Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky kočky,
Alčo.. já teprve peru, tak mam zatím leháro.. ![]()
Morgi.. taky mám zatím termín porodu 26. 5.
Ale v pondělí by to měl doktor dle utz upřesnit, tak uvidíme..
Leni.. gratuluju moc dodatečně k narozeninám!
![]()
http://sirmi.ic.cz/kytka/4.gif
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 14+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 14+4 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 14+2 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 14+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 13+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 12+4 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 11+4 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 11+4 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 11+4 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 11+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 9+3 tt
Ahojky ![]()
moc, moc všem děkuji za gratulace. Nejhezčím dárkem pro mě je stejně naše mimčo, tak si to teď nějak víc vychutnávám,…ono 31 je už na první mimčo jen tak tak. ![]()
Morgano…koukala jsem, že jsi také ve znamení šťíra…tak už máš oslavu za sebou, nebo tě to čeká???
Internet, kadící potomek a pečení palačinek nejde dohromady:-) Se mi to tu pálí:-)
Leno- Vítek se narodil v listopadu a my ho pak dali pod stromeček s mašlí kolem břicha.
Alčo…perfektní dáreček ![]()
Jinak koukám, že tolik věcí dělat najednou asi opravdu nejde, co???
Hlavně pozor ať nevyhoříte.
Ahoj holky!
Já tu teď zase pár dní nebyla, tak si čtu zpětně vaše vzkazy. Navíc se moc neorientuju ještě v emiminu. O jaké galerce to mluvíte? A kde se dá udělat takový ten krásný metřík, jak máte? Myslím délku těhotenství…
Slíbila jsem něco víc o sobě, protože do seznámku bych ráda zapadla. Takže jsem ze Zábřeha na Moravě, ročník 81, znamení panna a nějak nevím, co dál
…
Včera jsem byla na kontrole a zase mě plašili, ale podle mě zbytečně. Míváte taky někdo pocity, jak kdybyste měli hemeroidy? Prostě takové tlaky na konečník, jak se zvětšuje děloha? No a já jak mám už v tom těhotenství za sebou ty špatné zkušenosti, tak mě preventivně doktoři děsí a že je to podrážděná děloha a musím ležet. Ale já vím od jiných mamin, že to cítily taky a nikdo je nestrašil…
já nejsem anonymní! fakt jsem na počítače tupější, než jsem si myslela… tady Perulka ![]()
galerie je tady:
http://emimino.cz/modules.php?…
Jak přidělat metřík je tady hodně diskusí. Podívej se v diskusním fóru:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Nebo ti někdo pomůže.
No dostala jsem hořčík na zklidnění a že musím ležet, maximálně můžu na záchod, pokud nechci přijít i o toho druhého prcka. Hlavně sestřička mě tak strašila. Ale doktor nějaký problém nenahmatal, jen jsem mu řekla o těch tlacích, tak mi napsal ten hořčík a že mám ležet. Ale prý to fakt není nijak ojedinělé…
Ahoj holky,
před chvílí jsme se vrátili z ultrazvuku. Bylo to nádherný. Nejraději bych tam zůstala celé odpoledne. Mimi se krásně kroutilo, kopalo nožičkama a mávalo nám. Jednu chvíli se stavělo i na hlavičku. Srdíčko krásně bije
Dokonce byl jednu chvíli vidět krásně i obličej, ale opravdu škoda, že se zatím nedá určit co to je
No, budeme muset ještě počkat. Přemluvila jsem i přítele, aby šel s námi. Byl nadšený, možná ještě víc než u Laury.
Fotečku vložím do fotogalerie, snad se v tý fotečce vyznáte ![]()
Dneska ráno jsem zkoušela vyfotit i svůj pupík nepupík, ale jak je pořád šero, tak mi to pořád osvicoval blesk.Pupík jde vidět, ale místo hlavy mám takové menší sluníčko ![]()
Mám stejný problém jako Morgana, taky jsem se nějak ochlupatila. Ještě, že je zima, kdy se většinou nikde neodhaluji.
Jinak u nás pořád ošklivo, prší a prší. Ale snad už konečně přijde i ten sníh. V neděli bude Martina, tak doufám, že přijede na bílém koni.
Vítám novou těhuli Perulku ![]()
Gratuluju Elle, ultrazvuk je fakt super. A tatínkové z toho mají teprve zážitek!
Tak zkouším ten metřík…
Perulko, sestřička je prdlá.
Ello: gratuluju k miminku a nadšenému tatínkovi:-)
Já nějak nemůžu víc reagovat, padla na mě příšerná únava. Vítek kouká na pohádku a já se s ním jdu na chvíli válet.
Jéé, Perulka má metřík. Tak to zas nebudeš takový antitalent:-)