Poradna duly
Jana Čurdová
Eviško, si to tady všechno musíme připomínat ![]()
Iviku- proč by nebyla politologie praktická? Jestli se ti navíc hodí k práci.
Ahojky holky,
tak jsem se zase konečně dostala k počítači. Připadá mi, že čím dýl jsem doma tím jsem línější, nechce se mi vůbec vstávat z postele. ![]()
Jinak Vítkovi dodatečne vše nej, nej k narozeninám. ![]()
A taky vítám mezi námi další těhulku Ivču. ![]()
Holky, tak jak jste si psali o těch bříškách tak mě tedy docela narostlo a je to na mě už vidět a taky jsem přibrala už 6 kg, přitom jím normálně a nějak se nepřecpávám, tak jsem zvědavá kolik budu mít až půjdu k porodu, možná se tam sotva dovalím. ![]()
Ahoj Leno, to je super, že ses ozvala. Gratuluju, že už je vidět bříško a tiše závidím:-) Neboj, kila zas schodíš. Dřív nebo později. A jak je v Ústí?
Ahoj Alčo,
a tobě bříško ještě neroste??? No budu asi muset dát nějakou fotečku do galerky ať se pobavíte. ![]()
Jinak v Ústí je příšerně, je pořád zataženo a po sněhu ani památka. Kdybych nemusela se psem ven tak snad ani nevylezu. ![]()
Leni.. fotečku sem určitě dej.. jsme zvědavé.. ![]()
Alčo.. tak vyřízeno.. na krev jdu 12.12.. takovej pěknej datum.. tak doufám, že bude vše ok! ![]()
Evi-určitě bude vše OK.
Leno- 3kg mi narostly, ale ne tam, kde bych čekala:-)
Ahoj Evi.....fotečku během dne určitě dám, to bude opravdu sranda a taky ať konečně vidíte s kým že si to vůbec píšete. ![]()
Alčo…mě to taky nejde asi jen do bříška, včera večer si ze mě manžel dělal srandu, že mám nějaké silnější nohy, ale hned mě ujistil, že se mu budu líbit až do konce a je prý jedno kolik a kde vůbec přiberu. ![]()
Ahoj Leno,
fotečku by to určitě chtělo
Já jsem pořád jako placka, ale mrkla jsem do fotogalerie červňátek a tam už se to pomalu začíná zakulacovat. Myslím, že si pak na konci ještě budu na pupík stěžovat, ale s opačným problémem ![]()
Ahoj Ello.....no pro mě je mé bříško už poněkud velké i když někomu může připadat malé, ale vzhledem k tomu, že jsem byla vždycky plochá jak nevím co mi prostě už připadá teď velké, ani nemyslím na to jak budu vypadat před porodem. ![]()
Ach jo, ta naše pubertální sousedka. Normálně Vítek po O nespí. Teď šel a spal asi 15 min. Než si ta " " pustila CD přehrávač. No a jsme pořádně protivní.
Aladino - mám stejnou pubertální sousedku. Rodiče jí nechali byt a bydlí tady sama. Ve dne se to dá někdy vydržet, ale třeba ve 2 hod. v noci
Tak to jsem pak pěkně naštvaná.
Někdy si musím pustit muziku dost nahlas, abych jí předecibovala
Nebude to dlouho trvat a budu psát stížnost na družstvo!
Jinak holky, vložila jsem teď svou první fotečku do galerie ![]()
Zlatý baráček
Když jsme bydleli ještě v bytě, tak jsme na tom byli podobně. Jakmile přišla omladina ze školy, tak už to jelo.
My teď máme pro změnu problém s již větší omladinou. Naproti nám si kluci z garáže udělali tunning dílnu. Začnou se tam tak kolem čtvrtý scházet a štelujou ty svoje autíčka. Nemají teda nic extra, ale kraválu to nadělá. Jsou tak ve stejným věku jako já, tak si nemůžu vyskakovat
A přítel na ně nepůjde, protože v jejich věku vyváděl to samý. Tak mi nezbývá nic jiného než to vydržet ![]()
Svape, Alčo.. nebojte.. až budete mít mimísky.. tak oni ty pubošky překřičí!!! ![]()
Ale jo, já jí chápu. Má děsně uječený rodiče a tohle je jediný, když nejsou doma, že si pustí hudbu. Taky jí vždycky sjedou, když přijdou domů. Fakt jsem byla stejná. Prostě mě naštalo, že ho vzbudila.
My nebydlíme v paneláku, ale ve starém cihlovém domě. My a sousedi máme takovou dlouhou nudli. Vlastně pokoj za pokojem a všechny spolu sousedí.A ty zdi jsou děsný. Právě druhé dítko bude v jediném pokoji, který jediný nesousedí se zdma sousedů. Protože by je fakt budilo.Jinak o domečku taky sníme a jednou do něj půjdeme. Až splatíme stavebko za byt, hned budeme schánět a splácet domeček.Počítám, že naše 3tí dítko bude užívat zahrádku plnými doušky
To sou plány, co? ![]()
Jinak potomek kašle pořádně. Začínám se hrozit. Trpí na laryngitidy, tak uvidíme , co v noci. A zítra asi mastíme k dr.
Ha!!! To doufám! To pak bude mít slečna Včeličková po srandě ![]()