květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
31.10.07 14:01

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 13+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 13+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 13+0 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 12+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 12+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 11+2 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 10+2 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 10+2 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 10+2 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 9+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 8+1 tt

Amazonko a kdypak jsi objevila //??? A jsi vdaná, svobodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
31.10.07 14:09

Už jsem něco málo dočetla a ještě k tomu screeningu o kterém byla řeč. Já na něm byla před týdnem v Brně, pan doktor nám ukázal každý kousíček miminka podrobně,byli jsme tam docela dlouho, mimi v bříšku pořád nějak poskakovalo a hýbalo se. Už by nám dokonce prý řekl jestli ten náš skokánek je holka nebo kluk(asi by to ale nebylo 100%) ,ale měl mezi nožkama pupeční šňůru.Jinak výsledky volali hned odpoledne a bylo vše ok.

Na další kontrolu jdu 7.11. ke svému dr. U něj jsem spokojená, jen mi ze začátku trošku vadilo, že nedává snímky po utz, jiné maminy se s nimi chlubily uz od začátku těhu a my museli čekat na ten 12. týden.Ale dočkali jsme se:) Obrázek bych vám poslala ukázat, ale nějak mi nejde vložit. Tak já budu končit, nějak jsem se rozepsala.
Ještě jsem se chtěla zeptat jestli některá chodíte na těhu plavání a jak se vám to líbí?
A na // jsem přišla 5.9. a jsem zatím svobodná,něco přes půl roku bydlíme s přítelem ve svém bytečku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.10.07 14:27

Teda Amazonko, ty budeš mladá maminka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.10.07 16:16

Tak teď jsme měli doma čoromoro. Vítek našel sušený feferonky a šáhnul si do očí a rozšmudlal v panice po obličeji. Myslím, že po našem zásahu bude mít navíc fobii z vody.
Nejen, že to pálí, ale má na papriky alergii. Vařené mu už nevadí, ale syrové nesmí. No a navíc feferonky. Dostal fenistil. To je taková opice, vylezl na linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
31.10.07 19:40

Ahoj holky,
jdu nakouknout a pozdravit vás! Dneska jsem byla za kamarádkou, která má malou holčičku, tak to byl super den! Bylo i krásný počasíčko, fakt jsem si to užila! Přes den je mi dobře, ale večer se radši zdržuji doma, nerada bych se někde dávila :D :D :D :D
Aladino, tak snad Vítek bude v pořádku, chudinka malej, ten si asi dal!
Jinak vítám novou těhulku a přeji hodně zdravíčka! Tak jsem si dneska vypočítala na jedněch stránkách termín porodu, podle poslední MS by to mělo být koncem května a podle utz začátkem června. Ale myslim, že to bude mnohem dřív, když jsou to dvojčátka! :nevim:
Tak já za chvilku pujdu do hajan, jsem uplně mrtvá! mějte se a hezkou dobrou noc
 http://www.hanulka.cz/…0/002746.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
1.11.07 09:14

Dobré ránko,
tak jak se máte? Konečně jsem objednaná na kontrolu, na 5.11.!!!!! hura, hura, huraaaaa! snad bude nový obrázek a všechno v pořádku, trošičku se bojím, ale to je asi normální.
A co nového u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.11.07 09:45

Dobré ránko,
Alčo.. teda.. to jste si s Vítkem užili, co? Tak on si dá asi příště na feferonky pozor! :wink:

Morgano, bezva, že jdeš na kontrolu.. uteče to jako voda a neboj.. mrňousci budou určitě v pořádku! Jsou tam dva, tak na sebe dávaj pozor! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.11.07 09:46

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 13+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 13+3 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 13+1 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 12+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 12+4 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 11+3 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 10+3 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 10+3 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 10+3 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 9+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 8+2 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.11.07 10:31

Ahoj holky,

tak teď jsem měla rozepsanou zprávu, už asi 20 řádků a najednou mi to všechno zmizelo a zavřel se mi i prohlížeč. Nechápu, tak znova.

Dneska je mi už líp a je tu krásně, tak s Agi vyrazíme po obědě ven. Budu vařit těstoviny s tuňákem a smetanovou omáčkou, je to moooc dobrý.

Vítám novou těhulku Amazonku. Jsme na tom skoro stejně, tak třeba i porodíme ve stejný den, to by bylo super. Jak jsi psala o tom těhu plavání, tak my chodíme plavat s Agátkou. Přímo těhu plavání to není, ale je to taky super. I když dost makačka, malá má 12 kg a když jí tam různě nadhazuju a poskakujem, tak je to náročný. V prvním těhu mě Dr. plavání nedoporučovala kvůli mykózám a různým těm gynekologickým potvorám a zánětům. Ale záleží na kvalitě a čistotě vody v bazénu. U nás v tom centru, kam chodíme plavat s Agi je voda super, tak se nebojím.

Aladino, to jste si s Vítkem teda dali. Chudák malej. Já když si představim, že bych jenom zrníčko feferonky pozřela a jak bych nemohla ani mluvit, jak by to pálilo…no hrůza a to nejsem alergická. Malinkej, ten už do smrti nebude chtít feferonky vidět. Agi si jednou napatlala obyčejný mýdlo do očí a to byl řev. Oči úplně rudý a to jsem jí to pláchla jak dlouho vodou. Takže feferonky si dokážu živě představit.

Morgi, držim palce na kontrolu toho 5.11., já jdu 7.11. na triple test, tak budem mít obě zajímavý a snad pozitivní den.

Tak my jdem s Agi vařit. Zatím pa z prosluněných Budějovic

KO 14.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.11.07 11:54

Ahoj holky. Na to plavčo se chci přihlásit, ještě si zjistím co a jak.Já jsem už přes měsíc na neschopence a je mi dobře, tak budu ráda když budu mít aspoň něco. Někdy se ty dny vlečou a někdy nestíhám vůbec nic.

No jo, mladá maminka. Ono se to dneska už moc nenosí, ale my jsme si miminko moc přáli a moc se na něj těšíme. Myslím že na věku ani tak moc nezáleží(teda pokud to není extrém).

Agatho, to by bylo fajn, pak můžem ty zážitky porovnávat :lol:

Morgan, to je normální, každá se trochu bojíme o ty malinké drobečky,ale věřím, že snad bude všechno v pořádku. Hlavně buďte v klídečku a užívejte si to jak nejvíc můžete :)

Tak se mějte moc hezky, já jdu uklízet a balit, jedeme zítra na celý víkend pryč vlakem, tak už se těším :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.11.07 19:41

Ahoj holky, tak jsem se celý den nedostala na net. Honza stěhuje pracovnu z bytu směr kancelář - uvolńuje pokojíček:-) No spíš už to doma nešlo, ale má jí 3 minuty chůze od našeho domu:-) Tak bude nablízku, když bude potřeba.
Můj počítač nakonec ale zůstal doma. Měl tu zůstat jiný, ale to bych se na net moc nedostala. Tak jsem ráda.

Zítra se taky dostanu až večer, mám školu.
Od včera večera je mi mnohem líp než za poslední 4 týdny. Tak snad to není přechodné. Není to úplně ono, ale výrazně lepší to je.

Já jsem za prvního těhotenství chodila plavat sama a teď chodím cvičit aerobik. Momentálně jsem to flákala, kvůli neustálému nastydnutí a škole a jak mi bylo zle. Ale zítra po škole snad půjdu. A asi se časem budu informovat na cvičení v těhotenství.

Tak se mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.11.07 11:36

Dobré ránko.. moc to tu nežije, co?

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 13+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 13+4 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 13+2 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 13+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 12+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 11+4 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 10+4 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 10+4 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 10+4 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 10+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 8+3 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janca***
2.11.07 12:05

Ahoj holky, tak se hlasim do kvetnatek, jsem v 11tt +3 a termin mam 16.5., je tady nekdo z prahy ? Jsem tu nova, jeste jsem nikdy do zadne diskuze nepsala, tak to konecne zkousim 8) jinak je to moje prvni mimi a zkusenosti a rady starsich (myslim co se poctu deti tyce :D ), vitam :D

• Citovat
  • Upravit
2241
2.11.07 12:58

Ahoj holky,
Eviško, máš pravdu, moc to tady nežije, ale postupně se rozrůstáme!
Vítej Jančo! Já jsem taky z Prahy, jsem po umělém oplodnění a čekám dvě mimi, tedy zatím…pokud se ještě něco nezmění, v pondělí jdu na kontrolu a tam se snad vše dozvím.
Jinak dneska mě dost blí břicho, spíš vaječníky, takové píchání, tak mám z toho trochu strach. Chtěla jsem jet na chalupu, ale asi to vzdám, má být pěkná zima :roll: Budu radši doma v teplíčku! :D :D :D Jestli mě tedy miláček nepřemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.11.07 15:05

Ahojky Jančo, vítej mezi námi.. Jestli chceš přidat do seznámku, tak něco o sobě písni..

Morgi.. neboj.. to se občas stává, že někde píchne, nebo zabolí.. Pěkně odpočívej, pusť si televizi nebo knížku a bude vše ok. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí