Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
dneska mi taky po ránu nebylo nejlíp. Žaludek měl trošku diskotéku, měla jsem šílený hlad, ale při jakékoliv představě jídla se mi dělalo špatně. Ale přestála jsem to bez blinkání. Pomohla mi sklenička Pepsi. Zní to divně, ale bublinky žaludek zklidnily.
Objednala jsem si na netu krásný tričko. Pokusím se dát odkaz, bude se vám taky určitě líbít. Možná už někdo máte, ale co kdyby náhodou. Zítra by mi mělo dorazit, tak písnu, jak vypadá v reálu.
Ahoj Ello, mě taky dělá dobře kola. Asi to není úplně nejlepší. Ale třeba kafe nepiju, tak sem tam tu kolu. Těším se na plavání, ře si jí tam koupím:-)
A co dělá malá?
Vítek je podeyřele hodný v pokojíčku, to zas bude vypadat … ten pokojíček:-)
Ahoj,
Laura dělá, že spí. Asi si k ní vlezu, protože pokaždé, když chvilku v klidu sedím, tak se mi začínají zavírat oči.
Taky chodíme na plavčo. Ale do kurzu, už druhým rokem. Ale to máme až ve čtvrtek. Dneska musíme k našim, mamka má svátek.
A jaký byl víkend?
Ahojky.. no to je dost.. že se někdo ozve.. ![]()
Holky, doufám, že nás ten žaludek brzo přestane trápit.. je to náročný..
Alčo, užijte si plavání..
Elli, to tričko je skvělýýýýý..
Tak to se nám v něm koukej vyfotit, až dorazí.. ![]()
Colu? No.. tak já to taky zkusím.. Já ji normálně nepiju.. ale když myslíte, že to pomůže. ![]()
Taky jsme chodili na kurz. Ale Vítka už to nebavilo. Nejdřív cvičitelku vyloženě miloval, ale pak se to začalo lámat a začal chodit nerad a když mi celou cestu probrečel, že tam ale opravdu nepůjde, tak jsme skončili. Teda ještě chvíli jsme se snažili o to překonat, ale nemělo to cenu.
Ale vodu miluje. I dobře plave, potápí se. Tak třeba začneme zas jednou, aby se naučil doopravdy plavat. Ale jestli bude potápka po mě, tak se o něj nebojím.
Víkend byl krásný. Vřele doporučuju Příhrazské skály. Je tam fakt nádherně. Ale chce to větší děti. Nasbírali jsme během chvíle spoustu hub - a že se přede mnou normálně schovávají, i já něco našla. Ale i na procházku paráda.
A když si k malé lehneš, tak usne? Vítek ani náhodou. Ale než aby šel půlnoci, tak ať radši nespí.
To tričko je fakt pěkný. Dobrý nápad. I třeba nějaké těhotné kamarádce jako dárek.
A jak se máš v práci Eviško? A nedělá se ti špatně i v práci? Nebo jen po ránu?
Ona už přes rok odpoledne spát nechodí. Vůbec nemá potřebu a energie přitom na rozdávání. Ale už se mi podařilo ji takhle párkrát uspat, ale musela jsem usnout taky. Jinak to dřív bylo u nás přesně jako u vás. Jakmile usla odpoledne, večer pak ještě kolem jedenáctý nechtěla spát. Teď, když odpoledne nechodí, večer v osm už spí jak andílek.
Elli, bříško do trička doroste.. ![]()
Alčo.. je mi špatně i v práci.. Ale já nechci zůstávat doma.. Já bych se pořád pozorovala a měla bych nervy.. takže pokud to půjde, tak chci chodit do práce.. potřebuju být mezi lidmi..
My byli v neděli na procházce a bylo to fajn.. přinesli jsme si domů šípky, žaludy, kaštany, houby a hrušky.. ![]()
Eviško, ono je to i lepší, že když se něco děje, nemá člověk čas myslet na to, jak mu není dobře. Ale ono to brzy přejde a už bude jen dobře. Zkoušela jsi ten zázvor. Já bych ho do pusy nedostala:-)
Ello - oni si jsou ty naše Severočeské děti nějak podobné. Já Vítka uspávala, když jsem se potřebovala učit na přijímačky. Ale to v kočáře a třeba 2 hodiny. Protože, jak si k němu lehnu, dostávám záchvat smíchu, jak dělá vše pro to, aby nemusel jít spát. Třeba mi sahá na zuby, do nosu a tak:-) Naštěstí má polední povinný hodinový odpočinek v pokojíčku. Akorát to tam vždycky vypadá kouzelně.
Jdu ho vysobodit.
Alčo.. ten zázvor jsem nezkoušela.. nějak nemám odvahu, když vím, jak je štiplavej.. Zkusím koupit ten kandovanej a uvařit z toho čaj.. třeba to bude lepší.. ![]()
Alčo, užijte si to.. http://sirmi.ic.cz/smajl/315.gif /> Pa pa.. ![]()
Ahoj holky, tak jsem procetla prispevky, ktere jste napsaly za vikend, ja doma net nemam, tak jsem pripojena jen v praci. No, my o vikendu byli na chalupe, kaceli jsme stromy a delali na koupelne, kupodivu nejsem ani moc unavena. Dnes ma pritel narozeniny, tak to zajdeme po praci nekam oslavit, uz mu je 33,
nejak mi starne. Me bylo hrozne spatne v sobotu rano, myslela jsem, ze budu zvracet, zkratka ranni nevolnost jak ma byt
dnes kupodivu vse ok, i podbrisek me boli mnohem min, tak snad uz to bude v pohode.
Zazvor jsem zatim nezkousela, me po nem chyta zlucnik, staci kdyz ho dam trochu do nejakyho jidla a je mi blbe. Takze asi zazvor nebude nic pro me
Jak psala Eviska ja chci byt v praci taky alespon do konce dubna, doma bych se zblaznila, porad bych se poorovala a nic dobryho by to urcite neprineslo.
Jen.. ty jsi, doufám, stromy nekácela..
![]()
Mýmu manžovi bude 33 příští rok v březnu..
Moje ranní nevolnost v sobotu se protáhla na celý den.. Bylo to děsný.. ![]()