květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
26.11.07 12:47

No právě, já taky nebydlím v Praze, jenže u nás rodit nebudu a než si vyberu, tak už mě nezaregistrujou. Ale registrace se zrušit dá, tak to radši udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.11.07 12:48

Ahojda berušky!

Tak jsem zase po dlouhé době tady, předsvatební přípravy vrcholí a jelikož bude svatba u rodičů na Moravě, pendluju teď vláčkem přes celou ČR každý týden. Ještěže máme tak malou zemičku! :) Jinak Agátce držím moc a moc pěstičky, jsme silné ženy a proto bude určo vše OK! Když jsem se dneska probudila, nestačila jsem se divit. Za oknem bílo, což je u nás v Berouně rarita. No snad se to udrží až do soboty a snížek mi bude ladit k svatebním šatičkám! Koukala jsem do galerky na fotečky a všem vám to tam moc sluší, bříšek si ještě užijem až až. A Morgi, jsi pěkná mamina :) Já mám panděrko dost zakrslé, ale je fakt, že ho každý den přemlouvám, ať si dá ještě na čas, protože ho musím v sobotu ještě vměstnat do těch šatiček :) Taky do galerky přispěju nějakým materiálem, jen nevím, jak dlouho mi to bude při mém talentu na počítače trvat :D Možná se tam objeví až fotečka mě s mimisem :)

Perulko: Tu politologii studuju v Praze na FSV UK a je to tam pohodové. Těžké se tam dostat, ale lehké se tam udržet. Takže asi tak. Jinak s neznalosti německého prezidenta si nic nedělej, já do druháku nevěděla, co to bylo KGB a vůbec mi to nevadilo 8) Jinak práva by mě taky bavily, nejsvíc asi trestní a ústavní, což je vlastně část politologie.

Jo a málem bych zapomněla, všem vašim kýchajícím a kašlajícím ratolestem přeju zdravíčko! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.11.07 12:59

Ali, já jsem taky registrovaná v Motole, tak třeba se tam potkáme :) Kdybych nemusela, tak tam nerodím, příjde mi to tam strašně neosobní, velikánský kolos, jede to tam jak naběžícím páse. Ale mám to nejblíž domovu. Registrujou tam do 1.12.

Jinak jsem byla ve čtvrtek u gyndr, protože jsem po tulení začala špinit a chtěla jsem mít jistotu, že je vše OK. Mimi bylo v pořádku, ale prý mám dost nízko položenou placentu a jestli se nezvýší, tak budu asi ležet v nemocnici a rodit císařem. Prý si z toho nemám ještě nic dělat, je to strašně brzy a placenta se může až do 30. týdne v pohodě zvednout. No ale znáte to. Červíček hlodá a já jsem ještě k tomu strašný hypochondr, takže se pořád pozoruju :evil: Tak snad to bude OK!

Jinak mě už 2 týdny bolí na levé straně bříška. Když jsem v klidu, je to v pohodě, ale když chodím tak mě tam tak zvláštně tlačí, je to jako by mě pobolívaly nějaké svaly vevnitř. Máte to některá taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.11.07 13:37

P.S.: Když jsme u toho našeho osrstění/neosrstění: Já jsem sice chlupatá ale zato šikovná. Musím se pochválit, na první pokus se mi povedlo vložit fotečku do galerie :D No nic, končím svůj monolog a jdu se učit, ať jsem chytrá mamina :) Zítra večer snad ještě najuknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
26.11.07 13:39

Ahoj holky,
tak jsem o víkendu někde nastydla a teď ležím a potím se! Ráno jsem ani nemohla vstát z postele, jak mě bolelo celý tělo. Mela jsem jet k dr. na EKG, ale musela jsem to zrušit, zítra jedu do poradny, tak snad mi bude líp. Koukám z okna, že tady teď taky sněží a fouká nějaký vítr. V pátek už jsem si koupila pár těhotenských hadříků, tak už se nemusím mačkat ve starých kalhotách!
Ivíku, já mám bolesti pořád, když ležím tak nic, ale jak se zvednu nebo chodím delší dobu, tak mě tlačí všude a občas šíleně píchá. To se asi ta děloha pořád roztahuje.
A co nevolnosti? Mě už to zřejmě ustoupilo, tak jsem ráda. Ale abych to neměla tak jednoduchý, tak musím někde nastydnout. Tak holčiny, jdu se zase potit, ať jsem brzy fit. Zatím se mějte moc hezky pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.11.07 13:53

Morgi, brzo bude dobře, neboj! Hlavně být pěkně v teplíčku, uvař si čajík s medem a citronem a bacily utečou. Mě už je teď dobře, akorát včera mě natáhlo, když jsem zapíjela Calibrum :) Ale poslední dobou mě dost často bolí hlava, je to fakt opruz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.11.07 14:37

Morgi- super, že už tě těhotenské nevolnosti opustily a ať tě rychle opustí i viroza. Pěkně to vylež.

Iviku - ty být nemocná ani nemůžeš, co bys v sobotu dělala? Tak bacha, ať nenastydneš ve vlaku. Na fotku se kouknu. Motol je neosobní, ale pro mě nejblíž a Vítek se tam narodil a mám tam kolegyně z rehabilitace. No a jsou tam dobrý, když se něco stane, vezou děti právě do Motola.

Už tu po mě leze dítko. Odpočívali sme. Nespal, ale nechal mě a to je co říct. Tak jdeme modelovat a pak k mojí babi na pravidelnou návštěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.11.07 16:39

Ahoj holky!
No já výbavičku taky zatím nekupuju, jen si pročítám chytré rady na netu. Nákupů se ještě bojím z pověrčivosti. Docela se od toho vždycky odreaguju. Mám teď dost práce a tlačí mě škola, tak vždycky když už su z toho moc unavená, tak chvíli okukuju kočárky a nábytek na internetu a je mi hned líp :D . Asi nová metoda psychoterapie :D !
Holky ty nemoci fakt nezanedbávejte, mě to v těhotenství fakt děsí. Takže ležet a kurýrovat!
Ivi, kde na Moravě máte tu svatbu? Přeji Vám, ať je na sněhu ane na blátě, když tak hezky venku padá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.11.07 17:44

Perulko, svatba bude ve Valašském Meziříčí v tamním kostelíku, už se těším, až uvidím členy rodiny, které jsem z nedostatku času neviděla ani nepamatuju. Nervozita se zatím nekoná, ale to zřejmě všechno ještě příjde :) Škoda že ji nebudu moct zahnat něčím pořádně ostrým :cry:
No jinak mě dneska chytla ukrutná lenóra, nic se mi nechce dělat! Takže surfuju po netu, vstřebávám těhulkovské rady, jedním očkem pokukuju po nabídce kočárků a na učení se vesele práší, chjo, musím se sebou něco udělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.11.07 18:27

Joo, taky bych se měla učit :D
Perulko, dělalas ty perníčky? My jdeme teď dělat těsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.11.07 08:31

Ali, těsto na perníčky mi leží už od neděle v lednici, tak snad na něj dneska dojde řada :D . Chtěla bych letos zkusit taky zázvorky, mám je moc ráda a strašně krásně provoní byt, ale já je ještě sama nezkoušela, tak uvidíme.
Za chvíli odjíždím na kontrolu, tak držte pěsti. Už zase bojim. Měl by být i UZ a podle toho se rozhodne, jestli už je mimi dost velké na Tripletest. Jsme dneska 15+2tt a prý se to dělá kolem 16.týdne.
Ivi, tak se s tou školou budem vzájemně provokovat, jo? Já se taky nemůžu sama dokopat, ale už MUSÍM!!! I když ty máš teďka jiné a lepší starosti :D . Jo a ve Valmezu mají prý super obchod na kočárky, od nás tam všichni jezdí. Jako velký výběr a dost levně - Darababy… Ale na to ještě máme všechny čas :D . Tak já letim, pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.11.07 08:46

