Poradna duly
Jana Čurdová
Morgano, moc krásné fotečky
Nádhera, nádhera. Budou to jednovaječná dvojčátka? Na tom třetím obrázku se to tak jeví, ale přiznám se, nikdy jsem fotku z ultrazvuku dvojčat neviděla ![]()
Já už se taky moc těším. V pátek uvidíte naše mimi ![]()
Ne ne, dvouvaječná. Zavedli dvě miminka a obě se chytila! Je to super pocit. To už do pátku vydržíš, je to něco nádhernýho, nevim, jak to popsat! Já jdu v pátek na krev a dostanu snad už konečně průkazku.
Taky by mě zajímalo, kdy se musím zaregistrovat do porodnice, někde jsem četla, že prý vzhledem k tomu, kolik je miminek, co nejdřív, tak vůbec netuším. příště se na to zeptám.
Morgi, fakt moc hezké footečky. Gratuluju. Nevím proč, ale pořád si říkám, že budeš mít kluka a holku:-) Já, vím, ještě je brzy, a já ještě ani neuvažuju o pohlaví našeho ppotomka druhého. Honza teda tvrdí, že je to hollka. Ale u vás si už sázím kluka a holku. Na 50% se určitě trefím:-)
Ještě musíš vyfotit to bříško:-)
Já jdu na velký UTZ až 13+0. Ale to taky vydržím.
Ahoj holky,
tak jsem myslela, že se už konečně probudíme do sněhu, a ono pořád nic
Prší a prší. Nejraději bych zůstala v postýlce a vůbec nevylezla. Ale bohužel musím do krámu. Vůbec se mi nechce, ach jo.
Co budete dneska vařit? Já se chystám na francouzský brambory. Dlouho jsme je neměli a máme je moc rádi. Hlavně přítel. Až přijde z práce, ten bude mít radost ![]()
Dobré ránko,
Aladino, děkuji, no to by vůbec bylo nejkrásnější mít kluka a holčičku, já si zase myslím, že to budou dvě holky, asi že se teď rodí pořád samé holčičky!
Ello, tady neprší, ale někde už prý nasněžilo
Tak to já narozdíl od tebe v postýlce zůstat můžu a taky to tak celý den udělám!
Budu si jen číst nebo čučet na telku.
Jeeee, francouz.brambory, ty bych si taky dala! To není špatný nápad! A jak je děláš? Poděl se s náma o recept?
Já chci taky holčičku. Je pravda, že je teď nějak přeholčičkováno ![]()
Vůbec se mi do toho nečasu nechce, ale bohužel musím, jsme nějak vyjedený ![]()
Většinou vařím tak, aby to bylo co nejrychlejší a nejjednodušší. Takže francouzský brambory dělám takto:
uvařím brambory ve slupce, oloupu, nakrájím na plátky. Do zapékací mísy dám tak polovinu brambor, osolím a opepřím, na to přidám na cibulce osmažený, na kostičky nakrájený salám - dávám junior, pak na plátky nakrájená uvařená vajíčka a sterilovaný hrášek. Dám další vrstvu brambot, osolí, opepřím a přeliju rozšlehanými vejci. A pak šup do trouby a pak už jen papat ![]()
Pro nás jednoduchý, rychlý a moc dobrý
A ještě na talíři posypat strouhaným sýrem, mňam, mňam.
Ahojky kočky,
já se ráno probudila a sníh.. A pořád chumelí.. možná vám to vyfotím.. ![]()
Ale nadšená moc nejsem..
Já jsem totiž hrozný kopýtko a bojím se, abych sebou někde venku nešvihla..
Morganko.. nááádherný fotečky mimíska..
Naší známé z jižních čech se v pátek narodili dvojčátka.. holčička a chlapeček (2,10 kg a 2,30 kg) .. pořádný cvalíci
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 14+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 14+1 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 13+6 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 13+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 13+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 12+1 tt + Laurinka 3 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 11+1 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 11+1 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 11+1 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 10+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 9+0 tt
Ello, mňam! Já je dělám ještě s nivou, že bych dneska taky udělala? Asi jo, vyzkouším tvůj receptík!
Evi, u vás sněží? juj! Tak nám to sem vyfoť
Tak jsem si říkala, proč vlastně nemáme taky svojí fotogalerii? ![]()
To nemá cenu, u nás prší a prší. Sníh je lepší, aspoň člověk nemá tak mizernou náladu. Takhle by ani psa nevyhnal. Ale já se přiznám, já ho vyhnala. Někdo přeci hlídat musí ![]()
Fotogalerie by byla super. Umí ji někdo založit? Já jsem na tyhle věci antitalent ![]()
Eviško, prosím o změnu u mých údajů. Dneska jsou Lauře už 3 roky. Toto utíká.
Morgi.. vyfoceno, jen to stáhnout.. vydrž, prťka, vydrž..
O fotogalerii bysme museli napsat asi Lesině.. Jdu na to..
jeee, Eviško, to bys byla hodná.
Lauře přeji vše nejlepší a hodně zdravíčka! Co dostane?
Laurince přeju všechno nejlepší k narozeninám a ať se jí splní všechno, co si přeje!
Jeeeee, Eviško, ty bydlíš někde na horách? to je krása! A bříško nemáš žádný!!!!!!!!!!!!!
Jsi hubeňour, počkejte až vám vyfotím to svoje! A jak ty fotky vkládáš sem do příspěvku?