květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
6.11.07 18:00

Morgi.. je to moc smutný.. ta holčina teď bude potřebovat hodně síly a hodně času, aby se s tím srovnala…

Tak koukejte tlačit fotky do galerie.. ať to zaplníme.. :D Určitě to zvládneš.. jen nesmějí být větší než 1 mB..

A změna brambůrky budou zítra.. dnes je lečo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
6.11.07 18:51

To je skvělý, že je fotogalerie. Během večera na to mrknu a zkusím tam pár foteček vložit.

Žemlovku jsem taky dlouho neměla, naposledy někdy před hodně léty u babičky. Ale moc jí nemusím :?
My máme k večeři ještě francouzský od oběda. Takže se nemusím s ničím patlat. A na zítra mám naplánovanou rajskou. Tu naše malá miluje. Dělám jen jednoduchou omáčku bez masa. Tak za půl hodinky je hotová.

Ráno jedeme na návštěvu ke kamarádce. Ta má o dva měsíce staršího klučinu, tak už se Laura těší, až si budou spolu hrát. A já si konečně s někým poklábosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
6.11.07 19:08

Hlásím, že fotogalerie funguje. Vložila jsem tři fotky :) Z posledního půl roku už bohužel žádné fotky nemám. Jak jsme měli rozbitý počítač, tak jsme o všechny fotky přišli. To jsem moc obrečela :cry: Alespoň jsem ponaučená pro příště. A to, co nejvíc zálohovat na CD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.11.07 19:27

Ahoj holky,

tady je dneska živo!

Morgi, super fotečky, gratulace ke krásným miminkům. Taky tě to tak dojímá, když vidíš, jak se tam mrskaj a bijou jim srdíčka? Je to krásný.

Ty francouzský brambory, žemlovka, gulášovka, rajská, supr tipy, určo se zítra pustim to těch brambor. Úplně se mi sbíhají sliny, když na to myslim.

Lessino, díky za fotogalerku!

Ello, připojujeme se ke gratulacím Laurince! Všechno neeejjjjj a hlavně zdravíčko a štěstíčko!

Ke jménům, když to bude holčička, bude to Beáta a kluk bude Tobiáš. Už to máme vybraný dávno před tím, než jsem otěhotněla. Tak uvidíme, jak to dopadne.
Holky, necháte si říct, co to bude? My jo, já bych to nevydržela čekat. Minule jsme to taky věděli a byla to celkem výhoda.

Ty zasněžený fotečky jsou krásný, už se moc těšim, až taky tady napadne sníh. Mám to ráda, ale nesmí bejt takovej ten sajrajt. Nejlepší je, když trochu mrzne a sníh krásně křupe pod nohama. A hlavně když je bílej, a ne špinavej, jak ve městě bývá.

Jdu kouknout to galerky.

Tak zatííííím
Pa
Agatha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.11.07 19:43

Lesino, omlouvám se, přidala jsem ti do nicku jedno „s“ navíc. :oops: :lol:

Díky za fotogalerii!
Agatha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.11.07 20:04

Tak jsem tam taky vložila pár foteček a jednu z léta, abyste věděly, kdo jsem :D :D :D
Příště vyfotím ten svůj pupek, to budete koukat! 8O
Tak se pro dnešek loučím, jdu do hajan. Dobrou noc
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.11.07 20:15

Ty jo, tady se povídá a vaří. Já právě dělám ty květákové placky:-)Taky nakouknu do galerky a třeba něco vložím, ale nevím, nevím.

U nás chce tatínek nekompromisně Josefínu. Tímhle jménem jsme při těhotenství s Vítkem mlžili pohlaví a pravé jméno a nějak jsme si na něj zvykli. Ale příbuzenstvu se to nelíbilo a Honzovo mamka se vyloženě čertila. No ale já nevím a vlatně moc neuvažuju ještě. ALe líbí se mi Adélka nebo Mikuláš, ale to se seshodneme s Honzou. No a ten by Pepu, ale to leda přes mou mrtvolu.

Pohlaví vědět chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.11.07 20:53

Jé, já jsem taky vložila fotky :-) Jsem sama sebe překvapila.
Dobrou a ahoj zítra. Vítek je pro změnu u babičky. Volala, že má ziítra volno a že ho chce půjčit. Tak byl šťastnej, že nemusí do postele, že k ní šupajdil ještě v 19:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.11.07 09:05

Dobré ránko, těhulky!
Tak já jdu dneska na tu krev, tak mi držte, ať to dobře dopadne.

Až se vrátim, vrhnu se na ty francouzský brambory, už se na ně těšim.

Včera jsem vybírala nějakou fotku, co bych vložila, ale zatim jsem nic nevybrala. Od června jsme měli rozbitý foťák a nový jsme pořídili až minulý měsíc, takže moc aktuální fotky nemám. Musím něco nafotit a hned to tam vložit. Aspoň Agátku. No a sebe taky, teda spíš to moje pandírko, spíš tuky než mimi, ale zato vypadám už aspoň na 5 měsíc :D .

Alčo ty se máš, že máš takhle super babí. Ta naše je taky super, ale chodí do práce, takže Agi jde „do služby“ (jak tomu říkáme) občas o víkendu. Přes noc tam byla jenom párkrát. Ale zrovna teď o víkendu nám taky bude hlídat, už se moc těšim! Jdeme na koncert Transglobal Undergrund, jestli to některá znáte. A kamarád bude slavit 30 narozky, tak se tam půjdem taky podívat. Budou to pro mě takový malý vánoce, tolik volna a žádná zodpovědnost......už se mooooc těšim.

Tak hezky pište, ať máme co drbat.

Pa.

Andrea :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
7.11.07 09:52

Dobré ránko,
tak já jsem dneska nějak v krizi! Nechce se mi vůbec nic a venku je ještě ke všemu příšerná zima, brrrrrr! Takže postel to dneska na celý den jistí :D :D
Koukala jsem na fotečky, Vítek je moc roztomilej klučina. A maminka taky :wink: Jak je tam fotečka z pouti, co to je proboha za atrakci? Vypadá to uplně, jak ta vystřelovací do vzduchu, ale to pochybuju 8O
Tak co Eviško? Zase nasněžilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.11.07 10:09

Ahojky prdelky,
Alčo, jak děláš ty květákový placky.. prosím recept.. já je dělala asi 2×, a vždycky se mi to rozcupovalo na kkousky.. :D

Elli.. krásnej dortík! :D

Aghátko, jak jsi dopadla na krvi?

Morgi, tak nic nedělej.. :D Mně je zas dnes blivno, doufám, že to brzo přejde..

Jinak díky za fotečky.. aspoň vím, s kým mám tu čest.. Během dne taky něco hodím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.11.07 10:10

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 14+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 14+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 14+0 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 13+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 13+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 12+2 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 11+2 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 11+2 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 11+2 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 10+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 9+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
7.11.07 10:16

Mě taky dneska neni nejlíp, ale snad to přejde a bude nám už konečně dobře! Pak si to pořádně užijem!
jj, recept na květákové placky by se hodil, mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.11.07 11:15

Aho holky, no s receptem moc neporadím. Uvařený květák rozmačkám, dám tam vejce, trochu mléka, sůl, strouhanku, hladkou mouku - dávám celozrnou. Aby to bylo dost tuhé a udrželo se to ve formě placiček a pak peču. Jo jednou jsou křehčí a jednou pevnější:-)

Ta atrakce je trampolína a na ní jsou děti uvázané v pásech aby nespadli a skáčou.

Agi- Vítek je po babičkách až od 2 a půl roku. Do té doby byl závislý - na přísunu mléka domácí výroby:-)

Já jsem dneska taky nějaká unavená. Trochu bolí hlava. myslím, že je to tlakem. Co se žaludku týče, těším se na 16tý týden. To mi už i za Vítka bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
7.11.07 11:32

tak jsem napsala dlouhý příspěvek a zmizelo to :pocitac:
Jukla jsem na net, na ty květák.placky a našla podle mě super recept, nadchlo mě, že se ten květák nemusí vařit! tak tady ho máte
http://recepty.atlas.cz/recept.asp?…
No a určitě bych tam přidala taky ten česnek a bude to mňamka!
Taky jsem někde vyčetla, že aby se placky nerozpadaly, je dobré z té první strany více opéct, pak se to prý krásně otočí a nic se nerozpadne.
A já dostala tak šílený hlad!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital