Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
teda holky, vy jste nějaký navztekaný.. Žádný rozčilování, ať jsou mimísci v pohodě..
My dneska jedeme s manžou odpoledne objednat postýlku! Už se moooc těším..
A taky jdu volat kvůli kočárku.. Mají loňský doprodej.. tak se chci zeptat, co a jak.. a asi ho i objednáme..
Alčo.. moc držím pěstičky na ultrazvuku.. a jsem moooc zvědavá, s čím dorazíš..
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 23+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 23+0 tt holčička Deniska Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 22+5 tt + Agátka 23 měsíců chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 22+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 21+4 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 21+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 21+0 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 20+6 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 20+5 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 20+2 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 20+1 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 20+0 tt (dva mimísci) chlapeček+ ? Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 19+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 19+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 17+6 tt
Ahoj holky,
koukám, že včera jste všechny měly super náladu
Tak aby vám to nebylo líto, tak se taky přidám.
Laura se pěkně ze všech nemocí dostala, tak jsem myslela, že bude na chvíli zase klid. Už jsem si plánovala, jak ve středu zase po dlouhý době pošupandí do školičky. Ale bohužel. Včera večer měla horečku 39 stupňů. Dostala Paralen čípek, přes noc se to snížilo, ale ráno zase pro změnu 38,8. Tak další čípek, teď je docela v pohodě, ale myslím, že odpoledne, až přestane čípek působit, bude mít horečku zase. Vůbec nevím, z čeho to může být. Přemýšlela jsem, jestli to nepatří ještě k těm neštovicím. Ty ji asi dost oslabily imunitu. Jinak je v pohodě, rýmu ani kašel nemá.
Ach jo, už se z toho asi brzy zblázním ![]()
Eviško, a jaký jste nakonec vybrali kočárek? Už se taky začínám dívat po výbavičce. Včera jsem dokonce neodolala a dva overálky přes net objednala
U nás to vypadá na kluka, tak jsou modrý. Což mě docela mrzí, protože mám takovou hromadu krásných věcí na holčičku, kterou teď budu muset bohužel prodat ![]()
Ale musím se přiznat, s tím klukem jsem to zatím nikomu neřekla. Ani Honzovi. Zatím je to moje malý tajemství ![]()
Elli, chudák malá, snad se z toho brzo dostane!
Takže chlapečka tajíme, nebo ho chceš napsat do seznámku? ![]()
Kočárek bysme chtěli Cortinu X3 evolution .. ale chtěli bysme loňský model, páč se nám ty nový nelíbí..
Vybranej mám tenhle:
http://elinka.mimishop.cz/detail.php?…
Eviško, zatím to tam nepiš. Ještě pořád malinko doufám v tu holčičku
Příští týden jedeme na ultrazvuk srdíčka a pupečníku, tak tam nám to snad řeknou s jistotou.
Kočárek je moc hezký. Kamarádka měla ten stejný, jen to myslím byl Neonato. A sestřenice má taky tenhle od Camu, jen v černočervený barvě. Jsou to moc hezký kočárky, hlavně s velkou korbičkou a pak s prostorným sporťáčkem. A ta vámi vybraná barvička je taky super, pro kluka i pro holčičku.
Já mám vybraný kočárek v červenošedé, ale teď docela o tý barvě pochybuju ![]()
Ještě se zeptám, budete ho kupovat přes internet?
Elli, a jak je s ním sestřenice spokojená?
My budeme určitě kupovat přes internet, protože vyjde mnohem levněji..
Ale teď jsem tam volala, a mají jen asi tři barvy a ještě jim má na konci týdne dojít asi 50 kočárků, tak uvidím.. Je to totiž loňský doprodej..
To bohužel nevím, bydlí v Lounech, tak se vídáme málo. Ale kamarádka s tím Neonatem byla moc spokojená. Je to v podstatě úplně to samý, jen to Neonato má pod korbičkou už i ten sporťák. Snad si mě pochopila, jak to myslím.
Přes internet to vyjde určitě levněji. Taky jsem o tom uvažovala. Ten kočárek, který bych chtěla já, tak zatím moc obchodů nenabízí. Našla jsem ho v celé
ě jen v obchodech v Liberci a Praze. Což není zase taková dálka, tak my si asi pro něj pofrčíme sami. Ale plánujeme koupi až tak na březen, duben. Tak to je ještě čas, třeba se mi zalíbí nějaký jiný ![]()
Elli, taky jsme to plánovali na později, ale tohle je fakt výhodný.. a vy máte vybraný co?
No, spíš teda já
Honzovi je to tak nějak jedno. Mě se moc líbí Peg Perego GT3. To je zatím můj favorit. Ale včera jsem právě na internetu narazila i na Jané Slalom za skvělou cenu, tak mám teď dilema.
Takže buď ten
http://www.malli.cz/…ar-tango.jpg
nebo ten
Moooc hezký kočárky.. mně osobně se víc líbí Peg Perego.. ale určitě vyberete dobře!
Ahojky holčiny, tak pozdě ale přece
přeju všem krásný a pohodový rok 2008 a hlavně zdravá a krásná miminka.
Jinak Amazonce držím palečky ať to všechno dobře dopadne a všem ostatním super ultrazvuk ať se už konečně dozvíte co čekáte.
Já byla na velkém ultrazvuku v pátek a moc jsem se taky těšili, že se konečně dozvíme co čekáme. No vyšetření dopadlo na jedničku, ale mimčo nám pořád nechce ukázat jestli je to holčička nebo chlapeček, takže snad příště. ![]()
Koukám, že se už pomalu rozhlížíte po výbavičkách, my tedy zatím ani ne, ale koukám, že budeme muset začít. Holky .....hezký kočárky.
ahojte, taky jsem zacala hledat na netu nejake kocarky, ale prijde mi to docela drahe. Navic ted vubec nevim zda s tim nejak nespecham. Vsichni okolo se chovaji jako ze se to bude kupovat az se to narodi, aby to neprineslo nestesti nebo co nebo tesne pred porodem. Uz sebe vidim jak s rozrezanym brichem a mimcem nekam budu litat a neco shanet. Nebo ze mi nekdo bude kupovat vybavu. Taky si rikam, ze kupovat veci v poslednim mesici bude dost zahul, protoze si myslim, ze budu rada, ze si dojdu na zachod.
Nemate nekdo s timto zkusenosti? Ze uz je cas zacit neco shanet? Myslim si, ze ten tlak vyviji tchyne, protoze ma strach abych o to neprisla a nebyla pak zklamana a neprisla o vlozene penize.
ahoj holky,
tak konečně mám chvilku, abych taky něco napsala. Dneska jsme byli v Kolíně, podívat se na kočárky, tak jsme si hned jeden rezervovali. Super lehký, ale ty barvy děs!!!! Jinak na ty dvojčátka moc velký výběr není, ale tohle je nějaká novinka, tak mě to uplně nadchlo! Moc hezky se nám tam celou dobu věnovali, paráda! Takže kočár už máme, zatím jsme zaplatili jen zálohu a pojedeme si pro něj až někdy v březnu.
Leno, gratuluji k ultrazvuku a že je vše v pořádku. Mě čeká 14.1. ten genetický a mám trochu strach, ale doufám, že to bude o.k.
Tak zatím pa pa, jdu se natáhnout, jsem uplně vyřízená. Víkedn byl taky dost hektický, samá návštěva atd......
![]()
Ahoj holky!
Tak koukám, že se nám rozvinula výbavičková diskuze. To se mi líbí
.
Evi, Cortina je pěkná, ale nemělas původně vybraný ten kytičkovaný?
Jinak taky sdílím názor, že Peg Pérego je hezčí než Jané. Ten Jané Slalom - přesně i v téhle barvě má moje nej kamarádka a je s ním maximálně spokojená. Jenom ta korbička je trošku menší. Ale má velkýho kluka a vešel se tam i v půlroce, tak to není tak zlý…
Mně osobně se taky moc líbí Peg Pérego, pořád je jeden z favoritů. Akorát mám teďka spíš čtyřkolkové období, tak se mi líbí Inglesina magnum. Nebo možná i Brevi ovo nebo Bébécar. Ach jo, su tak nerozhodná
!
A po výbavičce už samozřejmě taky koukám, přece pak nebudu běhat po obchodech v 9.měsíci?!
Dneska jsme nakoukli do obchůdku tady u nás, kde mají 20% slevy. Tak jsme tam koupili chůvičku od Phillipsu, co jsem měla vyhlídnutou a dupačky pro radost. Béžovy s ovečkama! tak jsem neodolala
. každopádně chcem za dva týdny zajet do Polska a podle toho, co koupíme tam, budu pak nakupovat i tady.
Tak zaatím čau'