Poradna duly
Jana Čurdová
Eviško - na krev jdeme stejně:-) A ty plánuješ zas chodit do práce?
Elli- přes noc namočím, k obědu v té vodě, ve které se to namáčelo do měkka uvařím. Osolím, ooctím, na másle osmahnu cibulku a dám jí do toho. Někdo dává i jíšku. Já ne.
Tu čočku určitě zkusím, ale jen pro sebe, Laura s Honzou se mi na ni vyprdnou ![]()
Já jdu na krev 4.12. U Laury mi vyšel test v pořádku, tak doufám, že tomu tak bude i teď. A na další kontrolu 13.12.
A jak vám rostou pupíky? Mě teda skoro vůbec. Zatím se vejdu do všech kalhot. Těhotenský už mám taky jedny koupený, ale jaksi tam nemám co dát.
Do práce teď chodím jen v pondělí odpol. (myslela jsem, že na chvíli).. musím udělat, co je třeba a zaučit kolegyňku.. aby věděla, co a jak..
Alčo.. já se na krev budu muset přeobjednat.. My 10.12. hrajeme vánoční představení pro školky, takže bych to nestihla.. zítra tam musím zavolat..
Elli.. za poslední dva dny mi bříško nějak narostlo.. řekla bych..
.. Já nosím bokovky.. takže zatím žádný kalhoty nepotřebuju.. ![]()
Já mám taky bokovky a nebo mi zatím stačí povolit pásek. Bříško zatím neroste. Spíš bych tak řekla, že se to rovnoměrně rozlévá do celého těla - ty nabyté kg:-)
Alčo, já nevím.. já mám +- 0,5 kg pořád stejně.. Nevím, jak to dělám.. Ale bříško mi roste.. Hlavně večer ho mám jak balón, ale to bude nejspíš tím, že se nacpu.. ![]()
Taky jsem ještě zatím nic nepřibrala. Ale né, že bych po tom toužila. Minule jsem dohromady přibrala 17 kg a trvalo mi rok než jsem se toho zbavila. Ale dalo to práce ![]()
Ahoj holky,
sakra jak to děláte, že vám zatím moc bříško neroste? Já mám pupek jak blázen
a už tak 5 kg nahoře! Asi je to tim, jak pořád něco papám, budu se muset začít trochu hlídat, abych to pak vůbec všechno unesla! A ještě jak jsem doma, nemám skoro žádný pohyb, tak to jede nahoru! Budu muset chodit víc ven a hlavně na delší procházky, ale mě to samotnou moc nebaví ![]()
Morgi, jsem na tom jako ty, taky mám málo pohybu a samotnou mě to venku nebaví.. nechceš přijet?
![]()
Navíc.. u tebe je to v pořádku, že máš bříško.. máš tam taky dva mimísky a ti si musejí udělat prostor! ![]()
Já za Vítka do 5tého měsíce zhubla a pak přibrala celkem 10kg. Porodem šlo skoro všechno pryč. Ale děsnou váhu jsem nabrala tak kolem 1-2let Vítka. Teď to asi bude horší.
Sousedka pod náma měla bříško pěkně vidět už ve 3tím měsíci. Asi záleží na postavě a tak. Čím je člověk menší a štíhlejší, myslím.
Morgi, na mě fakt nebylo až do 5. měsíce poprvé nic vidět. Říká se, že u druhorodiček to je vidět dřív, ale nevím, nevím. No a ty tam máš děti dvě. Ta těhotná známá, co bude mít dvojčata má už taky pěkné bříško ![]()
Eviško, přijela bych hned! Chodila bych s tebou k vašim na obídek a byla bych mooooc hodná!
![]()
Já mám jen strach, aby mě pak unesly nožičky
![]()
Jinak, tady je celý den taková tma a ještě bydlíme v přízemí, takže už musím mít zatežené žaluzie a rozsvíceno, ach jo. Tohle oddobí nemám ráda
![]()
Tak jsem zase naštvaná. Byla jsem v lékárně si koupit preventivně něco na bolest v krku. Myslela jsem, že by mohly stačit Strepsils na cucání, ale lékárnice to zamítla, protože jsem ji předem upozornila, že jsem těhotná. Tak mi doporučila jiné cucací pastilky. Něco jako Strepsils, ale na bylinné bázy. A ještě, že prý je těhotné můžou. No, přijdu domů, mrknu na krabičku a tam samozřejmě napsáno Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Asi začnu přímo v lékárně číst příbalový letáky ![]()
Morgi.. je pěkně hnusně, to máš pravdu.. ale zas na druhou stranu.. brzo budou vánoce! ![]()
Elli.. do lékárny holt musíš jít předem rozmyšlená, co přesně chceš.. Zkus ty homeopatika.. homeogene 9…