Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Lenko látková, šátková. Tady je většina občasných dopisovatelek. V počtu stránek nás předběhl už i červenec:-) Snad jen já bych si mohla psát pořád:-)
Jen se zařaď.:-)
Už mám fotky v počítači, tak bych mohla zítra nějaké přidat do galerie.
Ahoj
, vy jste právě takové málo psavé
, na BC je stránek třikrát víc, ale ti smajlíci dávají otřesně zabrat, bliká to tam jak blbé a s tím já mám právě dost problém,
Na fotky se těším, začínám ze sebe mít docela blbý pocit: osm kilo hore, ovšem není to v břiše, je to - opět - v zadku
. Asi si tělo pamatuje, že jsem se minule vykojila do skvostné podvýživy, tak si dělá zásobičky vydatnější
.
Takže kdybyste zveřejňovaly jenom fota, na kterých vypadáte tučně, mastně, odpudivě, byla bych fakt vděčná
,
Mi by se tu i mohlo dost líbit, hlavně v tom květnu, protože tentokrát mám termín z kraje měsíce a mohla bych dělat na ostatní ještě neporodivší dlouhý nos, ne jako u Štěpána
.
Brý ránko všem:) Vítám Lentilku
, docela mě tvé příspěvky pobavily:)
Za minutku jdu na kontrolu, ale jak se vrátím, zkusím vložit fotku mého Vánočního pupíku, snad se povede, nevím totiž kam je taťka uložil:))
Zatím se tu mějte, přeju hezké vstávání, počasí u nás ic moc, tak se mi ani nechtělo. Pá
Ahoj holky,
Amazonko, ať ta kontrola doopadne dobře.
Lenko- ale zas bacha, taky můžeš přenášet a jiný rodit dřív:-)
Potomek starší zas v noci strašil. Už je asi víc než zdravý a nevybitý a to má být podle dr tak 4 dny v klidu doma. Prostě dnes si chtěl mezi 12tou a 3tí rannní povídat. A tatínek chrápal, až se zdi prohýbaly. Takže za chvíli vyrážíme na pořádnou tůru,ať se uondá:-) akorát já bych chtěla povézt v kočárku.
Jo jinak já jsem to taky zkoušla na BC, když se to tu neroozjíždělo. Ale nnezvvládla jsem se zapojiit. A to máme puštěný počítač doma pořád, takže můžu kdykoiv nakouknout.
Aladina píše:
Lenko- ale zas bacha, taky můžeš přenášet a jiný rodit dřív:-).
Jak jinak - minule v Srpnu rodily dřív skoro všechny, jenom já dva dny po termínu (papírovém, i když přesně na ultrazvukový, akorát jsem si - trubka - pořád myslela, že si vsugeruju porod o dva týdny dřív, ať se s tím břichem zbytečně netahám, takže od konce července jsme neměli ani nakoupeno, ani navařeno, když „stejně zítra budu rodit“
). Ovšem statisticky mám větší šanci (ony ty ženské, co mají termín na konci měsíce a zařadí se do diskuse měsíce následujícího, kde jsou tím pádem úplně první, jsou pěkně vyčůrané
).
Můj potomek si taky chtěl vykládat. Poslední dobou každou noc dvě hodiny, dneska od pěti do sedmi, pak usnul, vstal 7:20
.
amazonko - kontrolu celkem závidím, tak ať dopadne dobře.
Ahoj holky ![]()
mě se tak dneska nechtělo vstávat. Pořád je venku takový šero, že jsem si myslela, že je ještě brzy ráno, ale ono už bylo devět. To naše dítě je taky pěkný chrupátko, když mě budí až tak pozdě
Ale ještě, že tak, vstávání v šest bych asi nepřežila.
Hned mě i čekala moc příjemná sms. Mamka nás zve na oběd, tak ani nemusím vařit. Jé, takhle by se mi to líbilo každý den.
Laura už bude mít brzy po neštovicích. Už má jen pár stroupků. Takže jsme to zdárně překonali. A máme pokoj ![]()
Včera jsem zašla s bráchou na pizzu. Naplnila jsem si břicho skoro až k prasknutí. Docela mi bylo i těžko, ale byla fakt výborná
Když jsem přišla domů, tak jsem byla nafouklá jako před porodem. A navíc nás tam ještě potěšil číšník. Při vracení peněz byl asi trochu zmatený a vrátil nám o dvě stovky víc. Takže ty pizzy byly vlastně zadarmo
Takže fakt super.
Jinak, vítám Lenku ![]()
Agatho, jsem moc ráda, že ti výsledky vyšly v pořádku. Teď už to bude jen pohodička a Tobiášek bude s radostí růst. Fotka pupíku je moc hezká. A Agátka taky, hotový technický typ. Asi jako ta naše. Ta teď nejraději ovládá mikrovlnku a pračku.
Pošupajdím si ještě umýt vlasy a hurá k našim. Co bude asi dobrého ![]()
Dobré ránko sluníčka,
asi toho dnes „po ránu“ moc nenapíšu.. strašně špatně jsem spala kvůli rýmě a když se špatně nebo málo vyspím, je mi děsně zle od žaludku.. bleeee..
Vítám mezi námi Lentilku.. jestli chceš do seznámku, tak na něj mrkni a podej info! ![]()
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 22+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 22+3 tt holčička Deniska Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 22+1 tt + Agátka 23 měsíců chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 21+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 21+0 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 20+4 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 20+3 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 20+2 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 20+1 tt
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 19+5 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 19+4 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 19+3 tt (dva mimísci) chlapeček+ ? Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 19+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 18+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 17+2 tt
Ahojda těhulky! ![]()
Tak jsem z té moravské dálavy zase zpátky doma, Vánoce a Silvestr byly přepychové, užila jsem si pravou pohodu kruhu rodinného, pořád nás s manžou někdo opečovával, takže jsem nemusela o svátcích sáhnout na plotnu, paráda!
Ježíšek pod stromečkem nezapomněl ani na našeho drobečka v bříšku, dostal krásný dudlíček a první oblečky.Taky jsem se dost učila a napísala 20 stran z bakalářky, takže mám ze sebe i dobrý pocit, konečně jsem tu svou předvánoční lenoru nějak setřásla. Jinak jsme se s manžou definitivně shodli, že ten náš prcek v bříšku bude Adámek, paní doktorka nám před Vánoci slíbila 90% kluka, tak z toho už asi nebude holčička.
Dneska ráno jsem si po dlouhé době stoupla na váhu, pak ještě jednou a ještě…a nestačila jsem se divit. Mám 5 kilo navrch a pořádnou těhotenskou zadnici! A to jsem si ještě pochvalovala, jak jsem dobrá, že jsem se přes svátky necpala ![]()
Adámek do mě občas jemně dloubne, ale protože mám placentu na přední straně a je pořád moc nízko, tak je to spíš jenom takové jemné pohlazení…Ale strašně kráááááááásné!
Dneska v noci jsem se probudila, šla jsem se vyčůrat a když jsem se vracela ze záchodu, tak moc mě bolelo bříško, že jsem se nemohla ani narovnat. Takového píchání…au au, tak snad to nic nebylo…
Jejda, to jsem se zas rozepsala, no asopoň nahradím deficit svých příspěvků ze svátků
Přeju vám všem do toho nového roku hlavně zdravíčko pro vás a vaše mrňousky, protože všechno ostatní pak příjde samo!
Bříška v galerce jsou výstavní, no jo, půlka těhu je půlka těhu!
Ahoj, Perulko, vidím tě:-)
Vítek odešel dobrovolně odpočívat-hrát si sám do pokojíčku. Tak nevím, co se mu vylíhlo v hlavě a jak zas bude pokojíček vypadat a já jdu aspoň na chvíli rychle na gauč:-)
Ahoj děvčátka!
Vítám nový přírůstek. Mám dnes nějaké delší vedení, vždyť jsi květnová, tak sem patříš, ne??? Tak šup do seznaámku s více foto.
holky, já jdu akorát na kontrolu, tak jsem se po 2 týdnech zvážila a mám 3,5kg nahoru! A tak moc mi to břicho teda nevyrostlo. Zatracený vánoce! Jako cpala jsem se cukrovím jak divá, ale že to bude tak zlý, to jsem si nemyslela. Letos poprvé žádné nezbylo a ani jsem se ho nenabažila
.
Jsem si říkala, že taky přihodím foto do galerky, ale za tím zadkem by to bříško ani snad nebylo vidět. Jakto že jste všechny tak hezké těhulky???
No nic, tak já letím. Zatím paaa!
Ahoj holky,tak já bohužel dneska bez žertíků. Panu doktorovi se nelíbilo to mé večerní svědění,nabrali mi jaterní testy, teď jsem si volala na výsledky a mám je hodně zvýšené, mám tam za chvíli jít už se sbalenýma věcma, budu nějakou dobu kvůli tomu ležet v nemocnici. Tak teď mám docela strach, mám to svědění už dlouho, jestli to nemohlo nějak ublížit malé. Balíím si věci a ani nevím co vzít, nechám toho půlku určitě doma.
Tak se na nějakou dobu loučím, opatrujte ty svoje pupíčky a dobře se o ně starejte, budu na vás myslet a jak to půjde ozvu se. Snad mě tam nebudou držet dlouho ![]()
Pa, radši už půjdu ať vím co nedřív co to vlastně pro nás znamená.
Amazonko, to je mi moc líto, ležení v nemocnici na psychice nepřidá…ale alespoň budete obě pod odborným dohledem! Neboj, všechno bude OK, když ti vyšel dobře triple test, malá bude určo v pohodě! Tak se drž, budeme na tebe všechny myslet!