Poradna duly
Jana Čurdová
Jee, a kam letíš Jenn? No hlavně, aby ti v té době už bylo dobře.
Dobré ránko, těhulky,
nebojte, já vás tu nenechám..
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 13+3 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 12+6 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 12+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 12+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 11+1 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 10+1 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 10+1 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 10+1 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 9+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 8+0 tt
Internet máme doma.. tak to problém není.. Jen že se do diskuse nemůžu přihlásit a nevím proč.. ![]()
Doma je to dobrý.. vstávala jsem o půl deváté.. což je nádhera! ![]()
V práci jsem to řekla jen šéfovi.. ostatní si zatím myslí, že jsem nemocná.. ![]()
jeeee, ahoj Eviško! Tak to je super, že se můžeš připojit. A co na to šéf, když jsi mu řekla tu radostnou novinu? ![]()
Ahoj holky,
jsem moc ráda, že nás Eviška neopustila. Taky jsem měla strach, že máš internet jenom v práci. Mám velkou radost, že je mimi v pořádku. Teď už budeš doma v klídku a budeš moct jen odpočívat
Už jen pohodička.
Vítám také novou těhulku Lumr ![]()
Aladino, oslavu plánujeme na neděli. Dneska ještě musím skočit objednat nějaký fajnový dortík. Vám už se to taky blíží ![]()
Včera odpoledne jsem po dlouhý době zase zvracela. Myla jsem si vlasy, a jak jsem byla déle ohnutá nad sprcháčem, tak se to žaludku nějak nezalíbilo. Jen jsem si dala vlasy do turbanu, tak jsem běžela. Pro příště si dám bacha ![]()
Hezké dopoledne, pa pa
Musela jsem si vyrobit nový nick.. teď mi zas pro změnu nejde nahrát metřík..
Šéf byl super.. slíbil, že to zatím nikomu neřekne.. ![]()
Byla jsem u našich na obídku a teď jdu koukat na telku.. Dávají Sama doma a něco o miminkách..
Jinak mám vycházky 8 - 12 h. a 13 - 19 h.. což je super! ![]()
Ahoj holky, tak jsme doma z chaty. Vítek se včera tak vylítal, že vstával v 9:50. Jinak nám milášek vstává v 6hodin:-) Mamka nám ještě poslala oěd, tak paráda.
Už mám taky těhotenskou průkazku a na kontrolu už jdu za 3 týdny, né za měsíc:-) To bude dr dělat screening a na krev jdu v 16tém týdnu.
Ahoj Eviško, a budeš mít vycházky? Jen pěkně odpočívej.
Ello - ty už bys taky měla končit se zvracením, a vůbec všem by nám mělo být dobře všem. Hlavně ať jsi v neděli fit, ať si oslavu užijete. Já už se na tu naší těším, ale ještě neplánujeme, kdy to budeme slavit.
Ahoj holky, zdravim vsechny.
Jsem moc rada, ze se Eviska muze nadale ucastnit diskuse, byla by to skoda, kdybyjsme o tobe nevedely kvuli tomu, ze bys nemala doma net.
No ja letim behem listopadu a prosince do Parize, Naardenu a Istanbulu, k tomu me jeste ceka Viden a Drazdany, ale tam jedu autem nebo busem, to je Ok.
Jsem spis zvedava na to letadlo, vzdycky me v nem strasne boli usi, tak doufam, ze nebudu k tomu jeste treba zvracet. To by byla hruza.
![]()
Jinak ja od soboty nezvracim, takze OK, jsem mooooooc rada.
Ahoj holky, myslela jsem, že jsou nevolnosti skoro pryč a zas je to tu. Už dva dny jsem neschopná cokoli dělat. Zvracení držim zuby nehty, hrůza. Čim to je, že pár dní je mi dobře a pak to zas přijde.
Vítám taky novou těhulku Lucku. Dobře, že se nám to tu pěkně rozšiřuje.
Eviško - jsem ráda, že ti to u Dr. dopadlo dobře. Jsou to nervy, ale říká se, že nejkritičtější období je do 12 týdne, tak to už budeme mít všechny pomalu za sebou a budem klidnější. Mě občas tvrdne břicho - teda spíš cítím dělohu jako když mám šutr v břiše - hlavně když se mi chce na záchod nebo třeba dlouho chodím. To jsem měla minule taky a brala jsem magnezium. Myslím, že až to Dr. řeknu, tak mi ho taky napíše. Moc z toho nadšená nejsem, měla jsem po tom dost průjmy.
Vánoční dárky, to je teda noční můra. Vůbec nevím, co nakoupím. A taky za co. To je další otázka. Manža má týden před vánocema 30té narozeniny, brácha taky v prosinci 30té narozky, to bude vydání. A hlavně nevím co jim koupit. Pro Agátku to bude jednodušší. Viděla jsem spoustu krásných hraček, pak pro ní budeme zařizovat pokojík, takže tam se inspirace taky najde.
Holky je mi blbě, jdu si lehnout. Držte se a ať nás už ty spropadený (z/s nevím, už degeneruju) nevolnosti konečně přejdou.
Andrea
Dobré ránko! ![]()
Jen.. tyjo, ty jsi takový cestovatel? A to jako služebně?
Agathko, na vánoční dárky času dost, ne? Teda já většinou nakupuju až v prosinci..
Dnes je mi taky blivno.. ![]()
ahojky holky těhulky,tak se k vám hlásím,teda trochu se zpožděním,ale dřív to nešlo:) momentálně jsem 13+2tt. máte už některá bříško nebo aspon nejaký náznak? jsem tu nová a moc e tu zatím neorientuju,tak se omlouvám za případné chybičky
Ahojky Amazonko, vítej mezi námi a moooc gratuluju k těhulkovství..
Jesstli chceš připsat do seznámku, tak podej nějaké info.. seznámek je kousek nahoře!
Bříško mi vyskkočí vždycky přes den.. ráno ani ne.. ![]()
No já teda bříško zatím nemám vůbec, i když občas se mi zdá jakoby taková „vybouleninka“
na dotek. Jinak jsem ročník 1987, bydlím ve Vyškově a znamení rak.Poslední MS 30.7. a TP bud 5. nebo 7. května 2008:)
Děkuju za přivítání a holky ať se vám to kulatí a bez nevolností ![]()
Amazonka
Ahoj holky, vitam novou tehulku, tak uz je nas tu zase o jednu vic, super, super.
![]()
Ja jsem teprve 8tt ale prijde mi, ze brisko uz mi trosku videt je, napr. kdyz jsem vecer ve sprse.
Jinak tak nastesti nezvracim, tak jsem rada.
K tomu memu cestovani, jo, vsechno jsou to sluzebni cesty, az teda na ty Drazdany, tam chceme jet s Danem na Vanocni trhy. S tou Vidni je to tak napul, budu tam asi muset byt i sluzebne ale navic tam budu na 2 dny s mamou, bude to pred Vanocemi, tak tam treba nakoupim.
![]()
Ahoj holky, ahoj Amazonko. Se nám to tu rozrůstá a nepovídá a nepovídá:-) Neboj, dočítání tě moc času stát nebude:-)
Mě je dneska taky blbjeji. NO a navíc jsem volala do školky, jak že to bude s Vítkovo nástupem 16tého listopadu. No chtějí, aby nastoupil zítra. Uhrála jsem to na pondělí, ale normálně jsme z toho rozklepaná a naměko. Já zas nebudu spát. Ten čas mooc letí.
Jinak dneska jsme sehnali zimní botičky. Ve zdravotnických potřebách. Jsou to Essi, tak by měli být kvalitní, ortopedický a jsou hezký a stály jen 625,– Což je úspěch. Jen bohužel nejsou na suchý zip.