květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
26.10.07 10:28

Jituš, neboj, všechno bude v pořádku.. Já mám taky v plánu to říct asi v tom 12 tt.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.10.07 10:48

Dekuju za uklidneni, pomaha to, Evi … :D Jsem zvedava na reakci - Lumirovi rodice uz dve vnoucata maji (11 a 5 let).
Pristi tyden budu muset zautocit na obchody, abych sehnala obleceni na tu brachovu svatbu. Driv jsem nakupovat nechtela, protoze jsem nevedela, jak budu vypadat … a dobre jsem udelala :wink:
Do podprsenek se uz taky pomalu nevejdu - konecne uz nemam lentilky ! :D
Zacina mi trosku hrabat, ale nastesti je patulinek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.10.07 11:43

Ahoj holky, me je dneska taky nejak blbe, zaludek na vode, ani chut na nic nemam, no bida.
Ja jsem taky rada, ze mam vas, u me to skoro nikdo nevi, takze nevim, s kym bych to mohla probirat. Ani zadna tehulka v okoli se mi nerysuje, hlavni je, ze mam vas.
V praci to rozhodne rikat nebudu, ne ze by tady nebyly fajn holky, ale sefove jsou hrozni blbci. Navic mame dostat od noveho roku nove smlouvy, asi opet s 3mesicni zkusebni dobou, tak nevi, nevim, jak to cele dopadne. :?: :?: :?: :?:
Ani se ti moc nestresuju, chci aby bylo mimi v poradku, takze jsem proste v klidu. :lol:
Jitus myslim, ze rodice budou mit z takove zpravy urcite radost, zacnou se tesit, kupovat obleceni atd. Neboj, bude to fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
26.10.07 11:44

Ahoj holky,
Eviško, tak to je mi líto, že je ti dneska tak šoufl. Já se vždycky musím ráno pořádně najíst a pak je to dobrý, ale večer to je nejhorší. Většinou to nerozdejchám a musím!
Aladino, ptala ses, jestli je na mě už něco vidět, když tam mám dvě! cha cha Já mám břicho jak balón, to už jsem měla těsně po transferu miminek! Vypadám jak před porodem :D :D :D Kalhoty už nedopnu ani jedny, takže si už budu muset koupit těhotenský :wink: No, je to veselý. U mě to už vědí všichni, to se prostě ututlat nedalo :D
Dneska jedeme na chaloupku, tak doufám, že bude hezký počasí, aspoň trochu sluníčka.
Tak vám všem přeji krásný a pohodový víkend a v pondělí zase tady, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.10.07 11:52

Jituš, o podprsenkách mi ani nemluv.. ještě chvíli a začnu padat na hubu.. :roll: :D

Jen, hned je mi líp, když vím, že je blbě ještě někomu.. Teď jsem zkusila jablko.. tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá..

Morgano, mně zas večer už bývá líp.. když se teda nepřecpu, jako včera.. já jak přes den nemůžu, tak se večer nažeru a pak funím.. :lol: :lol: :lol:
Nechceš nám pupíka vyfotit, ať víme, jak to vypadá, když jsou tam dva mimísci? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
26.10.07 12:00

No já tak nějak jím celý den!
Eviško, já bych tu fotku musela dát do galerky: Rodíme v listopadu 2007 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.10.07 12:22

Morgano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak nezapomeň, že tam máš fazolky dvě, tak si musejí udělat trochu místa! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
26.10.07 12:27

no Evi, to já vím, ale už takhle brzy? chi chi Už se nemůžu dočkat, až pujdu ve 12 tt na utz a taky dostanu průkazku, jestli bude vše o.k. Hlavně bych ráda viděla, jestli se obě pořád dobře vyvíjí a jak vypadají. Je to šílené čekání, vid? Musíme vydržet, nedá se nic dělat. Tak já jdu balit věci na chalupu. hezký víkend a dávejte na sebe pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.10.07 12:29

Morgano, jj, nejradši bych chodila na ultrazvuk obden.. :D

Užijte si to na chalupě.. Pa pa.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
26.10.07 12:32

Ahoj holky,
to je mi moc líto, že je vám zase špatně. Musí to být hrozný, když ještě k tomu musíte být v práci. Určitě už ale brzy budete v pohodě. Mě už je skvěle, žaludek je po krizi. Dokonce už začínám mít opět chuť na jídla, na které jsem ještě minulý týden nemohla ani pomyslet. Z toho teda moc radost nemám. Ale musím se krotit, jinak taky budu za chvíli jako balonek. Ale kalhoty zatím dopnu, tak je to dobrý :)
My jsme těhotenství vykecali hned, jak vyšel test pozitivní, takže někdy ve 4. týdnu. Všichni to vzali s nadšením. Už vidí malýho Honzíka. Ale já chci holčičku, tak doufám, že jim to pokazím :twisted: Totiž při minulým těhotenství si také všichni vsugerovali, že to bude kluk a hotovo. No a při ultrazvuku v 32.týdnu, když doktorka řekla, že tam jsou jasný stydký pysky, tak přítel málem omdlel. Ale rozdýchal to a po porodu, když malou držel v náručí, tak mi řekl, že by ani kluka nechtěl. No a pak se v tom vyznej :D

Když se kouknu ven, tak se mi začínají z toho šera zavírat oči. Nejraději bych to šla zalomit, ale Laura to bohužel nedovolí :( Musím jít skládat lego.
A co plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
26.10.07 12:45

Ahojky Elli,
závidím, že je ti už dobře.. Doufám, že i já se brzo srovnám.. Teď je mi o malinko líp, tak doufám, že už to vydrží..

Na víkend? .. dnes jedeme s mým kolem na garanční prohlídku, večer mám zkoušku.. Zítra, když se udělá trochu líp, tak někam na procházku a navečer se chystáme ke známým.. a v neděli máme představení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.10.07 13:38

Jenifer, mit nejistotu v praci je blbe, ale nema smysl se stresovat … Vsak ono to dobre dopadne, uvidis :) Doufam, ze ti bude brzy lip …
Mne pomahala, stejne jako Morgane, vydatna snidane … i kdyz ja vydatne pokracovala i s obedem a veceri … :D

Morgan, taky bych chtela videt fotku pupika ! :D Nechces si to rozmyslet ? :wink: Na chatu bych jela hned … Navic u nas sviti slunicko, je uplne modra obloha - no, nadhera … Urcite si to uzijete ! :D

Ahoj Elli, pro kluka taky mame vybrane jmeno Jan - pres Jenika pry nejede vlak :D Shodli jsme se, ze si pohlavi miminka nechame jako prekvapeni - i kdyz tomu manzel ze zacatku moc neveril, jsem hrozna zvedavka :wink:
O vikendu me ceka jeste uklizeni, finalni - na prelomu zari a rijna se menily okna, pak barak zateplovali … maloval se cely byt, rekonstruovala koupelna … Skoro mesic to u nas vypadalo jako po vybuchu :( Do toho mi bylo skoro porad spatne, takze si dokazete predstavit, s jakym elanem jsem uklizela :wink:

Evi, jsem presvedcena, ze ti bude po vikendu mnohe lepe …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.10.07 15:12

Holky, třeba je to blbě spojené s počasím. Mě je taky zle, jak mi dlouho nebylo a ani jídlo nepomáhá. A já jim jinak permanentně, protože jen při jídle je mi dobře:-)

Jo Morgi, taky bych prosila foto:-)

Jinak ani nebudu reagovat a jdu hekat vedle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.10.07 15:30

Holky, vypada to, ze jsem svetla vyjimka - zatim je mi celkem dobre … i kdyz, tady se taky zacina kazit pocasi, tak jeste uvidime …

Preji hezky vikend, ja uz pobezim domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
26.10.07 15:54

Ahoj holky, :-)
Samozřrjmě zdravím opět nově příchozí holčiny.
Tak jsem se konečně po dlouhé době dostala k počítači. :)
V práci toho bylo víc a já prostě nestíhala, večer jsem byla ráda, že jsem už doma a můžu si lehnout do postele.
Jinak jsem tady pročítala diskusi jak dlouho čekáte na ultrazvuk a vůbec. To moje doktorka je naštěstí pohodová a víc mě hlídá, takže na ultrazvuku jsem pořád. Ale jsem ráda, že se Vám všema daří skvěle a miminka hezky rostou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí