Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Vidíte ducha? Není to vadný test? Mám zhruba týden do ms…
Proč týden do ms?
testuj se v den vynechani ![]()
@novakova.t měla jsem silné bolesti v podbrisku, které jsem ještě nezazila tak jsem to zkusila jen. Samozřejmě vím, ze testovat se má až v den vynechání. Spis mě napadlo jestli ta čárka není divná a tudíž neplatná nebi jestli to je fakt duch
Jo, jsi těhotná
na nejaky *** se vykasli.Ja sama taky testovala tyden pred. Zvědavost, bolesti, divný pocity dělají své.
přeji, ať duch sílí¨
edit admin - urážka
Taky ho vidim,jsi tehu.Ale zatim bych se prilis neradovala,jeste se to muze pokazit.Pockala bych 14dni,3 tydny a pak znovu test.Doktor by stejne jeste nic nevidel.
@Dojcanis Já samozřejmě vím, ze se nema testovat dřív, ze to muže ještě odejít. Jenže fakt jsem nedockava, bylo mi dost spatne a upřímně děťátko si moc přejeme už dyl.
Dekuji za milý komentář, jsem rada ze mě chapes ![]()
@Maritina ještě je brzy to mas pravdu. Zkusím to za par dni znova.
Dekuji ![]()
Ahoj holky, pridávám se se svým případem. Jsem teď 34. DC. Sexu bylo tento měsíc mnoho
Cykly mívám většinou 30-33 dní, v květnu vykyv 45 dní (přisuzuji stresu). Přesný termín ovulace nevím, ale pocitově to vidím někdy na 21. - 23. DC, ale mohlo to být i dříve, déle. Kolem té doby jsme se tulili
Jsem hodně unavena, bolí mě prsa (to se mi před MS nestava) a mám tlaky v podbřišku- typické bolesti a křeče před MS nepociťují. Bily vytok behem dne. Nedočkavě jsem dnes dělala test - vidíte něco nebo blázním?
delala jsem vecer. Samozrejme zkusim i rano, ale rikala jsem si, ze treba holky neco uvidite. Snažíme se 7 měsíců. Ovu zatím přesně nesleduji, nechci se cítit moc pod tlakem a co nejvíce to nechávám na přírodě
omluvte chybejici diakritiku, pisu na tel. Moc diky ![]()
že já vždycky vlezu na diskuzi o duchovi
z 99% tam nic nevidím, tak ![]()
@Celina děkuji za milý komentář, nechtěla jsem pobouřit fotkou ducha, u kterého se zeptám, zda ho někdo vidí ![]()
@Celina nejednalo se o předčasné juchání, ale očividně o kontrolu mého zraku
Tak nemusím být hned zaškatulkovaná mezi typy žen, se kterými ses za své bohaté působení na tomto webu jistě setkala
díky, tak očekávám MS dál každým dnem ![]()
@Celina on občas, ale prijde někdo novej a neorientuje se v tom a nevyzná. To se asi bude porad opakovat, protože přicházejí nový jako já třeba a taky spoustu věci nevím a jsou pro mě nové. Něco vyhledam, ale je jednodušší se zeptat. Tak se nad tím povznes, to bude furt dokola ![]()
@Celina Z tvého počínání lze jednoznačně identifikovat, že se cítíš nadřazená k ostatním méně zkušeným a znalým ženám a uživatelkám tohoto webu. Omluv mne, jestli se pletu (což tak nepopiratelně může být) - je opravdu něco špatného na tom, že do diskuze o duchovi přidám fotku svého testu, uvedu popisem do kontextu a zeptám se na váš názor v domnění, že tu mezi vámi panuje přátelská atmosféra? Měla jsem si tedy prohlédnout fotku nějakého jiného testu a odpovědět si sama? To mi promiň, ale je snad jasné, že každá žena, která chce vidět druhou čárku, má vidiny jen na tom svém testu a pokud vím, zeptala jsem se jen na názor, zda něco vidíte a dál se v tom nebabrala. Rada na závěr poté, co jsem viděla pár tvých komentářů- pokud ti nějaké dotazy připadají hloupé a bezpředmětné, opravdu není nutné, abys je jízlivě komentovala. Přenechej to některé z holek, které mají nadhled. Přesvědčila jsi mě o tom, že založit si profil bylo opravdu zbytečné, protože než abych pri svém, dle mého názoru relevantním dotazu, četla zbytečné komentáře, které snad narážejí na to, jak je moje otázka trapná, to radši nebudu zde řešit vůbec. Díky a měj se pěkně ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, pridávám se se svým případem. Jsem teď 34. DC. Sexu bylo tento měsíc mnoho![]()
Cykly mívám většinou 30-33 dní, v květnu vykyv 45 dní (přisuzuji stresu). Přesný termín ovulace nevím, ale pocitově to vidím někdy na 21. - 23. DC, ale mohlo to být i dříve, déle. Kolem té doby jsme se tulili
Jsem hodně unavena, bolí mě prsa (to se mi před MS nestava) a mám tlaky v podbřišku- typické bolesti a křeče před MS nepociťují. Bily vytok behem dne. Nedočkavě jsem dnes dělala test - vidíte něco nebo blázním?
delala jsem vecer. Samozrejme zkusim i rano, ale rikala jsem si, ze treba holky neco uvidite. Snažíme se 7 měsíců. Ovu zatím přesně nesleduji, nechci se cítit moc pod tlakem a co nejvíce to nechávám na přírodě
omluvte chybejici diakritiku, pisu na tel. Moc diky
Ahoj,tam teda nic nevidim.Ale treba je jeste brzo na testovani.Ja mela pozitivni testy az min.tyden po ocekavane menstruaci.Pokud ji nedostanes,nebo budes jen slabe krvacet( i to se mi stalo),vydrz tech 14 dnj a znovu otestuj z ranni moci test s citlivosti 10,ty 25tky nejsou tak presne v rane fazi.Pak budes mit 100 jistotu.Hodne stesti.
Ahoj holky,
Vidíte ducha? Není to vadný test? Mám zhruba týden do ms…