květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2241
4.1.08 14:50

No já na sebe taky občas koukám jak blázen :D 8O :D 8O :D 8O :D
Jestli se to bude pořád zvětšovat, tak asi prasknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.1.08 16:00

Ahoj holky,

dva dny nenakouknu a tolik novinek.
Vítám Lentilku.

Amazonko (i když si to už asi teď nepřečteš), moc držim palečky, doktoři si tě pohlídaji a uvidíš, že bude všechno v pořádku.

Evi, ty nevolnosti můžou být nějaká viróza, teď je toho spousta. S tím zázvorem to nepřežeň, je hodně ostrej, já jsem si ho nastrouhala tak lžičku a nedalo se to pít. No možná každá máme jiné chutě, tak to musíš vyzkoušet.

Morgi, mě to taky někdy blbne, to pak naštve, když má člověk příspěvek na stránku a všechno to zmizne.

Tak já jdu na tu galerku a pak ještě nakouknu. Jsem zvědavá na nové příspěvky.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.1.08 16:14

Teda Morgi, bezkonkurenčně největší domeček pro mimi, ale zas jsou tam dvě, tak to se počítá.

Ivíku, taky mě napadlo, ta tvoje bolest po vyčurání a píchání, můžeš mít třeba zánět močových cest. Já to měla u prvního těhu a prej je to dost častý. Já bych na to ani sama nepřišla, ale zjistili mi to v nemocnici kolem 18 týdne z moči a krve, když jsem tam 3 dny ležela se žlučníkem (to ale ještě nikdo nevěděl, že to je žlučník, tak mi dělali různý testy.) A teď to mám někdy taky, když jdu na malou, tak mě tam taky píchá, jako dole v břiše a někdy i když čůrám. Tak se na to musím taky dr. zeptat. Preventivně jsem si koupila v lékárně brusinky (v takových tobolkách ) a docela to pomáhá. Tak to zkus a uvidíš. Já magnézko beru taky a mám to i přes to. Dávají se na to nějaký antibiotika, který můžou i těhotný.

Tak se zatim mějte, včelka Mája právě skončila, tak jdem s Agi skládat puzzle.

Pa.
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
4.1.08 16:43

Ahoj holky :D

Amazonce moc držím palečky. Určitě bude všechno v pořádku a brzy budeš zase doma.

Koukám, že máme stejný problémy. Mě totiž občas taky píchá a bolí v podbřišku. Občas, když čůrám, tak je to takový šílený tlak, jako by se mi mělo břicho roztrhnout. Není to často, občas hlavně ráno. A v noci mívám křeče na pravý straně. A to teda dost bolí. Je to tak patnáct sekund a přestane to. To teda vůbec příjemný není. Příští týden jdu na kontrolu, tak se na to určitě zeptám.

Dneska jsem byla na ultrazvuku, tak jsem ani na žádný problémy nepomyslela.
Bohužel se mnou nemohl jít přítel, tak jsme šly sami s Laurou. Ta to zase náležitě komentovala :D Krásně šlo mimi vidět. Úplně jsem byla unešená, fakt nádhera. Skvěle byly rozeznatelný prstíčky na nohách, obličejíček, páteř i žebírka. Průměr hlavičky má 51 mm, obvod hrudníčku 155 mm a délka od hlavy k zadečku je asi 160 mm. Ta délka už šla špatně měřit, protože už se celé na obrazovku nevešlo.
A prozatím to vypadá na klučíka. Doufala jsem v druhou holčičku, ale co nadělám. Hlavně, aby se to narodilo zdravé. Přítel bude mít velkou radost, ten si kluka přál. Ale zatím to není stroprocentní, uvidíme na dalším ultrazvuku. Takže mám ještě malinkou naději :wink:
Zítra přefotím fotečku z ultrazvuku a vložím do galerky. Teď už je špatný světlo, tak by mi to házelo fleky od blesku.

Aladino, a jak to vypadá s Vítkem? Včera jsem si koupila Betynku a tam je zrovna o impetigu článek, tak jsem si hned na vás vzpomněla.
Laura je už konečně zdravá, tak doufám, že nám to zase nějakou dobu vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.1.08 18:29

Ello,to je ale obřík:-) To se do tebe vejde?:-)
Vítek se má dobře. Akorát nevím, z jakého důvodu má pořád zvýšenou teplotu a v noci se vzbudí a třeba 3 hoďky nespí a převaluje se a převaluje se a myslím, že mu není úplně dobře no a přes den lítá.

Co se pálení pří čůrání týče, určitě se zeptejte dr. Mě taky našli v moči bakterii, dneska jsem musela na gyn znovu se sterilní močí. Nemám žádné potíže, ale mohlo by to prý dělat potíže ve vyšším stupni těhu. Tak to gynekologovi radši řekněte.

Eviško, ať je ti rychle dobře a neexistují nějaká homeopatika na tyhle nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
4.1.08 20:11

Aladino, no vidíš, nějak jsem tě nejprve nepochopila, ale už mi to došlo :lol: Samozřejmě ty míry jsou v mm. Raději to tam hned opravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.1.08 23:20

Uf, tak jsem vás jenom prolítla, omlouvám se, že v tom mám zase gulajš… děkuju všem za přivítání a amazonce přeju, ať je brzy doma, ono to vylehávání v nemocnici určitě není nifmof :roll: (zatím, ťuk ťuk, neznám).

Nevím, jestli má smysl ptát se vás na bříška vs. zimní oblečení, pokud žádná nemáte… mi roste nějak skokově, skoro od desátého týdne tak do dvacátého to byl takový přejezený špek a najednou hup… snad to zase v této formě nějakou dobu vydrží, protože mi kabát začíná být fest (ono to asi bude i tím, že objemním nějak komplexně :? ), mám koupenou jednu vymakanou bundu z výprodeje na www.yourbody.cz , ale ta je dost tenká a oblevu si přece jen nepřeju, koupili jsme Štěpánkovi k Vánocům dost drahé sáně :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
5.1.08 14:45

Ahoj,

tak jsem přidala do galerky fotečku ze včerejšího ultrazvuku. Myslím, že už jste v těch fotečkách zkušené, tak určitě poznáte, kde co je :D Ale pro jistotu. Mimi tam je z profilu. Napravo je hlavička, ty bílý flíčky, to je obličej. Nad ním vyčnívá maličká ručička. Směrem doleva tělíčko.

Už se těším na další. 16.1. bych měla jet na ultrazvuk srdíčka, tak ho znovu uvidím. Už aby to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.1.08 18:53

Ahoj holky, tak jsme se dneska doma úspěšně pohádali nad matematikou a už si zas vyčítám, že jsem radši nechodila na doučování nkam jinam. Bídák. si myslí, že když to umí… Tak a teď se učim sama a máme tichou dmácnost. Ještě, že je Vítek u babičky. Nejlepší je, že je naštvanej, kolik tomu věnuje času a já jsem blbá. Ach jo, tak jdu na kytky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.1.08 16:34

Ahoj holky,

Alčo, ty jsi teda pěkně nasupená. Ale já se ti nedivím. Tenhle přístup „já jsem pánbůh a ty mi nesaháš ani po kolena“ taky nemám ráda. Ještě, že se nic nemusím učit. I když mě to asi taky čeká, mám v úmyslu se přihlásit na kurz pro duly. Už jsem chtěla letos, ale nějak jsem otěhotněla a ......, tak jsem přihlášená na další běh v roce 09. Moc mě to zajímá a chci se tomu věnovat. Už jsem byla s kamarádkou u porodu a bylo to super, moc mě to naplňovalo a konečně jsem cítila, že jsem na správný cestě.

Lentilko, taky mi teď všichni říkali, že mi břuch pěkně přes vánoce vyskočil. Je fakt, že mám 2 kg nahoře (tedy celkově od začátku), ale mimís prostě roste. Pře 3 týdnama jsem ho sotva cítila a teď mi dává takový kopance, že se mi až rozvlní břicho. Agátka teda takhle nekopala. A taky je skoro pořád vzhůru, tak doufám, že až se narodí, tak to bude dospávat, lumpík.

Tak dneska jsme sklidili strome, uklidili a pozvali návštěvu (babi), ale volala mi, že mýmu bráchovi někdo ukrad před barákem auto. To teda byla zprávička. Chudák brácha. Smůla se mu lepí na paty. A přitom to nebylo žádný nový auto. Stará Audina (15 let), nic moc, furt rozbitý. No asi si to někdo vytipoval na náhradní díly, nebo tak. Takže bábovka zbyde na snídani. Luky s malou jeli nakoupit, už jsme úplně vyjedený, nemám ani z čeho vařit. K večeři dělám kyselku neboli friko, už se těšim.

Jdu kouknout na mimibazar, musím využít chvilky volna, než k netu zase zasedne můj závislý počítačový maniak manža. Pa a klidný zbytek neděle.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.1.08 16:48

A to zas né Agi, nedělá ze sebe pánaboha. Prostě je chytrej a nemůže pochopit, že to fakt nechápu. Ale tentokát se pletl on, byla to hádka nad hloupostí a nechtěl uznat, že na věci něco je. No zeptám se na cvičení ve škole:-) Ale kousla jsem se a hoooooooodně jsem toho spočítala.
Ono ho to večer fakt stojí hodně času, zatím co by mohl pracovat. Ale já měla sehnané doučování a on řekl, že se to bude učit se mnou. Tak mě naštval, že pak použil výčitku, kolik tomu dává hodin.

Teď jsem 6hodin seděla u počítače a dodělávala statistky - moje jediná práce jednou za měsíc. Normálně mě hrozně bolí a brní nohy. Břicho sice ještě zas tak nekouká, ale na cévy už asi tlačí a nešla mi krev do nohou či co.

Zítra jdeme na velký UZ, tak držte palce, ať je tam potomkyně:-) A pak už začneme řešit jméno. Ostatní věci až po zkouškovém:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
6.1.08 17:07

Čauky holky :-) těhulky, doufám že to nevadí, moc k vám nechodím, spíš do diskuze „Dvojčátka“, ale dala jsem k Vám do fotogalerie mojí fotku s bříškem. Jsme stejně těhotná s Morgan a máme dokonce stejný TP s našema dvojčátkama (teda v květnu) a já jí slíbila fotku a nechtěla jsem to dávat jen tak do nezařazených, tak snad to neva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.1.08 18:57

Ahoj holky!
Já su momentálně tak vytočená! Taky ze školy, takže Ali chápu, žes byla naštvaná. Učím se na zkoušku, kde si pan učitel docela protiřečí. Otázky, co máme umět, vůbec neodvykládal a ani nemáme doporučenou literaturu. Někdo z loňska je zpracoval, ale zase to s tím málem, co řekl, nesouhlasí!!! A čas není, neumím to a nevím, co se teda učit. A hlavně nemám vůbec náladu, myšlenky mám na mimčo a výbavičku a nějakej trouba mě obtěžuje s návrhem evropského občanského zákoníku, který ani neprošel!!! :twisted:
Pardon, jen jsem se potřebovala vyzuřit… No mám to v úterý a ve čtvrtek ještě psychologii, kterou neumím vůbec. A ve středu soud v Ostravě. To je teda týden! V úterý až večer jdem ještě na genetiku a na ten super ultrazvuk, tak snad konečně budem vědět, co čekáme :D . už se nemůžu dočkat!
Tak se mějte pokud možno líp než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.1.08 19:18

Tat to ti Perulko moc držím pěsti, ať ten týden zvládneš. Já se doufejme dozvím , co budeme mít zítra.
Já už nejsem naštvaná. Učila jsem se kytičky a ty uklidňují:-) a naštěstí mi nečekaně lezou do hlavy.
A Honza se večer taky chce učit:-) My už spolu ani jinak čas netrávíme. S Vítkem si hrajeme nebo jdeme všichni ven, ale spolu se momentálně jen učíme. Až na včerejšek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.1.08 19:25

Teda holky, to je dneska den.

Já jsem teda taky tak naštvaná. Kyselka se mi nepovedla, celý se mi to zdrclo a tak jsem se na to těšila. Luky zalejval kytky a 3× vodu vylil na podlahu. Agátka vylila celej hrnek vody na zem a zlobí jak 10 čertů. K tomu mi tvrdne břicho a to jsem už vypila magnézko. Asi budu muset vzít prášek, co mi dr. napsala, kdyby mi břicho tvrdlo pravidelně.
No už abych dneska byla v posteli a všechno to zaspala.

Všem přeju klidnej večer bez nervů a krásnou dlouhou nerušenou noc.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital