, jdou do té jiné třídy. Tak snad bude učitelka sympatičějši nebo nevím. No fakt mě úča rozhodila, jak si zas stěžovala.
No pak jsme přišli domů a Vítek ve dveřích chytil krabicii se sušičkou na
ovoce a vysypal jí po celé chodbě. No a já jsem na něj začala křičet a nařezala jsem mu. Ach jo. Teď jsme tu oba brečeli. No tak já jsem se vypovídala a vybrečela a jdu za potomkem.
Nedočítám, nestíhám, jsem v práci.
Jen hlásím, že všechny výsledky jsou OK!!!!!!!!!!!
![]()
Jedeme s manžou pro matrace.. dočítat budu zítra!
Pa pa..
Ahoj Aladino, ja to mam trochu slozite. Ja mam crohnovu chorobu a jsem sledovana na gastroenterologii v hradci Kralove. Nechtela bych jit jinam, protoze z jinych mist mam spatne zkusenosti. Cisarem prave proto, protoze jsem mela pred nekolika lety pistel u pochvy a doktorka se boji, abych si nerostrhala streva pri normalnim porodu. Brali mi taky krev na nejake latky z leku, ktere by mohli ovlivnit plod.
Dneska jsem skoro celou dobu byla v praci a teda vlastne jeste jsem. Nejak se od prace nedokazu odprostit. Cely den doma me byt nebavi
Jsem rada, ze vam testiky vychazi ok.