Poradna duly
Jana Čurdová
Gigi - Chudinka malinká
Taky jsme dneska měly uplakaný ráno, a to jenom z toho důvodu, že ztratila pětikorunu
Dostala další a byla zase pohoda.
Eviška - Moc krásná fotečka. V pátek budu mít taky, tak se taky pochlubím ![]()
Elli, tak ty uplácíš malou pětikorunama, jo? To je dobrý..
![]()
Tak to už se moc těším na tvou fotečku.. ať to můžeme porovnat, když jsi o 1,5 týdne napřed.. ![]()
Ona je nějak na peníze
Včera jsem si na chvíli odskočila pro něco na zahradu a ona mi mezitím vyrabovala celou peněženku a všechno si to naházela do kasičky. Ale asi aby to nebylo blbý, tak mi tam nechala jednu korunu. Fakt hodná. ![]()
Za chviličku mizím domů.. budu tu zase zítra.. tak se tady mějte.. a doufám, že do zítra se sem nahlásí ještě někdo nový.. ![]()
Ella - Vítek má svou kasičku a šetří na kolotoče. Nedávno něco rozbil a já mu řekla, že to zaplatí ze svého a nemohl to pochopit. Prej ne, leda na ty kolotoče. To je vždycky sranda.
Eviško - nedělám účetnictví. Přítel dělá webové stránky a já mu jednou za měsíc dělám statisktiku úspěšnosti inzerátů ve vyhledávačích. Teď zas chce něco přeložit. Ale do toho se mi nechce.
To je dobře, že chodíš do práce. Já za Vítka chodila 5m. Dělala jsem v Motole na děrské rehabilitaci a lítala po odděleních. Tak už jsem pak ani nikam nemohla chodit, protože všude byla infekce a tak jsem se nudila a zustala doma.
Gigi, to máš fakt komplikované a nezávidím. Já taky bydlela na Praze 4. Trochu se mi po praze stýská, ale tady máme 3 babičky, rodinu, kamarády, levnější byt.
Jdu se věnovat potomkovi. Mějte se, podívám se večer, co jste psaly.
Krásný den a ať vám není špatně a hodné dětičky venkovní i bříškové.
Ahoj holky,
diskuzi jsem sama chtěla zakládat už před pár týdny.. ale vyčkávala, zda se potvrdí, že je vše OK.. bohužel to tak není, tak mi květňátka 2008 nejsou souzena… Snad bude vše brzy fajn a já budu přispívat do jiné diskuze… do té doby se budu dál věnovat 3leté dračici a 3. roku dálkového studia…
Tak ať se vám diskuze pěkně rozjíždí, bříška pěkně rostou a žádné chmury ať vás nepotkají.. ty jsem si vybrala za pár holek nyní já.. Eviška koukám nedávno… tak ať už mají všechna bříška klid… ![]()
A věřím, jak bude porod blíž a blíž, bude vám tu přispěvatelek přibývat… ono to těhu docvakne lidem někdy opožděně ![]()
E.
Ahojky,
zdravím Vás všechny a koukám jak se to tady pěkně rozrůstá. Já byla dneska u doktorky a na ultrazvuku už bylo vše krásně vidět, hlavně to srdíčko a to jsem se tak bála. Mám bohužel podobný osud jako Eviška, otěhotněla jsem loni v dubnu, ale v červnu jsme o miminko přišli.
Snad to teď bude vše ok a já se s vámi budu těšit až do konce. ![]()
Ten metřík je opravdu parádní, tak se pokusím udělat i ten můj. ![]()
LenaV(r.76/Ústí n./L./Štír/V) // 2.10. 7+6tt
Efino - to je mi moc líto. Přeju, ať je vše brzy v pořádku a ty jsi rychle zase těhotná a ať to co nejrychleji přebolí.
A dej nám tady vědět, jo?
A ať máš radost z dračice. Tříletí jsou pěkní divoši. A co studuješ? Končíš třetím rokem?
Lenko gratuluju k ultrazvuku a k srdíčku. A jestli máš fotku, tak se nám pochlub, jo?:-)
Aladino,
myslím, že končím tím třeťákem… docela mne otrávil druhák, systém, chybějící zpětná vazba.. neumím věci odfláknout, stojí mne pak neadekvátně moc času.. a pak to asi ani nikdo nečte… No.. a i když nyní ještě splňuji kritérium na postup na magisterské studium bez zkoušek, tak to během třeťáku určo padne… a když jsem si představila, že na přijímačky na magisterské bych opět oprašovala matiku z prváku a pravděpodobnost a statistiku z druháku, tak si radši budu užívat práce alias druhého mateřství.. než abych se s dvěma dětmi hnala ještě za tím zbytkem vysokoškolského vzdělání…
Studuji hospodářskou politiku a správu - obor veřejná správa - podobor krizový management… Stále si říkám, že kdybych měla jiné zaměření, nestálo by mne to tolik sil, jako to samoučení matiky, pravděpodobnosti, statistiky.. do toho účetnictví organizačních složke státu… makroekonomie.. mikroekonomie… a milion dalších předmětů, které se musí nadřít, těmi není jak proplout… A už dva roky se učím mezi 4-6 ranní, jelikož dítě mi moc nespí, hlídání žádné nemám a večer usínám… tak jak říkám, už toho mám plné zuby… Kdyby mi 3× týdně na 3 hoďky pohlídala babička apod… bylo by to asi jiné… Letos jsem si slibovala od školky, kam může dcera denně chodit na 4h, ale byla tam 3× a 3 týdny nemocná, nyjní tam byla v pondělí a má zas teploty a kašel… takže školka asi moc nepomůže… ![]()
Sákryš, to jsem se rozkecala… no nic.. jedu o víkendu na první tutoriály snad posledního roku (snad to nedopadne, že bych něco neudělala = o rok si to prodloužila).. a jsem fakt zvědavá, co to letos bude za skladbu profesorů, co jen přijdou zadají podmínky k seminárkám a pak si samostudujte.. uvidíme se u zkoušky…
Zatím,
E.
Aladino,
jinak koukám, že máš skoro stejně staré dítě (dcera je o 4 m starší) a že taky studuješ.. začínáš dvě školy? Jaké?
E.
Ahojky berunky.. přeju hezké ráno..
jakpak se máte, těhulky? ![]()
Leni.. moc mě mrzí, že tě potkalo to, co mě.. ale pevně věřím, že tentokrát to bude pro obě v pořádku!!!
Efinko.. je mi to moc líto.. uvidíš, že všechno čas zahojí a brzo se budeš těšit z rostoucího bříška!!!!
Měla jsem zas náročné ráno.. zas mi bylo pěkně špatně.. ty cesty autobusem jsou fakt děsný.. ![]()
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 2. 10. 8+0 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 7+2 tt + Laurinka 2 roky
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) //18. 9. 6+2 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 5+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 5+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Ahoj holky, dobré ráno:-)
Eviško, to tě lituju, že už je ti tak brzy špatně. Já se toho pořád hrozím. Za Vitka mi bylo fakt hodně zle 10 týýdnů. Na zvracení jsem se budila i v noci. A ty pachy a chuť na jazyku. A zacalo to během 7. týdne. Tak si každý den, kdy je mi dobře říkám, že tentokrát mi nic nebude. A nesmí:-)
Efino: Tak to je dobré. Obě školy jsou o veřejné správě - jedno je v Mostě a jmenuje se to Informatika, ekonomika a management ve veřejné správě a druhé je zemědělka v Litvínově a to je územní technická a správní služba. Na obě jsem se zapsala, protože jsem neměla čas si vybrat. Ale jsem na 90% rozhodnutá pro zemědělku. Zůstanu jen na jedný. Rozhodnu se, až to okouknu a nebo zustanu tam, kde mě právě nevylejou z matiky:-)
Ale jsi dobrá, žes to s malou dotáhla do třeťáku. Já mám právě aktivní 2 babičky a jednu prababičku a i dědové jsou dobrý. No a když to nepůjde, existuje odklad.