Kdy testovat po Pregnylu?

288
26.4.11 13:09

Kdy testovat po Pregnylu

Ahoj holky,prosím o radu, minulý měsíc jsem od Mudr.měla předepsaný Clostilbegyt,brala jsem ho 3-8 den od MS,11.den mi dr. píchnul Pregnyl 1000 mlg, byla jsem netrpělivá,tak jsem si první test Mamatest10 udělala 7 den po „oplodnění“, byl tam jasnej duch,kterej trošičku sílil až asi do 11 dne a pak se najednou začal ztrácet, MS přišla přesně na den 28 den,tady z různých diskusí jsem se dočetla,že ty dvě čárky byly způsobené právě asi tím Pregnylem.21/4 jsem byla po další dávce Clostíku na ultrazvuku,byly tam dva krásný folikuly,jeden 2,5 cm velký,doktor nadšený :-) ,další Pregnyl,tentokrát 1500 mlg,takže teď bych čistě teoreticky měla být po „oplodnění“ pátý den, MS by měla být 8/5.Zajímalo by mě jak brzy si můžu udělat test aniž by se mi tam zase promítnul spíš ten Pregnyl než těhotenství? :think: Díky moc za rady,já vím,jsem netrpělivá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
26.4.11 13:26

Ahoj moc tě neuklidním,ale nemá cenu testovat věř mi. Jsem po 3 IVF test mi vyšel pokaždé a červená dorazila zpožděná o 7 - 14 dní😢. Jinak Pregnyl by se mněl dle DR z CARU vyloučit z těla cca do 5 dnů. Prý hodně záleží jak se embrio zahnízdí testovat dřív nemá cenu 100% jistotu ti dá až ultrazvuk. Hodně štěstí a klidu vím,že to moc nejde tak pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.4.11 13:32
Blanka S píše:
Ahoj moc tě neuklidním,ale nemá cenu testovat věř mi. Jsem po 3 IVF test mi vyšel pokaždé a červená dorazila zpožděná o 7 - 14 dní😢. Jinak Pregnyl by se mněl dle DR z CARU vyloučit z těla cca do 5 dnů. Prý hodně záleží jak se embrio zahnízdí testovat dřív nemá cenu 100% jistotu ti dá až ultrazvuk. Hodně štěstí a klidu vím,že to moc nejde tak pevné nervy.

Já se moc omlouvám,ale nevím co je to IVF :-( Pak ale nechápu,proč když by se Pregnyl měl vyloučit z těla cca za 5 dnů, tak proč jsem měla duchy ještě 11 den?Doktor mi řekl,že to vypadá na falešné těhu,ale co si pod tím pojmem představit? :pocitac: Každopádně mám prý počkat až když mi MS bude mít spoždění a po deseti dnech jít na krev,to nevydržím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.4.11 13:37

IVF - je umnělé oplodnění

mohla jsi být těhotná,ale embrio se ti mohlo špatně zahnízdit a vzdalo to jak jsem psala stalo se mi to 3×
musíš počkat na tu krev držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.4.11 13:42

Blani,díky moc za rady a názory :palec: Já jsem byla přesvědčená,že těhotná jsem,byla jsem nafouklá,nechutnalo mi jíst,různé pachy mi nedělaly dobře,už si to moc nepamatuju,byla jsem těhotná naposledy před 13 lety a stejnou cestou jakou to teď zkoušíme,tenkrát to vyšlo hned na poprvé,taky jsem byla mladší,že :roll: Snažím se na to teď moc nemyslet,ale je to těžký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
26.4.11 13:44

Mně způsobil Pregnyl // ještě 12 dnů od píchnutí (a těhotenství to 100% nebylo - nemohlo být). 13. den dorazila MS. Testovala bych raději minimálně po 14 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
26.4.11 13:46

Jo a jinak Pregnyl je těhotenstký hormon. Vůbec není divu, že u někoho může způsobit těhotenské příznaky. Ale na rozdíl od těhotenství, kdy by měly sílit, při vyprchávání Pregnylu by naopak měly ustupovat. Mně po Pregnylu vždycky neskutečně bolela prsa (jinak neznám), ale po týdnu se to začalo zmírňovat a za 14 dní už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.4.11 13:46

já vím je to těžké mám dceru 2,5r po IVF na poprvé a vůbec jsem na to nemyslela ,že by to nemohlo vyjít a teď co o tom vím víc tak nám to nejde a nejde a 3× už to nevyšlo a pokaždé je to jako by mně kus ubyl nevím jak to mám napsat. V tom jsi bohužel sama a ani .že tě bude manžel držet za ruku ti nepomůže vždycky říkám kéž bych usla na 14 dní a pak mohla testovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.4.11 13:49
ugluk píše:
Jo a jinak Pregnyl je těhotenstký hormon. Vůbec není divu, že u někoho může způsobit těhotenské příznaky. Ale na rozdíl od těhotenství, kdy by měly sílit, při vyprchávání Pregnylu by naopak měly ustupovat. Mně po Pregnylu vždycky neskutečně bolela prsa (jinak neznám), ale po týdnu se to začalo zmírňovat a za 14 dní už nic.

Přesně tak to bylo,souvislosti mi docházejí až teď když jsem přečetla mraky diskuzí,před tím jsem to absolutně nechápala :-x Tak teď mi pro změnu není vůbec nic,jako by se nic nedělo :nevim: ,tak nevím jestli mám být ráda nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.4.11 13:49

ahoj, pregnyl je vlastne hcg- tehotensky hormon. mal by sa vylucovat 1000 jednotiek za den. ale to je len tabulkovy udaj. v teme mame kocky, ktore dostali 5 000 jednotiek a mali krasnych viditelnych duchov este 15 dni po injekcii. kazde telo ho odburava inou rychlostou.

mozes skusit testnut 10 dni po ovulacii a o dva dni znova- rovnakym testom. ak bude ciarka silnejsia, malo by to byt hcg produkovane uz oplodnenym vajickom. ak nie, tak by ciarka mala byt slabsia.

ale ani to nie je zarukou, ze sa vajicko udrzi.

drzim palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.4.11 13:52
Blanka S píše:
já vím je to těžké mám dceru 2,5r po IVF na poprvé a vůbec jsem na to nemyslela ,že by to nemohlo vyjít a teď co o tom vím víc tak nám to nejde a nejde a 3× už to nevyšlo a pokaždé je to jako by mně kus ubyl nevím jak to mám napsat. V tom jsi bohužel sama a ani .že tě bude manžel držet za ruku ti nepomůže vždycky říkám kéž bych usla na 14 dní a pak mohla testovat :mrgreen: :mrgreen:

Taky to tam cítím :-D Naštěstí je v práci a doma nějakej frmol,tak se na to snažím moc nemyslet,ale tiše doufám :srdce: Kór když mi utíkají roky a manželovi taky,nejsme nejmladší a tohle mimi by bylo naše první a taky jediný vzhledem k věku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.14 17:15

Ahoj holky, vím že je tu spousta diskusí na toto téma :oops: ale nikdy jsem clost a pregnyl neměla. Od porodu mi zatím nezačaly fungovat vaječníky a chceme druhé, tak mi dr nabídl tuto kombinaci. Clost jsem brala 3-7dc, vajíčko narostlo jen jedno. 14dc mělo 16mm, to byl čtvrtek a dr mi řekl, ať v sobotu v 10.00 píchnu 5000 pregnylu. Kdy nejdříve má smysl dělat test? Vúterý byl ještě duch, ve čtvrtek čisto. Nechci lovit duchy, nejraději bych testovala až po termínu ms, ale to nevím kdy má být. Před holkou jsem měla LF 16 dní :think:

• Citovat
  • Upravit
7009
18.10.14 17:29

Mám pocit, že ovulace následuje tak 2 dny po pregnylu, takže bych počítala pondělí + dva týdny, tak bych počítala 27.10. při LF 14 dnů, pokud trváš na té své 16 denní, tak 29.10.
Držím palce, ať ms nedorazí a jsou tam pořádné dálnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.14 17:34

@Bibi239 já na těch 16 dnech netrvám :mrgreen: no doufám, že to klaplo, druhý pokus se již opakovat nebude :( byl to jediný, který nám povolili do manželovy onkoléčby :(

• Citovat
  • Upravit
5829
18.10.14 18:16

5000IU jsem měla v sobě ještě 10. den po a 12. den už byl těhu duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí