květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
8.11.07 11:01

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 14+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 14+3 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 14+1 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 13+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 13+4 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 12+3 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 11+3 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 11+3 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 11+3 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 10+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 9+2 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.11.07 12:00

Ahojky holky. Tak jak se máte? Já teda dneska nic moc, mám nějakou špatnou náladu.

Eviško, mě česnek nedělá dobře ani normálně, ale mám ho tááák ráda :roll:
Snad už tě ty nevolnosti rychle přejdou, ať máš klid. Já musím zaťukat, že jen prvních pár týdnů mi nebývalo dobře od žaludku a teď už je to dobrý.

Včera na KO mi nic nového neřekli, ale jsem už objednaná na 20.12. na velký ultrazvuk do Brna. Já hlupák jsem se úplně zapomněla zeptat na ten triple test, ale pak jsem koukala do průkazky že mi ho ani dělat nebudou když jsem byla na tom screeningu ve 12. týdnu.Asi je to skoro to samé.

Tak se zatím mějte, já jdu odpočívat, dneska mi to nějak neutíká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
8.11.07 12:12

Ahoj holky,
no ono to počasí moc na náladě nepřidá! Já jsem taky pořád taková rozmrzelá, ale za chvíli už nám bude dobře a budeme si to těhu řádně užívat :D :D :D
Dneska odpol mám srazík s kámoškama, tak si zlepšim náladičku :D
Chci se zeptat, jaké berete vitamínky? Já zatím pořád Calibrum babyplane a Magne B6. Asi už si koupím Calibrum pro těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.11.07 12:22

Ahoj Morgi. Já babyplan taky brala a minuly týden už jsem si koupila Calibrum mami, je to pro druhy a třetí trimestr a i pro kojící. Ale neberu každý den, jen tak jednou za tři dny.Někdo straší, že se po vitamínech rodí velký miminka,ale můj doktor říkal, že to není pravda;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
8.11.07 13:10

Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím

konečně po delší době mám opět čas a můžu zase přispět. Stalo se nějak moc věcí najednou a já nic nestíhala. Ale něco málo jsem si aspoň zpětně přečetla. Koukám, že jsme se zase malinko rozrostly a to je dobře. :)

Jinak do práce už nechodím a doktorka mě nechala doma odpočívat, sice se někdy nudím, ale aspoň nestresuju a užívám si klídku.
Proběhlo u mě taky pár kontrol a ta nejdůležitější na genetice naštěstí dopadla dobře, ale stejně mě pořád hlídaj a ještě k nim musím hned na záčátku ledna. Ale doufám, že mimčo bude statečné jako doteď a parádně poroste. Na ultrazvuku mi už doktorka ukazovala ručičky a nožičky a podařilo se nám hádherně vidět celej obličej, opravdu paráda, :lol: jen jsme pořád s manželem zvědavý co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
8.11.07 13:10

Amazonko díky,
já to taky nebudu papat každý den, prý to není nutné. Přesně jak píšeš, stačí jednou za tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
8.11.07 13:15

Leno, tak to je super, hlavně, aby bylo vše v pořádku!!!!! Já jdu v pátek na krev a na ultrazvuk až 27.11. :( :( :( Je to dlouhá doba, no musím vydržet. Já taky už viděla ručičky a obličejíček :D :D :D Jedno tam sebou pořádmě mlelo, ale to druhý bude nějaká bábovka :D :D , se ani nepohnulo, ale srdíčka bijou obě dvě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
8.11.07 13:43

Ahoj Morgi…

to je prostě paráda ten ultrazvuk, důležité je, že srdíčka bijí o sto šest a jestli se jedno projevuje míň, tak neva, třeba bude hodnější :lol:
Já bych nejraději na ten ultrazvuk chodila každý den, ale taky si teď musím počkat, další kontrola mě čeká až 29.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
8.11.07 13:54

Jo taky se Vám musím pochlubit, že v sobotu u nás proběhla velká oslava mých narozenin, myslela jsem, že jen tak posedíme s přáteli a pokecáme, ale sešlo se u nás nějak moc lidiček a oslava byla tedy velkolepá.
Jinak narozeniny jsem měla až v pondělí, takže jsem zase o rok starší. :)
Koukala jsem, že máme taky galerku, tak až se k tomu nějak dostanu tak přidám nějaké fotečky a taky si už konečně pořídím nějakej pěknej metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.11.07 19:37

Ahoj holky,

Leno, gratuluju k dobrým výsledkům na genetice a k narozeninám:-)

Morgi: počkej, příště se pomelou na uz oba. Třeba jedno spalo a nabíralo sily a střídaj se:-)

Já vitamíny neberu. Myslím, že když se čkověk snaží žít a jíst zdravě a jí ovoce a zeleninu, že to není potřeba. Beru Růst hory tchaj. To je z čínské medicíny. Taky to podporuje vývoj miminka a má to mít vliv - pozitivní na nevolnosti. No nevím:-) Jak by to asi vypadalo bez nich. Někdy zobnu listovku. Ale já mám s těma bobulkama teď velký problém, protože když to polykám, zas to dávímk ven. Tak mi to dlouho trvá a někdy to do sebe nedostanu.

Dneska jsme celý den lítali po venku a jsem nějaká zmožená. Zítra jde dopoledne Vítek zas do školy, tak budu na netu, neboť už konečně musím dodělat tu práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.11.07 20:02

Jee Morgi, tys dala do galerky bříško:-) To je pěkný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
8.11.07 22:10

Tak zase pozdě a tady nikdo!
Leno, dodatečně vše nejlepší k narozeninám a hlavně hooooodně zdravíčka Tobě i miminku!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif /> jj Aladino, dala jsem do galerky bachor, příště vyfotím ten můj nahý chlupatý pupík :D :D :D Je to síla, jak začínám být celá chlupatá, asi ty hormony! 8O :D 8O
Tak hezkou dobrou noc a zítra zase tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.11.07 09:21

Dobré ráno:-) , jak se vede? Dneska šel Vítek do školky nerad. Šel s námi i tatínek, aby okoukl učitelku a školku. Tak byl na měko pro změnu i on. Málem ho tam nechtěl nechat. ALe udržel se.
A já musím pracovat a doma je to jak po výbuchu a uvařit oběd a mě se taaaaaaaaaaaaak moc nechce a nejradší bych se válela u TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
9.11.07 09:53

Ahoj holky,
tak jsem se před chvílí vrátila z odběru krve a dostala jsem konečně průkazku! huraaaaaaa! A termín porodu mám 26.5. :D :D :D Tak doufám, že bude už vše o.k. Přijde mi, že i ty nevolnosti ustupují, to jsem moc ráda. A teď už jen čekat na 27.11., až zase mimimka uvidím :D
Tady od rána prší a fouká vítr, brrrrrrr! Jak je u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.11.07 10:21

u nás je mizerně a navíc doprala pračka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí