květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
15.11.07 18:07

Alčo, on taťka u nás ve městě to loutkové divadlo zakládal.. Hraje ho i mamka.. pak jsem začala já.. jenže pak jsem na chvíli přestala (to víš, kluci.. měla jsem jiný starosti :D ) .. a teď jsem se k tomu zase vrátila a jsem moc ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.11.07 18:28

Evi, to já bych se styděla, jseš dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 19:07

Alčo.. to je o zvyk.. a navíc.. většinou jsou vidět jen ty loutky, ne já.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.11.07 10:04

Dobré ránko, holky,
mám hroznou rýmu. Pořád smrkám a bolí mě od toho hlava.. Doufám, že to brzo přejde..

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 15+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 15+4 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 15+2 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 15+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 14+1 tt
Perulka (r. 81/----------/panna/V) // ------- 13+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 13+4 tt + Laurinka 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 12+4 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 12+4 tt + Vítek 3 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 12+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 12+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 10+3 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 10:52

Ahoj holky,

Eviško- na rýmu jsou taky nějaké homeo. Třeba by ti to ulevilo. Já se podívá, co tu mám v knížečce.
Mě od včera bolí v krku a je mi zima. Ale to bude OK.
No a Vítek nám dnes zestárnul na 3 roky, tak bych to také prosila změnit v seznámku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.11.07 11:28

Alčo.. opraveno.. nějak tohle nezvládám sledovat.. :oops: :?

Jinak budeš hodná když se mrkneš.. ale na druhou stranu si myslím, že rýma je jen nepříjemná.. nijak nebezpečná není.. Mám doma vincentku - sprej do nosu.. snad to zabere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.11.07 11:29

Vítkovi všechno nejlepší k narozeninám! :-)

http://sirmi.ic.cz/teddy/20.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 11:39

Eviško, díky:-)

Já vím, že léčená rýma trvá týden a neléčená 7 dní. Spíš je to nepříjemné a to se dá řešit.

Ale jinak mám seznam -

Chřipka a prevence chřipky - oscillococcinum.
Chřipka - paragripe.
Kašel- stodal.
Rýma - coryzalia.
Bolesti hlavy, bolesti různého původu - neo-cephyl.
Avenoc - se bude hodit za pár měsíců na hemerodidy:-)

A co dnes vaříte? My už máme pro změnu pizzu z mrazáku v troubě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.11.07 12:20

Díky.. píšu si! :wink:

Jinak já chodím na obídek k našim.. měli jsme karbanátky..
A k večeři mám uvařený už od včerejška bramborový guláš! Udělala jsem ho nějak hodně.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
16.11.07 12:25

Ahoj holky,
jsem tu nová a moc ráda vás poznám.
Nechodíte některá z vás v Pra
ze na plavání nebo na cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 12:29

Ahoj Svape - z Prahy tu máme asi 3 holčiny.Tak třeba ti dají vědět. A ty budeš mít mimčo v kbětnu.

Eviško- Ella má už Laurinku taky 3 letou. Asi jsi to nepřepsala:-)

Morgi - moje kamarádka bude mít dvojčata na začátku května. Jedno miminko má termín 4. května a druhé 5. května. No je mi jasný, že se obě narodí v jeden den.Ale ještě jsem neslyšela, že by se dělaly různé termíny. Taky to máš jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
16.11.07 13:25

Ahoj holky, nějak dneska nic nestíhám.
Nejdříve chci popřát Vítkovi vše nejlepší k narozeninám, no jo, už je z něho velký chlapák! :D :D :D
Pak bych chtěla pozdravit novou těhulku svape, já jsem taky z Prahy 4, cvičit zatím nechodím, ale chci se domluvit příště s doktorkou a zeptat se, jestli mi třeba nějaké to cvičení doporučí, někde v blízkosti bydliště. A ty chodíš někam cvičit? Jestli budeš chtít, tak nám o sobbě napiš něco víc, ju?
Jinak Aladino, já mám taky dva termíny porodu, tak mi z toho dr. udělala průměr. Jedno mimi bylo při měření větší, ale prý to tak bývá. Tak to je hezký, že bude mít kamarádka dvojčátka a nechtěla by se taky připojit a psát si s náma? Abych tady v tom nebyla sama :D :D :D :D Pořád nakukuji holkám do diskuse dvojčátka :D :D :D , mají tam super fotečky!
Já si dneska k obědu udělala kuskus, je to hodně sytý, tak teď funim :D :D :D
Eviško, já mám doma taky vincentku sprej a pomohla mi! Já mám teď nějak rýmu pořád, spíš jako nějaká alergie, ale jen mi teče z nosu, to je všechno. Tak snad se z toho brzy dostaneš a nerozjede se to víc!
V pondělí už se musím jít zaregistrovat do porodnice 8O Píšou, že 12 až 13 tt těhu, tak to mám nejvyšší čas.
ježiš, jsem napsala uplný romám, tak se zatím mějte moc hezky pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.11.07 13:31

Alčo.. já už to jednou přepisovala.. nevím, jak se mi tam zas dostaly ty 2 roky.. :?

Svape.. napiš nám něco o sobě! :wink:

Morgi.. mňam.. kous-kous mám taky ráda, ale nikdy jsem ho doma nedělala.. Šoupni sem recept.. Co do toho všechno dáváš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
16.11.07 13:46

No Eviško, já to dělám podle receptu na té krabici a pak ho jím samotný, někdy s kečupem a sýrem. Jinak jsem ho ještě nedělala, ale může se tam dát cokoliv, prý je to výborný taky s tuňákem a kari. Já to sním jen tak, dneska jsem si k tomu dala kys.okurku. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
16.11.07 14:47

Ahoj holky!
Vítám Svape. Akorát si tu začínám připadat jako národnostní menšina, z Moravy se tu moc holčinám registrovat nechce :D .
Evi, tak ti konečně posílám údaje do seznámku: takže ročník 1981, vdaná, panna, termín porodu 18.5., 13+5tt.
Ty v tom seznamu máš data s 9.měsícem. Nebo to nějak blbě chápu?
Já mám dneska nějakou depku..prostě už bych chtěla aspoň cítit pohyby nebo aby mi rostlo břicho, abych věděla, že mláďátku žije. Občas mě tady ty strachy chytají, ale dneska je to teda extrém. Bojim moc.
Máte už někdo těhotenskou čáru? Jak je moc vidět? Mně připadá, že už mám takovou šmouhu na břiše, nic jasného, ale vypadá to na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí