květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
1.10.07 15:30

Elli, budu ti v pátek držet pěstičky, ať je všechno v pořádku.. :D

Gigi.. pa pa zítra.. já tu asi budu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
1.10.07 16:43

Moc děkuju. Určitě dám vědět, jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 16:45

Omlouvam se ze Vam sem lezu jen jsem Vam chtela poprat bezproblemove tehotenstvi, krasne porody a nadherna zdrava ditka…

Enka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
1.10.07 16:49

Enka… jééé, ty jsi zlatíčko.. moc děkujeme.. já tohle opravdu potřebuju slyšet!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
1.10.07 17:07

Enko, děkujeme za přáníčko. Už mám jedno těhotenství za sebou, ale tohle nějak víc prožívám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.10.07 18:34

Ahoj Ello, Eviško, Leno a Gigi:-)
Jsem si radši všechna jména opsala.

Nejdřív se omlouvám. Sem tam budu psát háčky a čárky a sem tam ne. Jsem zblblá od přítele. On dělá s počítačema, tak zas musím bez háčků a čárek.

Eviško: Ja tě znam a musím se přiznat, že vás na diskusi o Těhotenství po … bedlivě sleduju … ani nevim proč. No a moc ti fandim a pak moc Zulockovi. Tak se konečně přiznávám. Jsem si říkala, že sem nikdo nenapíše a že se přidáš rovnou do červňátek:-)

Ello: Ať to u dr. dopadne dobře, já jdu až za douho. Jo a Vítek je taky dřív, měl být v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
2.10.07 07:44

Holčičky, přeju vám krásné ránko..

Alčo.. takže to my jsme vlastně takové staré známé.. :lol: :lol: :lol:
Zuloček se má myslím hodně fajn.. teď tak často nepíše.. protože musí odpočívat a ležet.. aby bylo Rodošiatko v pořádku.. Ale oni to zvládnou!!

Já bych dnes podle poslední MS měla být 5+5 tt .. ale metřík si vyrobím až po další kontrole 22.10. .. jsem opatrná..

Doufám, že se tady sejdeme častěji a nebudeme se moc míjet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.10.07 10:54

Ahoj holky:-)
Ja ted budu sice sedet u PC, ale pracovat. Brrrrrrrrr.
Jak se máte? Vítka jsem odvezla k babičce, ale mám stejně čas na práci tak hoďku, tak toho moc nestihnu. Je dneska nějaký divný den. Vítek od rána brečí a vzteká se. Na oběd ho pojedu vzyvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.10.07 11:06

Holky taky vam vsem chci poprat bezproblemove tehu a at se vam moc dari a mate v kvetnu krasne miminka.
Ja budu az v dalsi diskuzi(cerven 08 ) ale prijdu se na vas obcas mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
2.10.07 11:08

Alčo.. já taky „pracuju“ .. dneska máme v práci bezvládí.. jsme bez šéfa.. tak to trochu flákám.. :D
Copak.. malej se špatně vyspinkal?

Mně dnes ráno bylo pěkně blivno.. naštěstí jsem to rozdýchala.. ale nic moc.. :?

Jennifer.. děkujeme.. určitě se přijď mezi nás podívat.. zatím se to tu rozjíždí pomalinku..
V červnu.. to musíš být taky těhu úplně čerstvě, viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
2.10.07 11:30

Holčičky, já vím, že nás tu je zatím málo.. ale co takhle začít vyrábět nějaký seznámek?
Já bych to viděla nějak takhle:

Eviška (r.79/Úpice/Kozoroh/V) // 25.9. 5+5 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
2.10.07 12:03

Ahoj,
já pracovat nemusím, to se mám :D Ale je mi tak nějak divně. Před hoďkou jsme šly s kamarádkou omrknout sekáček a chvíli před tím, tam na přejezdu srazil vlak náklaďák. Majitelka sekáčku říkala, že nefungovalo výstražný zařízení. Ještě, že tam nejel zrovna osobák, ten by dopadl asi mnohem hůř. Řidič je asi v pohodě, auto vypadalo taky docela dobře. Všude rozmetaný náklad a milion čumilů. Tak nějak na to musím pořád myslet. Od teď asi budu před každým přejezdem zastavovat.
Jinak už se moc těším na pátek, až to naše mrně uvidím :D
Eviška - Myslím, že seznámek je dobrý nápad
přidávám se
Ella (r.83/Varnsdorf/Býk/na tu další zkratku jsem bohužel nějak nemohla přijít :lol: ) // 9.9. 7+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
2.10.07 12:18

Elli, já jsem to opsala z mojí druhé diskuse.. V = vdaná.. :D

To se ti vůbec nedivím, že jsi z toho špatná.. kdo by nebyl.. Mně stačí projet kolem nějaké bouračky.. a už jsem v háji.. Hlavně že řidiči se nic nestalo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
2.10.07 12:38

No vidíš, to mě vůbec nenapadlo :) Tak já jsem S, svobodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
2.10.07 12:48

Elli, tak já si to píšu.. počkám, jestli se ještě dneska někdo ozve.. a zítra sem náš obr seznámek šoupnu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí