Poradna duly
Jana Čurdová
joooo! Funguje to! děkuji za radu:-).
Galerie je taky moc pěkná, budu muset najít taky nějakou fotečku, ale břicho zatím moc za focení nestojí ![]()
S tím chlupatěním, hormony jsou fakt sfiňa. Já se taky začínám podobat víc orangutanům než lidem. Nejdřív mi narostly fousy, ale fakt dlouhy! Ještěže jsem blond, tak to tak nerazilo. Ale stejně to bylo vidět. Tak jsem si je nechala vytrhat melasou u kamarádky kosmetičky. Ani to moc nebolelo. Jenže pak jsem se osypala takovýma těma malýma uhráčkama a to bylo vidět ještě víc, tak se na to asi pro příště vykašlu
. No a teďka mi chlupatí bříško, ale to vidět není, tak z toho takové trauma nemám…
Přidala jsem taky dvě fotečky z letošní dovolené do Galerie. Tak ať taky víte, s kým si píšete ![]()
Ahoj holky,
jak se máte při pátku, doufám, že dobře. Já zůstávám o víkendu sama doma, miláček jede pracovat na chalupu, tak mi bude smutno. Ale naštěstí mám vás!
Perulko, tak to je fajn, že máš ty chlupy světlý, já černý, tak si umíte představit, jak vypadám
![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/op9.gif /> Jo a v galerii žádný nový fotečky nevidím? Ty sis založila soukormou?
Ahoj Morgi, já se mám ospale. A to jdu od 17:30 cvičit. A mě se tak moc nechce. Mě chlupy rostou jako normálně. Za Vítka mi rostly míň. Když jsem si oholila nohy, vždycky to dlouho vydrželo. Tak počítám se stejnýma hormonama.:-)
Perulko - taky žádné fotky nevidím? Kam jsi je dala:-) ?
Cvičit? Tak to si teď vůbec neumím představit! To tě tedy obdivuji! Já bych pak chtěla chodit na nějaké to těhu cvičení, tak snad mi poradí pak v poradně ![]()
Jinak cítím, že na mě něco leze, tak papám vitamínky a snad tomu předejdu. ![]()
Tak vitamíny a do postele.
Cvičit chodím aerobik. Jsem zvyklá. Mám permici a chodím ke kamarádce, všichni se tam známe. Vlastně se v Litvínově všichni známe
A pátky mám rezervované a často odkládám kvůli škole. Tak musím. Ale až tu permici doberu. No tak toho nechám. Nebo když mi bude úplně dobře, tak třeba né ![]()
Morgano, nic si z toho nedělej, já mám taky tmavé chlupy. A to fakt všude. A teď v těhotenství mi připadá, že jich přibývá. Takže holím a holím a holím ![]()
Já beru Mamavit. Taky si myslím, že není nutné, aby se braly vitamínky denně. Pokud máte pestrou stravu, tak stačí tak obden nebo jednou za tři dny. Já je užívám, jak si zrovna vzpomenu. Většinou obden.
Aladino, obdivuji tě, že chodíš cvičit. Já bych se k tomu asi nedokopala. Aktivně jsem si koupila DVD Cvičení v těhotenství, ale zatím jsem na něj ani nemrkla
Chodíme dvakrát v týdnu do bazénu, tak to by mohlo pro začátek zatím stačit ![]()
Jééé, já už pak nekontrolovala, jestli tam ty fotky jsou. No dala jsem přidat do té naší galerie. A pak mi to napsalo, že budou zobrazeny po schválení administrátorem nebo něco podobného. Tak třeba to chvilku trvá. Anebo to spíš bude mým ne-uměním na počítači. Povedl se mi metřík a to mi asi musí na jeden den stačit
!
Aladino, já bych taky chodila cvičit, ale aerobic se v těhotenství moc nedoporučuje. Nemáš strach? Spíš nějakou j´gu nebo tak něco. Já se byla poprvé podívat u nás na těhu cvičení, vede to spolužačka z gymplu a je to super oddychovka. Vřele doporučuju!
A co se týče vitamínů, já nejsem příznivce těch koncentrovaných jako jsou Mamavity a Gravitaly. Spíš pestrá strava nebo přidat zvlášť prvky jako kyselina listová, zinek, hořčík, atd. Já je beru podle čínské medicíny TIANSHI a mnohem líp je trávím. Když jsem měla na začátku ty problémy, tak doktoři už nevěděli, co se mnou. Až mi kamarádka doporučila tohle. Je to dražší, ale tohle zabralo a do týdne se mi zdravotní stav začal zlepšovat a mám i víc energie. Taky jsem dřív brala Calibrum baby plan a akorát jsem z něj strašně ztloustla a podle krevních testů jsem i tak měla všeho nedostatek. Ježiš, to je zase román… ![]()
Perulko, musíš si tam v tý galerii vybrat květen 2008 a tam to vložit, žádný schválení administrátora není potřeba
Tak uvidíme, jestli se někde objeví ![]()
Já se taky chystám na nějaký těhu cvičení, jinak bych se vůbec nehýbala a to by bylo blbý. Já beru ty vitamíny, co mi doporučili a ještě pořád si zavádím Utrogestan. Ale s tím už asi přestanu, píšou tam do 12 tt, snad už to bude dobrý. Zůstala jsem tady sama, tak si sednu k telce, nohy dám nahoru a budu mít veget.
![]()
No já vlezla rovnou do naší galerie přes ten odkaz, co jste mi napsaly. Že by se tam ptali znova i na ten měsíc? To je možný. Zkusím to ještě jednou
. Já mám dnes taky veget, navíc nařízený od doktora
. Tak jsem teď 2hodiny koukala na Elisu z Rivombrosy. Jsem ujetá na historické romance
. Tak si hezky odpočiň!
No tak jsem to fakt dělala blbě a fotky se válejí bůhví kde… Ale teď už jsem tam ten květen dala, tak snad to bude dobrý ![]()
Fotečky pořád nikde
Je lepší vlézt do fotogalerie - hlavní menu vlevo, zvolit alba veřejná, pak květen 2008. Zobrazí se ti fotky a nad nimi jsou možnosti, tak zvol upload obrázku a pak už stačí vybrat fotečku
A hotovo. Takhle to alespoň dělám já a zatím se mi tam všechny fotečky zobrazily.
Perulko, přesně tak. Najed si vlevo pod diskusním fórem na fotogalerii a pak dej upload obrazku a tam vyber květen 2008 nebo jak píše Ella. Obojí jde.
A já se asi jdu zavrtat do deky k telce, je mi nějaká zima ![]()
Ahoj holky, zdravím při pátečním večeru.
Už je mi 2 dny celkem dobře, tak snad se to bude zlepšovat.
Dneska jsme byly s Agi na plavání a celej kurz jsme si zaplatily natáčení. Tak jsem zvědavá, co z toho bude. Natáčet se to bude asi 3×, aby to prej stálo za to. Je to síla, proplouváme s Agátkou pod vodou takovou obručí, dáváme si pusinky, s kamarádkou si holky vyměňujeme pod vodou, škoda, že to sem nebudu moct vložit. Ale možná se mi podaří udělat z toho nějaký fotky, bude to na DVD, tak to snad nějak půjde.
Jdu malou uložit, manža se k tomu nějak dneska nemá.
Tak se mějte, pěkný víkend.
Pa.
Andrea
PS: jsem vodnář, všimla jsem si toho, že to v seznámku máme, až teď. ![]()
Já to se cvičením rozhodně nepřeháním a dávám pozor. On to taky není nějaký úplně namáhavý aerobik. A jsem zvyklá. Tak se stačí jen omezit.
Perulko - s těma vitamínama to vidím stejně.
Honza je zas nějakej nastydlej a to jsme s Vítkem zrovna zdraví. Vitózu už jsem měla za posledních pár týdnů 3×, tak snad nás nenakazí.