květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
4.10.07 17:29

Ahoj holky, tak a teď nevím, jestli si vše pamatuju.

LenkaV - gratuluju k průkazce.
Eviška - ať je ti rychle dobře. Já už měla dvakrát nějakou virózku, ale jen tak třídenní. Člověk už nemá vůbec starost o sebe, viď. Tak ať rychle homeo zabere.
Effina - matematika je jen 1 semestr:-)))))))))))))))))))) Ale byla to hrůza a navíc prof oznámil, že tento rok je v Mostě poslední, tak ať uděláme prvák, že jinak budeme jezdit do Ostravy:-(( Takže je téměř rozhodnuto. školy jsou podobný, matika u obou jen semestr. A já plánovala dát si příští rok odklad.
Ale dnešek byl velice zajímavý. Přednášeli 3 prpfesoři ( v různých učebnách, každý měl jen jednoho) a už se jim kupovali flašky a skládali jsme se na flašky na příště. Zažilas to?

Jennifer - ale však my s tebou rády pokecáme. Myslím, že nemluvím jen za sebe. Ale narozdíl od června, jak hlásí taky Jenifer, nás je tu ale málo:-)

A co Ella a Gigi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.10.07 18:25

Aladino,

s flaškama jsem to nezažila… to tam máte docela s matikou fakt leháro.. těžká závist :-) Ale co, už to mám za sebou… i když na příjimačkyn a magisterské by se opět dělaly zkoušky z matiky, pravděp. a statistiky = zase oprašovat :roll:
Nevím co přesně jste za fakultu, že je tam matiky tak poskrovnu… my spadáme pod ekonomicko-správní a naprosto všechny obory (celníci, kriminalisti, manageři, úředníci… museli všechny tyto 4 předměty absolvovat jako v základním minimu… a bylo to tedy maso…
Další školu budu vážit obezřetněji :wink: Dělám si legraci… po Bc. končím, na Ing. nemám čas, chuť ani náladu… Spíš bych zkusila něco jiného.. nějaký kurz něčeho… ale ne už státní školu… a soukromou už vůbec :-)
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.10.07 18:52

Effino, ta , co jsem byla v Mostě je TU Ostrava - fakulta hornicko - geologická

a ta druhá je zemědělka z Prahy - fakulta životního prostředí.

Příště zkus zemědělku. Přijímačky byly v poho. Tak učit jsem se musela. Myslim, že pak mají taky nějaké magisterské a zas matiku. Ale možná zas jen půl roku.

Vy to máte takový maso, že patříte holt pod ekonomicko - správní asi, né? No ale nedivím se ti, že nechceš dál. Ale jednou, až se budeš " nudit" to stejně doděláš:-) A i kdyby jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.10.07 21:26

Jo, dobrý je, že magisterský mohu dodělat o pár let později, až si „odpočnu“ od nynější masírky… třeba na další mateřské… a možná jinde :-) Byť stále pod ekonomickou fakultou = stejná pruda…

Já zemědělku právě nechtěla, že to není čistá ekonomika.. ale nyní.. po těch dvou letech, bych už volila asi jinak :wink:

Tak já si jdu fénovat vlasy, vstávám v půl páté, v 5 vybíhám na metro, abych stihla vlak po 6h a byla na 8h ve škole… :roll:

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
4.10.07 21:46

Hezký večer,
tak se taky hlásím. Dnešní návštěva u zubařky mi dala docela zabrat. Už delší dobu mě bolely dva zuby. U jednoho jsem měla malý kazík, tak se muselo vrtat. To by mi ani nějak nevadilo, jen občas strašná bolest, jako by narazila na nerv. Pak zjistila, že tam mám asi menší zánět. Takže pokud bude zub bolet, tak bude muset nerv ven. Vůbec netuším, jak to probíhá. A nakonec raději ani nechci. A druhý zoubek zase necítím vůbec. Dělala mi nějaký testy na citlivost a vůbec nic jsem necítila. Tak to schválně zkusila na jiným zubu a to jsem se málem bolestí zbláznila. Chtěla mi udělat kvůli tomu rentgen, ale hned jsem ji upozornila na mimi, tak se rentgen nekonal. Tak doufám, že už bude klid a to trhání nervu nebude potřeba. Ach jo.
Teď už mám lepší náladu, protože se moc těším na zítřejší ultrazvuk. Jakmile přijdu domů, tak sem určitě vložím fotečku a pochlubím se :D Jdu i s Laurou, tak ta už se moc těší, až ho uvidí. Ale chudinka malá má o tom trošku jinou představu. Myslí si, že mi ho doktorka vyndá, my se podíváme a pak ho zase vrátí zpátky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
5.10.07 07:59

Ahojky berušky,
dobré ránko.. tak musím říct.. že homeopatika zabraly.. a já koukám jako blázen.. 8O 8O 8O V krku mě už vůbec nebolí.. je to možný? 8O
Ale abych to neměla zas tak jednoduchý.. tak mám pro změnu zánět spojivek.. a zase nevím, jestli si na to můžu něco vzít..

Alčo, jakpak ty se máš, těhulko naše? :D

Elli, to jsi mě rozesmála.. s těmi představami o vyndávání miminka s bříška.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moc ti držím palečky na dnešní kontrole a těším se na fotečku!!! :D

Jen.. tak se přidáš k nám? Přidáš se nám i do seznámku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
5.10.07 07:59

LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 8+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 7+3 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 6+3 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 6+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 6+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.10.07 09:04

Dobre rano, holky moc rada se k vam do seznamku pridam. Jen nevim, jestli napisu dobre ty tehotenske tydny, kdyby to bylo spatne tak to prosim Evisko oprav. Takze: Jenifer/83/Praha/rak/S //25.9. mimco jsme pocali asi 15.9., nevim odkdy se pocitaji ty tydny. Ja mela posledni MS 16.8. pak uz ne, ale 19.9. byl test jeste negativni. V obdobi od vysazeni HA jsme se milovali jen 23.8 a 15.9. takze jedno z tehle dvou dat bude datum oplodneni. No, je to takovy slozity :oops: Jsem moc rada, ze ti homeopatika zabrala na zanet spojivek ale nevim co by se dalo pouzit, mozna ophtalmo septonex mast :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.10.07 09:27

Jennifer tak jsem tě vypátrala:o))) jsem to ale šikulka:o) Koukám malinko spřízněná dušička já jsem ročník 86 březen. No v dnešní době už je to rarita mít miminko tak brzy:o) pro mě je to ale akorát:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.10.07 09:29

áááááááááá tak koukám, že mám trochu mezery ve vkládání metříku tady se to bude asi vkládat jinak no tak nic :( Jinak jsem 5tt+5 první kontrolu mám za sebou a vše zatím vypadá OK jinak na další se chystám 18.10. to už snad bude i srdíčko:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
5.10.07 09:29

Jen.. tak jsi tam.. týdny zatím psát nebudeme.. počkáme na pana doktora.. :D
Když já právě nevím, jestli opthalmo-septonex můžu.. čekám, až se ozve holčina z mé druhé diskuse.. třeba mi poradí.. ona je taková naše osobní lékařka.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
5.10.07 09:30

Luci.. vítej mezi námi.. moc gratuluju k těhulkovství!!! Jakpak se ti daří jako těhulce? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.10.07 09:32

Ahojky Eviško:o) no je to všechno takové nové, ale nevolnosti zatím nic, bolesti v podbřišku ustaly akorát mě malinko trápí únava:o( ale to bude asi taky tím počasím. A co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
5.10.07 09:33

Jen.. tak jsi tam.. týdny zatím psát nebudeme.. počkáme na pana doktora.. :D
Když já právě nevím, jestli opthalmo-septonex můžu.. čekám, až se ozve holčina z mé druhé diskuse.. třeba mi poradí.. ona je taková naše osobní lékařka.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
5.10.07 09:34

Luci.. u metříku musíš zadat ten odkaz BBCode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie