Poradna duly
Jana Čurdová
On je člověk postižený i čím víc tomu rozumí. Dělala jsem v Motole na dětské části rehabilitaci. Je tam mimo jiných centrum léčby cistických fibróz. Dřív jsem takovou cystickou fibrozu ani nezaznamenala, možná trošku ve škole. Její příznak je také slaný pot miminka. Větší než normální množství. Vlastně maminka přijde za dr, že má slané dítě. ............... Co já se Vítka nalízala, když se narodil. Jednou se mi zdál slaný a jednou ne. Kdyby mě někdo viděl, řekne, že nejsem normální.
A co vlastně děláš v práci?
Jééé, ještě že tomu vůbec nerozumím.. těmhle odbornejm věcem.. ![]()
Já sedím v kanceláři u počítače.. jsem úřednice.. Takže dokud to půjde, chci chodit do práce..
Ahoj holky,
tak jak se máte a jak se cítíte?
Eviško, mě je taky hodně špatně, ze všeho se mi zvedá žaludek! Všechno mi tak divně zapáchá, no jasný těhu příznaky!
![]()
Já jsem zatím na neschopence a asi už do práce nepujdu, nechají mě na rizikovym. Jsem docela ráda, když si představím, jak je venku mráz, tma a já ráno vstávám a jedu do práce, hrůza! Navíc se teď necítím dobře, budu radši doma, když to pujde. Včera mi už v caru napsali zprávu a předávájí mě na gynekologii, ale tam pujdu až ve 12 tt, tak jsem na všechno zvědavá! zatím se mějte moc moc hezky a už žádné blinkání
![]()
Morganno, tobě je špatně za dva potomky. To je asi děs:-) Jen si to doma pěkně užij a odpočívej, protože už si pak asi nikdy neodpočineš:-)
Aladino, to jsi mě pobavila! No asi to bude záhul, ale těším se!
http://www.beruska8.cz/…denis/16.gif
No, já jsem to myslela vážně:-)
Už mám přeloženou tu němčinu. Uf. Hnus fialovej. Nejlepší byly skládací pozinkované velkokapacitní kontejnery:-) Jdu se válet.
Dobré ránko..
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 10+0 tt
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 10+0 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 9+3 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 8+1 tt + Vítek 2 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 8+2 tt (dva mimísci)
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 7+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 7+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.
Dobré ráno, jak se máme?
Dneska tu bude na počítači sedět Honzova klegyně, tak se ani já moc nezapojím:-( a asi budu muset doma uklizet. Ono uz je to taak potřeba.
A zítra možná pojedeme do Ikey pro nový gauč.
Ty jo, prát chci, umejt vanu a sprcháč, umejt okna a neteče voda. To snad neni pravda.
Ahoj,
tak se po delší době zase hlásím, ale jen abych dala vědět, že vás stále sleduju. Od soboty máme totiž rozbitý počítač, momentálně v servisu. Takže bohužel nejsem online
Snad začátkem příštího týdne to už bude ok, ale jistě to opravdu nevím. Teď jsem na chvíli u rodičů, tak jsem toho musela využít a mrknout se, co je nového.
Morganě moc gratuluji k dvojčátkům ![]()
Zatím pa pa, budu se snažit se zase co nejdříve připojit
Nepřihlášená Ella
ahoj holky, tak jak se máte? mě včera začala nějaká rýmička, tak jsem se celou noc potila, no je to trochu lepší, ale pořád to není ono! Mám jen trochu zvýšenou teplotu, tak snad to nebude vadit mimi! Pořád jsem si říkala, že nesmím nastydnout a už je to tady! Možná právě proto, že jsem se toho tolik bála! ![]()
Co nevolnosti? Já to mám nejhorší ráno, pak to přejde a dá se to vydržet. Když jím, tak je mi dobře
takže pořád papám! ![]()
Tak se zatím mějte a pište
Ahoj holky, moc vas vsechny zdravim.Tak Morganko jakpak ti je? Co ryma a zvysena teplota, uz je vse ok? Me bylo blbe v pondeli, cekala jsem na kolegyni na letisti a myslela jsem, ze tam snad omdlim, nevim co to bylo, nastesti to rychle preslo.
Nevolnosti me taky sem tam potrapi, vetsinou tak od deviti do jedenacti dopoledne, pak uz je to celkem Ok. Ja bych mela taky dneska uklizet, ale nevim, jestli se k tomu dokopu ![]()
Ahoj Morgi, nastydnuti ani nemoci se moc neubráníš. Asi zrovna podzim je na to spatnej, no. Takze pekně spinkat, vitamínky. Na bolení v krku už jsme tu s úspěchem zkoušely Homeopatika. Hlavně žádné horečky:-) Tři dny viróz nejsou žádná hrůza. Držim palce.
Jennifer - nám netekla cele dopoledne voda. Pomocí koupené vody jsem jakž takž uvařila oběd a naplnila čas rozumněji,............... šla jsem spát:-))))))))
Honza jde od listopadu s Firmou do kanceláře - sehnal jí 2 min cesty od bydliště. No ale do teď pracoval doma. Jeden pokoj byl pracovna. Ale teď už mají dva zaměstnance, tak to moc nejde. Ale snad mi doma zůstane nějaký počítač:-(
Ahoj holky, všechny Vás zdravím a i ty nově příchozí ![]()
.....tak po 14 dnech jsem opět v práci a nějak nestíhám, bohužel v práci psát nemůžu jsem na oku šéfovi, tak Vás tady rychle dočítám a něco málo přispěju.
Včera jsem byla u doktorky, opět na ultrazvuku (16.10. 10+2tt ), vždycky se nějak bojím po té první zkušenosti, ale vše bylo OK, mimi roste, srdíčko tluče, už mi dokonce dělala šíjové projasnění a brala krev, prý na různé vyšetření a jestli je vše v pořádku jak má být.
Alčo.....na hokej jsem tedy zvědavá, i když nejsem bůhví jaký fanoušek, ale uvidíme jak se bude dařit, snad vyhrajem. ![]()
Tak se mějte krásně a já na Vás zase zítra mrknu. Papa
Ahojky kočky,
včera jsem nějak nestíhala.. to víte, práce..
Leni, moc gratuluju ke kontrole!!! Samé dobré zprávičky! ![]()
Mně připadá, že je mi poslední dobou líp.. A nebo, a to je pravděpodobnější, jsem si „zvykla“. ![]()