květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
21.11.07 14:55

Svape- tuhle když mě mladá vzbudila v 5:45 svojí oblíbenou písní. Fakt jí hrála asi 10× za sebou. Taky jsem přehodnocovala, že nakonec ten pokojíček udělám vedle jejího :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.11.07 14:59

Hm - to znám! Ta moje mladá sousedka to dělá s oblibou taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.11.07 16:15

Jee holky, tak vidím že se sousedama jsou problémy všude. Ale na nás nikdo nemá, když jsme bydleli u našich v baráčku, tak sousedi naproti(byli vždycky divní) nás začali fotit kdykoli jsme vyšli ven, psali si kdy kam jedeme a kdy se vracíme a pořád nás sledovali za oknem, no a pak jim začalo vadit že jsem si pořídila auto a začali fotit auto a že špatně parkuju a volali policajty, dávali to k soudu, no hrůůůůůza.Celá rodina lítala po policajtech, už nás všude znali a vždycky od dveří volali: Jo, to jste vyy, tak co ten váš blázen soused? Ale nikdo s tím nic neudělal.
Jinak my teď bydlíme v cihlovém starším 2+1 ale během pár let bysme rádi do domečku někam poblíž.Už se na to hrozně těšíme.
Já jsem zatím přibrala 1kg a to se cpu jak nikdy, nechápu.Normálně čuchnu ke sladkému a mám 2 kila navrch a teď nic.Bříško mám trošku větší,ale vypadá to přes ten můj špek že sem jen přibrala a ne jako těhotenské a jsem spíš taková celkově nafouklá,aspoň si tak připadám :lol: Ale o prázdninách jsem 4 kg shodila ani nevím jak, takže mám pořád aspoň malinko rezervu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
21.11.07 16:16

Ahoj holky,
mě to sem dneska vůbec nechtělo pustit, nemohla jsem se přihlásit, ale už je to o.k. :(
Dneska mě dost bolí břicho a je mi zase blivno a to jsem myslela, že už to skončilo, bohužel!
Holky, to je sranda, já tady zrovna taky bojuju se sousedkou nad náma, celý den dělá bordel od rána až do večere a šíleně dupe! :(
Jinak moc krásné fotečky v galerce, už nám to tam přibývá :D :D :D
Já jdu v úterý na ko, tak doufám, že budu mít nějaké nové foto z utz.
Svape, já bydlím u stanice metra Vyšehrad, tak to není metrem zas tak daleko :D Plavat bych chodila ráda, ale nevím, jestli mi to dr. dovolí, protože od začátku bojuji s kvasinkama! Já je mívala i předtím, pak byl chvíli klid a teď v těhotenství to zase začalo! ale určitě bych chtěla chodit aspon na nějaké cvičení, zeptám se dr. a uvidím.
Holky, vy vůbec nemáte žádný bříška! Já už jsem jak sud, hrůza! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.11.07 17:09

Morgi - OK. Tak dej pak vědět. Já jdu na KO ve čtvrtek s neschopenkou a 6.12. na KO s mimi. Ani nevím, jestli mě pošle na UTZ. Byla jsem jen jednou v 7 tt. Chtěla bych obrázek mimi. Prvně jsem si o něj neřekla. Byla jsem tak vyjukaná, že jsem si na to vzpomněla až venku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 17:22

Jee a kdo že je to na první fotečce? Svape?
Morgi - my bydleli na Pražském povstání a byla jsem tam taak sama. A teď bych měla s kým vozit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.11.07 18:19

Ahoj holky! teda dneska jste se nějak rozepsaly. Já měla zase lítací den a to mám neschopenku. Kdyby tak na mě přišla kontrola! :D
Vítám novou těhulku! Ahoj Ivi!
Jak jste se ráno bavily o těch testech v prvním trimestru, tak já jsem na nich byla. Je to nějaký ten screening z krve a pak měření na ultrazvuku. Podle krve určují pravděpodobnost Downova syndromu a dalších postižení. Na tom ultrazvuku pak doktor kontroloval existenci nosní kůstky a měřil tloušťku kůže za krkem. kdyby byla silná, je to otok a jeden ze syndromů postižení. Naštěstí to ale dopadlo dobře. Ale na Triple test jdu stejně, ten se dělá prý vždycky kolem 16.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.11.07 18:23

Jo a to bříško mě už taky deprimuje. Mám tam jen jakýsi menší špek a fakt to vypadá, jak kdybych měla tendence tloustnout, než jako těhotenský pupík :D .
Holky, taky tak chlupatíte? Já už si začínám fakt připadat jak orangutan. Nejvíc břicho, ale už mi zase rostou i fousy a chlupy na rukách, hrůza! :roll:
Ivi a kde studuješ tu Politologii? Já studuju práva v Brně a loni jsem dělala z Politologie dvě zkoušky a byl to hnus! Su na to úplně tupá. Navíc pan docent chtěl současnou situaci všude možně okolo a já do té doby ani nevěděla, kdo je prezident v Německu :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
21.11.07 18:38

Hezký večer,
Aladino, no vidíš, Pražského povstání je hned vedle. Já mám docela hodně kamarádek na mateřské, tak se nebudu nudit, občas za nima zaskočim, ale až se to narodí, tak nevím s kým budu jezdit na procházky :D :D :D No, já se hlavně s tím dvojkočárem nikam moc daleko nedostanu, tak budu jezdit v okolí. 8O
Perulko, já jsem už chlupatá celá :D :D :D to je síla!
 http://www.toykeeper.com/…rangutan.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.11.07 18:53

No, to já tady můžu jezdit leda tak sama :( . Když jste všechny z dálky… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 19:09

Perulko, za mnou do Litvínova taky asi těžko někdo pojede:-) Max. to vidím na setkání s Lenou v Ústí nad Labem v ZOO. Tam jsme dost často.
Naštěstí docela sympat. sousedka, co bydlí pod náma, bude mít dítko v lednu. Snad nad nima moc nedupeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
21.11.07 19:13

já doufám, že až vyrazím pak do parku, tak nějakou tu maminku s kočárkem potkám :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 19:19

Já jsem si tu našla maminku na ínzerát - ještě v Praze a stýkáme se ještě dnes. I když teda velmi málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
21.11.07 19:30

Na inzerát? Tak to je taky dobrý nápad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 19:52

Já nevím, asi vypadám na potkání nepřístupně nebo co. Fakt jsem se s hodně maminkama potkávala často - Na půl cesty a nikdy jsem se s nikým do řeči nedala.

To naše dítko už má i horečku. Dostal panadol. Hrozím se noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí