Poradna duly
Jana Čurdová
Jituš, to víš, že se v tom nevyznám.. a taky ji mám doma.. stejně ji v práci nemůžu před ostatními studovat..
V kanceláři je nás 7.. z toho jeden chlap..
A poslední dobou se mě taky každej ptá, jestli nejsem těhu.. ![]()
8 lidi v kanclu - tak to fakt nezavidim …
Rodicum o tehotenstvi rekneme nejdriv za dva tydny. Mamina je v laznich a po telefonu ji to rikat nechci ![]()
Jee, to uz je tolik hodin ? Pres poledni pauzu asi vyrazim do obchodu pro vetsi kalhoty - vsechny, ktere mam, me uz zacinaji stahovat ![]()
Jituš, mě zatím kalhoty jsou.. ale už mám takovej „divnej“ pocit.. ![]()
Nejde ti metřík? Musíš zkopírovat ten odkaz, kterej se jmenuje BBCode… ten html je špatně..
Moc dekuju, Evi ![]()
Budu se muset vrhnout do prace - dopoledne se mi to tu nejak nakupilo. Ach jo, nejradeji bych sla domu a aspon na chvilku se natahla … ![]()
Jituš.. krásnej metřík!
![]()
Já musím říct, že od té doby, co jsem těhu, moje výkonnost v práci povážlivě poklesla..
Ani snad ne, že bych byla tak unavená (to bych řekla, že se zlepšuje), ale nic se mi nechce..
![]()
Já sice do práce nechodím, ale moje pracovní morálka taky docela klesla. Teda alespoň ta domácí. Uklizeno většinou máme, ale už to není takové, jak to bývalo. A hlavně je to větší fuška, pokud za vámi chodí človíček, kterému se to líbí tak, jak to bylo ![]()
Fakt vám závidím, že čekáte své první mimi. Všechno zatím v pohodičce, tolik času na odpočinek. Tak si to holky pořádně užijte ![]()
Ahoj holky, tak ja mam zas nějakou virózu. Záda bolí, z nosu teče, zima je mi. No s Vítkem se moc odpočívat nedá. Už se těším, až půjde chrnět a já taky.
Ello- my jsme si to užili taky poprvé napoprvé:-) Ale s tím, jaký Vítek udělá nepořádek. No. Ráno jsem naklidila kvůli návštěvě a jak to teď zas vypada …
Tak se hrozím, jak budu stíhat se dvěma.
Jinak co se návštěvy dr týče, já byla taky před měsícem a dr se mnou mluvila asi 5 min - maximálně. UZ teda udělala, ale chovala se, jako že přeháním, když jdu v 6tém týdnu. A teď jdu až ve čtvrtek. Ona taky patří k těm, co toho moc neřeknou - nejspíš.
A pánev možná druhorodičkám neměří? Když už rodily přirozenou cestou. Tak se ví, že to jde.
Ahojky holčičky,
tak to já si doktora nemůžu vynachválit. Všechno mi vždycky poví a ještě se ptá, jestli mám nějaký dotazy.. Jenže já jsem vždycky tak vyplašená, že mě nic nenapadne.. ![]()
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 11+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 11+3 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 10+2 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 9+2 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 9+2 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 9+2 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 8+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 7+1 tt
Ahoj, tak jsme byli ve meste. Vitek si rozbil brejlicky. A ted se jdu valet a nejak uvarit obed. Asi kluci dostanou pizzu z mrazaku a bramboracku. A hlavne touzim po posteli.
Jak se mate pri dnesku?
Ahoj holky, tak dneska je venku pěkná zima, brrrrrrrr!
Aladino, koukej hupnout do pelíšku, jestli to tedy pujde
, čajík a vypotit se. Nebo už je ti líp?
Holky, já už bych nejradši šla taky na nějaký utz a viděla mimi, ale bohužel, pujdu až v tom 12 tt. Moje gynekologie je dočasně uzavřena a ti co zastupují, tak se s tím moc nemažou. Nejsem jejich pacientka, tak prý stačí ve 12 tt, což určitě stačí, ale ráda bych šla dřív. Tak budu muset počkat, co se dá dělat, ach jo
Aspoň se mám na co těšit
![]()
Dneska jsem se rozhodla, že ani nevytáhnu paty, když nemusím, budu jen v postýlce, číst, spát a jíst
Na ty nevolnosti piju studenou colu, ta mi pomáhá a dá se to vydržet. Tak já se jdu zase válet, přeji hezký den
Holky, vy se máte, v posteli..
To já budu dnes v práci až do pěti.. ![]()
Alčo, zalezte s malým do postýlky, udělejte si čajík, cucejte homeogene a pusťte si pohádky!
Jo Eviško, malej je takový malý podísek. Vstava brzo, po obědě nespí. Přijde mi, jak když je natahovací. Neposedí. Takže ho nutím po O na hoďku odpočívat, ale to znamená, že se zavře v pokojíčku a tam tvoří dle svého - asi si dokážeš představit. Nejlépe odpovídají poválečné záběry v TV. Máme pak co dělat navečer, když to spolu uklízíme:-)
No a ať ti to dnes co nejrychleji v práci uteče. Do pěti, uf.
Morgi jen odpočívej a koluj. Já užý se koly přepila a mě nepomáhá. Teď nevím, jestli je mi víc blbě z virózy nebo ze jsem zdrava za dva:-) No ale jdu potomka zahnat a chvíli se poválet.[barva=#444444][/barva]
No ovšem teď jsem si pohrála s barvičkama a asi to dopadne. Tak pardon.
Alčo, vždycky tam máš dvoje hranatý závorky a ten text, kterej chceš mít barevnej, musíš vždycky nacpat mezi ně..