Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, pridávám se se svým případem. Jsem teď 34. DC. Sexu bylo tento měsíc mnoho![]()
Cykly mívám většinou 30-33 dní, v květnu vykyv 45 dní (přisuzuji stresu). Přesný termín ovulace nevím, ale pocitově to vidím někdy na 21. - 23. DC, ale mohlo to být i dříve, déle. Kolem té doby jsme se tulili
Jsem hodně unavena, bolí mě prsa (to se mi před MS nestava) a mám tlaky v podbřišku- typické bolesti a křeče před MS nepociťují. Bily vytok behem dne. Nedočkavě jsem dnes dělala test - vidíte něco nebo blázním?
delala jsem vecer. Samozrejme zkusim i rano, ale rikala jsem si, ze treba holky neco uvidite. Snažíme se 7 měsíců. Ovu zatím přesně nesleduji, nechci se cítit moc pod tlakem a co nejvíce to nechávám na přírodě
omluvte chybejici diakritiku, pisu na tel. Moc diky
Ahoj, před pár měsíci jsem resila něco podobného:) i délka cyklu a doba ovulace je stejná..den po očekávané MS jsem dělala test Pepino kazetovy s citlivostí 10, tam byl úplně miniaturní duch.. od té doby každý den test, o když je to samozřejmě zbytečné, prostě mi to nedalo..a až asi 5 dní po očekávané MS byla na testu s citlivostí 10 krásná čárka, citlivost 25 skoro nic
teď jsem podle MS 11+6, podle utz 9+2, vše ok..tak držím pěsti:) a nad nepřijemne komentáře se povznes, doporučuji tyto fotky pridavat do diskusí, které jsou k tomu účelu přímo zalozeny, tam se snad tomuto vyhnes. ![]()
@loadingVeru není zač a dej vědět, jak to pokračuje
kdybys náhodou kupovala ten desitkovy test, tak jedna holčina z emimina teď dva cykly po sobě měla duchy na mamatestu, tak ten ti úplně nedoporučuji, dost holek tady si na něj stěžuje.
Já teď měla nějaký od Pepina s citlivostí 10. No i rano negativní (asi i bez ducha, ale já si tam druhou čárku nějak vsugerovavam
) a cítím, že možná už MS klepe na dveře. To je hrozny, jak se člověk pozoruje, přísahám, že mě před MS nikdy nebolely prsa a nebolestivy tlaky podbřišku taky neznám
Tak snad už příště a když to dal nepujde, taky budu muset začít sledovat ovu ![]()
@loadingVeru uvidíš..já měla takového ducha, že ho ani manžel neviděl, ale já věděla, že tam je. Držím pěsti, dej vědět ![]()
Ahoj holky, prosim o radu, ja si udelala dva testy mamatest a tenhle na fotce, na obou vidim ducha,co vy? Dekuji ![]()
@Nikolina14 taky vidím.. jak dlouho meska MS a jakou citlivost má ten test?
@svapi jeste jsem ms prave nedostala, cekam 13.8. Ten nejcitlivejsi 10nevim ceho ted
prikladam jeste jednu fotku
@loadingVeru no jasneee
![]()
A kolikaty si dpo? Co Ms už meska nebo ještě cekas?
Přeji ať sili
Jak jsem psala, ty cykly mám různě, většinou 32 dní
teď jsem 36. DC a ovu bohužel nesleduji
dekujiii ![]()
Jo promiň, ten anonymní příspěvek s testem, kde nic nebylo vidět je můj ![]()
@loadingVeru jooo já si říkala
tyo tak ať to sílí a pak ukaz jak to pokracuje ![]()
@loadingVeru já vidím..:) ještě negratuluji, ale podle mě je to už jasné ![]()
@Nikolina14 a víš, kolik dní od ovulace jsi? 4 dny před MS testovat se nedoporučuje, protože MS muze dorazit a přichází zklamání. Snad to tak u tebe nebude.