květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
23.10.07 10:47

Jituš, to víš, že se v tom nevyznám.. a taky ji mám doma.. stejně ji v práci nemůžu před ostatními studovat..

V kanceláři je nás 7.. z toho jeden chlap..

A poslední dobou se mě taky každej ptá, jestli nejsem těhu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.10.07 11:12

8 lidi v kanclu - tak to fakt nezavidim …

Rodicum o tehotenstvi rekneme nejdriv za dva tydny. Mamina je v laznich a po telefonu ji to rikat nechci :(

Jee, to uz je tolik hodin ? Pres poledni pauzu asi vyrazim do obchodu pro vetsi kalhoty - vsechny, ktere mam, me uz zacinaji stahovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.10.07 11:14

Vyborne, metrik se nepovedl, tak to zkusim odpoledne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
23.10.07 11:40

Jituš, mě zatím kalhoty jsou.. ale už mám takovej „divnej“ pocit.. :lol:

Nejde ti metřík? Musíš zkopírovat ten odkaz, kterej se jmenuje BBCode… ten html je špatně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.10.07 12:59

Moc dekuju, Evi :)

Budu se muset vrhnout do prace - dopoledne se mi to tu nejak nakupilo. Ach jo, nejradeji bych sla domu a aspon na chvilku se natahla … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
23.10.07 14:05

Jituš.. krásnej metřík! :D :wink:

Já musím říct, že od té doby, co jsem těhu, moje výkonnost v práci povážlivě poklesla.. :D Ani snad ne, že bych byla tak unavená (to bych řekla, že se zlepšuje), ale nic se mi nechce.. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
23.10.07 15:05

Já sice do práce nechodím, ale moje pracovní morálka taky docela klesla. Teda alespoň ta domácí. Uklizeno většinou máme, ale už to není takové, jak to bývalo. A hlavně je to větší fuška, pokud za vámi chodí človíček, kterému se to líbí tak, jak to bylo :D
Fakt vám závidím, že čekáte své první mimi. Všechno zatím v pohodičce, tolik času na odpočinek. Tak si to holky pořádně užijte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.10.07 18:06

Ahoj holky, tak ja mam zas nějakou virózu. Záda bolí, z nosu teče, zima je mi. No s Vítkem se moc odpočívat nedá. Už se těším, až půjde chrnět a já taky.

Ello- my jsme si to užili taky poprvé napoprvé:-) Ale s tím, jaký Vítek udělá nepořádek. No. Ráno jsem naklidila kvůli návštěvě a jak to teď zas vypada … :-) Tak se hrozím, jak budu stíhat se dvěma.

Jinak co se návštěvy dr týče, já byla taky před měsícem a dr se mnou mluvila asi 5 min - maximálně. UZ teda udělala, ale chovala se, jako že přeháním, když jdu v 6tém týdnu. A teď jdu až ve čtvrtek. Ona taky patří k těm, co toho moc neřeknou - nejspíš.
A pánev možná druhorodičkám neměří? Když už rodily přirozenou cestou. Tak se ví, že to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 07:56

Ahojky holčičky,
tak to já si doktora nemůžu vynachválit. Všechno mi vždycky poví a ještě se ptá, jestli mám nějaký dotazy.. Jenže já jsem vždycky tak vyplašená, že mě nic nenapadne.. :lol:

Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 11+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 11+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 10+2 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 9+2 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 9+2 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 9+2 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 8+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 7+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.10.07 11:02

Ahoj, tak jsme byli ve meste. Vitek si rozbil brejlicky. A ted se jdu valet a nejak uvarit obed. Asi kluci dostanou pizzu z mrazaku a bramboracku. A hlavne touzim po posteli.

Jak se mate pri dnesku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
24.10.07 11:45

Ahoj holky, tak dneska je venku pěkná zima, brrrrrrrr!
Aladino, koukej hupnout do pelíšku, jestli to tedy pujde :D , čajík a vypotit se. Nebo už je ti líp?
Holky, já už bych nejradši šla taky na nějaký utz a viděla mimi, ale bohužel, pujdu až v tom 12 tt. Moje gynekologie je dočasně uzavřena a ti co zastupují, tak se s tím moc nemažou. Nejsem jejich pacientka, tak prý stačí ve 12 tt, což určitě stačí, ale ráda bych šla dřív. Tak budu muset počkat, co se dá dělat, ach jo :( Aspoň se mám na co těšit :D :D :D
Dneska jsem se rozhodla, že ani nevytáhnu paty, když nemusím, budu jen v postýlce, číst, spát a jíst :D Na ty nevolnosti piju studenou colu, ta mi pomáhá a dá se to vydržet. Tak já se jdu zase válet, přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 11:57

Holky, vy se máte, v posteli.. :D To já budu dnes v práci až do pěti.. :roll:

Alčo, zalezte s malým do postýlky, udělejte si čajík, cucejte homeogene a pusťte si pohádky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.10.07 12:32

Jo Eviško, malej je takový malý podísek. Vstava brzo, po obědě nespí. Přijde mi, jak když je natahovací. Neposedí. Takže ho nutím po O na hoďku odpočívat, ale to znamená, že se zavře v pokojíčku a tam tvoří dle svého - asi si dokážeš představit. Nejlépe odpovídají poválečné záběry v TV. Máme pak co dělat navečer, když to spolu uklízíme:-)
No a ať ti to dnes co nejrychleji v práci uteče. Do pěti, uf.

Morgi jen odpočívej a koluj. Já užý se koly přepila a mě nepomáhá. Teď nevím, jestli je mi víc blbě z virózy nebo ze jsem zdrava za dva:-) No ale jdu potomka zahnat a chvíli se poválet.[barva=#444444][/barva]

No ovšem teď jsem si pohrála s barvičkama a asi to dopadne. Tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.10.07 12:33

A nic. jednou mi jmena vybarvit jdou a jednou ne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.10.07 12:42

Alčo, vždycky tam máš dvoje hranatý závorky a ten text, kterej chceš mít barevnej, musíš vždycky nacpat mezi ně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí