Poradna duly
Jana Čurdová
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 9+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 8+5 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 7+3 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 7+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 7+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.
Ahojky berunky,
Alčo, taky je mi pořád špatně.. Chjo.. je to děsný..
Dnes jsme měli v práci ráno šéfovy narozeniny… klobásky, sýrová roláda, dortíky a já si nemohla nic dát.. ![]()
Ahoj,
to ti teda vůbec nezávidím. Mě je dneska docela fajn, dokonce se i těším na oběd. Vařím naše oblíbené francouzské brambory ![]()
A co plánujete na víkend? My vcelku nic. Dneska si berou na noc Lauru naši, tak si alespoň na chvíli odpočinu. Zítra bude povinný úklid zahrady a v neděli jedeme k babičce na narozeniny. Žádný extra víkend, ale hlavně bude klídek ![]()
Pokud některá papáte Mamavit, tak na www.lekarna.cz mají akci. Při koupi jednoho balení 100 tbl, stojí 353,–, dostanete jedno balení zdarma ![]()
Elli, oběd? Co to je? Já už neobědvala týden.. ![]()
Já baštím calibrum baby plan.. je docela levnej a pak asi přejdu na calibrum mami.. taky není drahej a teď jsem četla nějakej test a vyšel tam mezi třemi nejlepšími ještě spolu s cem-m mimi a centrum materna..
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Jsem po IVF a spočítala jsem si, že by to mělo být v květnu, když vše dopadne dobře
Zatím to vypadá, že se obě mimi drží, v pondělí se dozvím, zda je všechno v pořádku a taky jestli se vůbec vyvíjí. Snad už budou taky vidět srdíčka ![]()
Ahoj holky, tak jsem šla spát a řkám si, co to hučí v pracovně a on to můj počítač. Tak jsem se zašla aspoň podívat, co se děje.
Vítka si zítra berou Honzovo rodiče na týden na chatu. On je takový cestovatel a hrozně se těší. Tak si odpočinu a budu mít čas zas na nějakou práci a třeba na matematiku:-)
Dneska jsem byla po dlouhé době na aerobiku. Docela dobrý, až na to, jak mi bylo zle, tak posilovací část nebyla úplně ono:-) Ale jinak mě to docela probralo.
Ello, přeju, ať si odpočineš a zítra přispíš, Eviško, ať je ti co nejdřív dobře. Taky v to doufám:-)
Vítám Morgianu a přeju, ať je vše Ok a jen piš, piš, piš. Třeba to tu rozjedeš:-)
Ahojky berunky, dobré ránko..
jakpak se máte po víkendu?
Vítám Morgianu a držím palečky na dnešní kontrolu!
Jinak u mě nic nového.. než si stihnu uvědomit, že je mi chvíli dobře.. tak už je mi zas špatně.. ![]()
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 9+5 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 9+1 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 7+6 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 7+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 7+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.
Ahoj Eviško a ostatní:-), zdraví při dopoledni. Sedla jsem si k počítači, než ho zabere Honzovo kolega. Pak budu už muset překládat. Oddalovala jsem, co jsem mohla. Ale Vítek doma není, uklizeno je. Tak musím.
Včera jsme byli na výletě na Hazenburgu - zřícenina hradu u Lovosic. Bylo pěkně, pěkný výhled. Neměla jsem při tom ani čas myslet, jak mi je špatně. A to je mi taky stále téměř pořád.
Taky jsem zvědavá, co napíše Morgiana. A OSTATNÍ. Tak zas nakouknu.
Ahojky Alčo,
tak to jste měli bezva víkend.. bylo nádherně.. sluníčko.. i když zima..
Se máš, že můžeš pracovat doma.. co já bych za to dala.. blivno doma je lepší než blivno v práci.. ![]()
Alčo.. ty jsi dnes 8+0.. tak proč já tě mám v seznámku pozadu o jeden den? ![]()
Ahoj holky, zdravim po vikendu. Predstavte si, na chalupu jsme nakonec NEJELI, mela jsem z toho velkou radost, predstava, ze bych tam mrzla, se mi vubec nelibila. O vikendu me zase bolelo bricho, ach jo a ted me boli taky, ale rekla bych, ze tak nejak jinak. Picha me i u vajecniku, nestalo se vam to nektere taky???? Doufam, ze je vse OK.
Jinak zdravim a vitam MORGANU 76, hrozne moc ti drzim palce, at jsou mimca v poradku. ![]()
Eviško nevím:-). Já v tom mám sama zmatek. Když to počítám podle poslední menstruace, vychází mi to jinak, než když to počítá metřík. Tak jsem si vlastně ani nevšimla.
Jennifer- já myslím, že je to normální. Mě se udělalo v sobotu dopoledne dobře a píchalo mě v podbřišku, tak mě to taky vystrašilo. No ale pak se to zas srovnalo:-) A uklidnilo mě, když mi zas bylo blivno.
Pamatuju, že za prvního těhotenství mě v podbřišku píchalo docela často - hlavně první dva měsíce. Pořád jsem si řikala, že musím začít menstruovat. No a nic.
Ahoj holky, tak me teda blbe je a jsem taaaaaaaaaaaaak moc unavena. Ja fakt nemam ani naladu poustet pocitac. Ted sedim u Honzovo. Sel ven s Vitkem. Diky mu:-) My byli venku dopoledne skoro 3 hodky, tak jsem se nejak vysilila.
Ty nemocne deti, to je opravdu hruza. Snad se z toho rychle dostanou. A hlavne aby to nechytil nikdo dalsi.
Tak ja se jdu valet, at vyuziju Honzovo pomoci.
Neprihlasena Alca - Aladina