Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé baráček, taky bych už nějakej brala a s velkou zahrádkou, ale zatím bohužel jen čekáme jestli nám přiklepnou pozemek co máme vybranej a pak možná už budeme stavět a budeme hlavně ve svém, no snad to do vánoc stihnou, ať nám dají pěkný dáreček. ![]()
Do červňátek jsem koukala jen ze zvědavosti a ono se to tam taky docela rozjíždí, tak se k nám snad ještě nějaká mamina přidá a rozjedem to taky trochu víc. ![]()
Evi....... a můžu se zeptat copak se stalo, že jste o miminko přišli???
Do té diskuze jsem jen nahlédla, ale nějak do podrobna jsem to tam nepročítala.
Ahoj holky, taky jste dneska unavené? Já jsem úplně mrtvá. Dopoledne jsme zařizovali nějaké věci ve městě, odpo jdeme přát prababi k svátku. A já bych tak chtěla do postele. Rekla bych, že jsem víc unavená, než že je mi zle.
Jo a taky jsem tuhle hledala čokoládu a když tu žádná nebyla, snědla jsem Víťovi lentilky:-)
Budeme mít energetické děti.
Já myslím, že se sem nikdo nepřidá. Je ten květen nějaký slabý:-) Ale aspoň nemáme problém, zapamatovat si jména:-)
Když nikdo neodpovídal, kdž jsem zakládala diskusi, tak jsem se přihlásla na baby-kafe do květňátek. Ale tam se mi nějak nepodařilo naskočit do rozjetého vlaku. Řekla bych, že jich je tam víc, ale baví se jich pár a na ostatní moc nereagujou. No a taky nemám až tak čas vše dočítat a reagovat.
Už jsem si říkala, že pošlu SZ dvěma nebo třema těhulkám, ať se dají k nám, jestli si chtějí povídat:-))))))))))))
Eviško - ještě si pamatuju z vaší diskuse Mamamilu. Pak přestala psát. No a včéra jsem si jí všimla na baby-café.
Alčo.. mně zas je dnes celý den blbě.. s únavou by to šlo..
No jo.. Majda k nám do diskuze chodila.. ale potom, co přišla o miminko.. se od toho potřebovala nějak oprostit.. vím, že na baby café funguje.. ![]()
Leni, my bydlíme v baráčku s našima.. Dodělali jsme si u nich podkroví.. A naši jsou pohodoví.. takže krásně vycházíme. ![]()
Jinak.. říká se tomu zamlklé těhotenství.. před vánoci jsem byla na utz.. všechno bylo v pohodě.. dostala jsem těhu průkazku.. A na silvestra večer už mi bylo nějak divně a na nový rok večer jsem začala krvácet.. tak jsme jeli a dle utz nebyla srdeční akce.. takže 3. ledna (na moje narozeniny) jsem šla na revizi.. Byla jsem v 11 tt..
Bylo to moc těžký a smutný.. ale jsem ráda.. že se nám podařilo znovu otěhotnět a věřím, že teď už bude všechno ok.. ![]()
Evi…tak to je mi fakt líto co se stalo, bohužel mě se stalo úplně to samé, poslední ultrazvuk v pořádku, moc jsme se na první miminko těšili a každej to věděl, rodina, kamarádi i známí. Další ultrazvuk, bohužel špatnej…mimčo bez srdeční akce, ale já žádné krvácení ani jiné další příznaky neměla, prostě se to stalo a já byla taky v 11tt, takže druhý den hned nástup do nemocnice a bylo po všem, měli jsem mít mimčo v lednu 2007.
No nějak se teď toho 11tt bojím, ale doufám, že tentokrát to dopadne pro nás všechny dobře a v květnu budeme ty svoje broučky držet v náručí. Jinak tentokrát jsme to řekli jen rodičům a nikomu jinému, čekáme až bude za námi aspoň 13 tt a pak to pomalu všem vykecáme.
Evisko, verim, ze ted to bude urcite OK na 100%, jak jste se bavily o tom bydleni, my zatim bydlime v Praze ale rekonstruujeme chalupu s tim, ze bychom se tam chteli prestehovat, idealne po mem porodu, jestli bude vse ok, on je to spis rodinny domek nez chalupa ale je na nem jeste mooooore prace ![]()
Jinak ja mam take pejska je to sarpejka, jmenuje se Masa a v cervenci ji bylo 10 let, jsem docela zvedava, jak si na mimco zvykne. Ona nas ma ted uplne pro sebe a staci, abych treba venku pohladila jineho pejska a uz je zle, hned na nej vrci, stavi se mezi mne a toho hafika a odhani ho. Asi se boji aby ji panicku nikdo neodloudil. Jinak s malyma detma v kontaktu v podstate neni, tak nevim jak bude reagovat ![]()
S tim vekovym rozdilem u partneru, ja si take myslom, ze to vestinou nehraje takovou roli, a je fakt, ze i kdyby byl partner vekove bliz ke me, stejne by to nekdy urcite taky zajiskrilo ![]()
Moc vam zavidim, ze uz jdete domu, ja budu v raci min. do peti, ach jo.
Dobré ráno bambulky,
jak se dnes vede?
Leni, koukám, že jsme měly podobný osud.. Taky se moc bojím a těším se, až překonám 11 tt.. U nás to neví vůbec nikdo.. ani rodiče..
Jen.. a chaloupku máte někde u Prahy? To byste měli fajn.. vůbec s mimčou.. blíž k přírodě..
Pejsek si bude muset na mimíska zvyknout.. nic jiného mu nezbyde.. A třeba naopak bude mít ochranitelský sklony.. ![]()
Dnes jsem do pěti v práci já.. ![]()
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 9+0 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 8+3 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 7+1 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 6+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 6+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.
Evisko: Baracek je cca 100km od Prahy vicemene u Liberce. Taky verim, ze Masa si na mimco zvykne, ona ho treba bude brat jako clena smecky a bude ho chranit, aspon doufam, ze to tak bude. Tak koukam, ze v praci nebudu nejdyl ze vsech snazilek- cervnatek, ja ted uz konecne koncim. Hura domu, tak pa, pa, zitra zase napisu. ![]()
Ahojky kočky,
teda holky.. tady je ale mrtvo.. ![]()
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 9+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 8+4 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 7+2 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 7+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 6+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9.
Ahoj,
tak se taky hlásím. Dneska je mi skvěle
Ani jsem žádnou kolu nepotřebovala. Už by to takhle mohlo zůstat
A jak je vám?
Včera jsem si koupila na DVD Discopříběh, tak teď máme filmové dopoledne. Odpoledne jdeme na plavání.
Viděly jste včera zprávy na Nově, jak ty chudáčci děti chytli nějakou bakterii? Ta holčička, co je pořád v nemocnici s námi chodí na plavání. Ani jsem nevěděla, že je na tom tak špatně ![]()
Ahojky Elli,
ty se máš, že je ti dobře.. ![]()
Já dnes baštila jen suchej dalamánek.. aspoň že večer už se zvládnu docela normálně najíst..
Taky jsem včera koukala na zprávy.. je to děsný..
A vůbec jestli tu holčičku znáš.. Ale věřím, že budou všechny ty dětičky brzo v pořádku!
A snad rychle přijdou na to, čím to je.. aby to už netrápilo nikoho dalšího..
Ahoj holky,
tak jakpak se všichni máte a kde jste??? ![]()
Evi…koukám, že sem nejvíc přispíváš ty, co?
Já se teď vrátila od doktorky, takže v pondělí mažu pěkně do práce i když mě chtěla ještě nechat doma, ale ukecala jsem jí, je moc hodná. A když jsem jí řekla, že jsem už dostala těhotenskou průkazku, tam mi tam hned dopsala cosi a poslala mě na EKG, takže to mám všechno zasebou a už tam nemusím, akorát mě bohužel čeká návštěva zubařky a tam se teda moc netěším.
Jinak v úterý mažu opět na gyndu, čeká mě ultrazvuk, tak se už těším až uvidím jak to naše zlatíčko zase povyrostlo, jestli dostanu fotku, tak slibuju, že se jí sem pokusím vložit. ![]()
Ahoj holky,
tak me je dneska celkem dobre, nic me neboli, zvracet se mi nechce no parada, tak doufam, ze to chvili vydrzi ![]()
Ja se te gyndy snad nedockam, jdu az za DESET dni, ach jo, je to nekonecny. Jsem zvedava, jak casto budu chodit na prohlidky potom.
Jinak v praci chce dat dalsi kolegyne vypoved, je to fakt des na to, ze nas bylo ve firme 13, tak ted nas zbyva jen 8, z toho 3 sefove takze na vlastni praci je nas 5, no hruza. Vcera me nastvala tchyne, rekla jsem ji, ze ji kys.listovou, vit. E a C a ze jsme resili jaky ma Dan Rh faktor a ona hned, ze to s tou peci o budouci mimco nejak prehani, a ze to bude chudak, kdyz bude mit takhle prepeclive rodice, no celkem me nastvala. ![]()