Jeeej, nestíhám vás číst, jste se nějak rozjely :)
Tak dneska ráno vstanu, jdu se zvážit a nestačím zírat. Já mám zase o kilo míň než posledně!!! Kdybyste jen viděly jak já ŽERU!!! Na oběd si většinou přidávám, večeřím někdy i 2× a toho sladkého a všeho možného.Vůbec se neomezuju. A to jindy mi stačilo se snad jen na jídlo podívat abych přibrala. Tohle vážně nechápu. No uvidíme v poradně, třeba nám špatně váží váha :lol:

Jinak k výbavičce, máme tak nějak sepsáno co bude potřeba, máme vybraný kočárek(to kvůli mně,jinak bych neměla klid a pořád koumala který vybrat), ale kupovat ho budem asi až tak v březnu, no a doma máme jeen pár kousků oblečků co jsme na ně náhodou natrefili v obchodě a nemohli odolat :wink: Ale když pomyslím co nám všechno chybí :roll: Po novém roce se do toho musíme pustit a do přesunování nábytku, ať má dušička klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.11.07 09:54

Krásné sluníčkové ránko!

Amazonko, mimi je zřejmě hladovec a všechny ty živiny spotřebuje. Ty kila polezou nahoru, jen se neboj. Já už mám o 2 navíc, ale těhu bříško nikde, místo toho si tam hoví pořádný špek :o

Perulko, díky za supr tip na kočárky! Já do Valu jezdím jednou za 3 týdny za rodinou no a na chození po obchodech není jaksi čas, takže už ani nevím, kde co mají. A kde vůbec bydlíš? Je to někde poblíž? Jinak s tou školou: Já jsem to ani v minulosti přes rok s tím učením moc nepřeháněla…Ve zkouškovém je to mazec, to jo, v moudrých knihách ležím od rána do večera. Ale tento rok je složitější, do dubna musím napsat bakalářku. Takže: Jestli dneska nenapíšu alespoň 2 stránky, tak si zakazuju emimino a vy příjdete o moje úžasné příspěvky, tak! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.11.07 11:15

Ivi to nedělej, přece potřebuješ inspiraci a trochu se odreagovat ne? Musíš si to nějak odůvodnit :lol: Žádný zákaz emimča nebude :)
No já si právě myslela, že to co mi teď vyskočilo za bříško mám z papání, ale po dnešku vidím, že to tedy asi bude hezky maskované těhotenské bříško, jenže tak vůbec nevypadá :oops:
No musím s tím focením něco provést ať můžete posoudit samy:) A taky si plánuju dát sem nějakou svoji fotku jako ksichtíku ať aspoň trošku víte kdo je kdo, ale nestíhááám nestačííím :lol: 8) :lol:
Teď jsem se vrátila od doktůrka, sem chtěla jen lístek na peníze a čekala tam jak tele třičtvrtě hodiny :evil: a musím jet k mamce, potřebuje s něčím pomoct. Tak zatím pa těhulky, ještě snad dnes nakouknu. Vaše já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
27.11.07 11:23

Ahojky,
před chvílí jsem se vrátila od zubařky.. je to moje sestřenka.. měla radost, že bude teta! :D A byla moc hodná, ani nevrtala, jen mi zoubek dostavěla..
A za 14 dní jdu z druhým zubem..

Ivi.. pořád na tebe myslím, jak se ti ta svatba blíží.. Závidím.. hned bych se vdávala znovu. A moc se těším na fotky!

Morgi.. ty pěkně odpočívej.. Teplotu nemáš? Kdyby se ti nějak zvýšila, tak si vezmi paralen.. Paralen mimískům neublíží.. a je to lepší než horečka!

Amazonko, jaký kočárek jste vybrali?

My byli ještě včera něco okouknout a vybrala jsem si tenhle (zatím) :D .. a jen upozorňuju, že vždycky jsem byla proti trojkolce! :lol: :lol:

http://www.eshopbaby.cz/…-hoco-p1712/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital